Eşim...

Sizi üzmek istemem ama eşiniz ailesi istediği için, sevmeden mi evlendi sizinle acaba?
Benim mamut ta da ilgi ,duygusallık vs. yoktur ama sexe gelince hiç hayır demez onu da ben istemiyorum o ayrı
Evet öyle sanırım ilk başlarda iyi gibiydi ama iş garanti olunca saldı yani özüne döndü bence hiç sevmiyor

Bir süre ücretsiz izin alın. Para yüzü görmesin. Ya da hiç para vermeyin. Özel ihtiyaçlarınızı karşılayın sadece. Kendine çeki düzen verene kadar böyle devam etsin. Ama bana sorarsanız boşanmak en temizi. Hatta tayininizi başka yere alıp sıfırdan hayat kurun. Başka şehir olmaz başka ilçe olur o bile olumlu. Hakkınızda saçma sapan konuşan olursa da tüm irtibatı kesin. Vallahi insanın huzurundan daha önemli hiçbir şey yok. Sevmeyen, değer vermeyen koca olacağına hiç olmasın daha iyi. Gezer tozar yaşarsınız.

Evet öyle sanırım ilk başlarda iyi gibiydi ama iş garanti olunca saldı yani özüne döndü bence hiç sevmiyor
Bu adamla evli kalsanız da çocuğu tek başınıza büyüteceksiniz o zaman bu adamla olmanın bi anlamı yok. E seviyor olsanız hadi bi nebze ama siz de sevmiyormuşsunuz.Gençliğinize yazık etmeyin bence ömrünüzü heba etmeyin.

Bu kadar yok sayıldığınız evliliğinize birde mükafat gibi maaşınızı eşinizin eline mi sayıyorsunuz?

Son düzenleme:
bu konuyu açık açık konuştunuz mu eşinizle

Sevgi yoksa evlilik ne işe yarar?

Hiç mi stressis bir anı olmadı, hepimiz stresliyiz sonuçta bu bir bahane olamaz 4 yıl boyunca
Boşanmaktan başka yol yok
Nasil yani 4 senedir mi soguksunuz birbirinize tamam psikolojisi bozuktur yorgundur falan filan ama 4 sene çok uzun bi süre hayatında biri olmadığına eminmisiniz sizi kırmak istemem ama

Yaşayamıyorum depresyona giriyorum
Neden depresyona giriyosun öyle adam için mi
Size nasıl davraniliyorsa sizde öyle davranın
Sizde sevginizi belli etmeyin
Güçlü olmanız gerekiyor en azından yavrumuz için siz bir annesiniz yavrunuzun yanında olur ama dediğim gibi eşinizle mutlaka sakince konuşun ama ben şüphelerim açıkçası
Sizin paranızı harcıyor eve para harcamıyor ve ilgisiz cinsel anlamda sizi tatmin etmiyor
Yani bunları lutfen sakince yuzyuze konuşun hissettiklerinizi yaşadıklarınızı anlatın size hissettirdiklerini anlatın lutfen kendinizi uzmeyin

Bebekten onceki saygili ve sevgili evliliği ne zaman kaybettiniz tam olarak?
Bebekten once oyle olmali ki, bebek yapmissiniz. O yuzden sordum.

Boşansanız neden daha büyük sorun oluyor onu anlamadım? Saygı, sevgi, huzur, iletişim yok sadece resmiyette evlisiniz boşanın bence.

Daha neler duyacağız. Bu sevgi nası böyle olusup sonra hememinde bitiyor ben anlamıyorum.( sevgiyi bitiren sebepler yokken sadece kendiliğinden bittiğini söyledi ise bu yazdıklarım. Yoksa ciddi anlamda problemler var ve sevgi bitti ise ayrı)

Bir meslektaşınız olarak kınıyorum sizi . Okuduk , öğretmen olduk , onca sınavdan çıktık …. Çok emek verdik biz , bir insan değişir bir nesil değişir dediler bize hocalarımız . Kendimizi bile değiştiremiyorsak bir nesli nasıl değiştireceğiz ? 3-4 nesil öncesi evli kadınların bir şekilde idare etmesi gibi evliliği şiddet veya aldatma yoksa devam ettirmeye çalışıyoruz . Kollektif bilinç mevzusunu artık yeni baştan yazmalıyız .
Evlenilecek meslek , yatan meslek , tatilleri bol meslek , yarım gün çalışsın geri kalan zamanda ev kadını olsun , maaşını kocasına versin vs vs derken bir bitmiyor beklentiler .
Hemen pazartesi günü gidin bir avukatla konuşun . Boşanma davası açın . Yarın da altın vs onları hazırlayın , güvenli bir yere koyun . Adamı da atın gitsin evden . İyice cinnet geçirin yani . Kendinizi sevin , evladınızı sevin .
Çok kızdım size gerçekten. Ha etrafımda da size benzer arkadaşlarım var . Bizim okulda da 5 kişi var . Eşleri hiç saygı duymuyor . Sırf çocuklar için katlanıyorlarmış . Ara sıra dertlenirler öğretmenler odasında valla artık hiiiiçççç üzülmüyorum hallerine . Kaç kere boşanın dedim .
Size de aynını diyorum . Büyükşehirler haricinde öğretmen maaşıyla gayet güzel geçirebilirsiniz . Aileniz de arkanızdaymış. Daha ne bekliyorsunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…