- 12 Mart 2016
- 2.310
- 1.268
- 133
- Konu Sahibi Mylittlehoneybee
-
Evet öyle sanırım ilk başlarda iyi gibiydi ama iş garanti olunca saldı yani özüne döndü bence hiç sevmiyorSizi üzmek istemem ama eşiniz ailesi istediği için, sevmeden mi evlendi sizinle acaba?
Benim mamut ta da ilgi ,duygusallık vs. yoktur ama sexe gelince hiç hayır demez onu da ben istemiyorum o ayrı
Yaşayamıyorum depresyona giriyorumElbette bebeğiniz olunca daha beter olacaktı. Siz düzelir mi sanmıştınız? Mutsuz olmak ciddi ve boşanmak için yeterli bir sorun. Yok boşananam diyorsanız mevcut durumu kabullenip ona göre yaşayın
Bu adamla evli kalsanız da çocuğu tek başınıza büyüteceksiniz o zaman bu adamla olmanın bi anlamı yok. E seviyor olsanız hadi bi nebze ama siz de sevmiyormuşsunuz.Gençliğinize yazık etmeyin bence ömrünüzü heba etmeyin.Evet öyle sanırım ilk başlarda iyi gibiydi ama iş garanti olunca saldı yani özüne döndü bence hiç sevmiyor
bu konuyu açık açık konuştunuz mu eşinizleBu adam beni delirtiyor.. Arkadaşlar eşimle evlendiğimizden beri cinsel hayatımız çook sıkıntılı bu adam aylarca yapmasan gelip sarılmaz afedersiniz.. Bi küçük bebeğimiz oldu ama daha beter oldu.. Evlilikte sevgi saygı ortamı yok maalesef. Sanki sadece ev arkadaşlığı..hiçbir sorunumla ilgilenmez, gelip bir derdimi sormaz. Beni para kaynağı olarak görüyor.. Diyorum boşanaçsam çok büyük sorun yok ama böyle de gitmiyor ki.. Duygularım doyurulmıyor, sevgiye açım yemin ederim.. Ve kullanıldım hissi beni aptal yerine koyuyor bütün zaaflarımı, zayıf noktalarımu biliyor ne yapıcam?
Bende öyle düşündüm ilk aklıma gelen oHayatında başkası olabilir mi? Paraları başkasıyla mi yiyo napiyo
Sevgi yoksa evlilik ne işe yarar?Bu adam beni delirtiyor.. Arkadaşlar eşimle evlendiğimizden beri cinsel hayatımız çook sıkıntılı bu adam aylarca yapmasan gelip sarılmaz afedersiniz.. Bi küçük bebeğimiz oldu ama daha beter oldu.. Evlilikte sevgi saygı ortamı yok maalesef. Sanki sadece ev arkadaşlığı..hiçbir sorunumla ilgilenmez, gelip bir derdimi sormaz. Beni para kaynağı olarak görüyor.. Diyorum boşanaçsam çok büyük sorun yok ama böyle de gitmiyor ki.. Duygularım doyurulmıyor, sevgiye açım yemin ederim.. Ve kullanıldım hissi beni aptal yerine koyuyor bütün zaaflarımı, zayıf noktalarımu biliyor ne yapıcam?
Hiç mi stressis bir anı olmadı, hepimiz stresliyiz sonuçta bu bir bahane olamaz 4 yıl boyuncaBu ona göre sorun değil cinselliği söylediğim de kafasının dolu olduğunu, stresli olduğunu söylüyor.. 4 yıldır aynı.. İleri de daha da beter olacak adım gibi eminim
Nasil yani 4 senedir mi soguksunuz birbirinize tamam psikolojisi bozuktur yorgundur falan filan ama 4 sene çok uzun bi süre hayatında biri olmadığına eminmisiniz sizi kırmak istemem amaHiç mi stressis bir anı olmadı, hepimiz stresliyiz sonuçta bu bir bahane olamaz 4 yıl boyunca
Boşanmaktan başka yol yok
Neden depresyona giriyosun öyle adam için miYaşayamıyorum depresyona giriyorum
Sen de adama para veriyorsun yani bunalrı bile bile... Verme parayı al sana bosanma sebebi..adam direk seni bosar sende rahat edersin.Doğumdan sonra hiç olmadı. Benden aldığı parayla ev geçindiriyor kalan la kendi işleri.. Yani adamın bana ihtiyacı var maddi anlamda
Boşansanız neden daha büyük sorun oluyor onu anlamadım? Saygı, sevgi, huzur, iletişim yok sadece resmiyette evlisiniz boşanın bence.Bu adam beni delirtiyor.. Arkadaşlar eşimle evlendiğimizden beri cinsel hayatımız çook sıkıntılı bu adam aylarca yapmasan gelip sarılmaz afedersiniz.. Bi küçük bebeğimiz oldu ama daha beter oldu.. Evlilikte sevgi saygı ortamı yok maalesef. Sanki sadece ev arkadaşlığı..hiçbir sorunumla ilgilenmez, gelip bir derdimi sormaz. Beni para kaynağı olarak görüyor.. Diyorum boşanaçsam çok büyük sorun yok ama böyle de gitmiyor ki.. Duygularım doyurulmıyor, sevgiye açım yemin ederim.. Ve kullanıldım hissi beni aptal yerine koyuyor bütün zaaflarımı, zayıf noktalarımu biliyor ne yapıcam?
Daha neler duyacağız. Bu sevgi nası böyle olusup sonra hememinde bitiyor ben anlamıyorum.( sevgiyi bitiren sebepler yokken sadece kendiliğinden bittiğini söyledi ise bu yazdıklarım. Yoksa ciddi anlamda problemler var ve sevgi bitti ise ayrı)Böyle bir ihtimal var. Şu an sevilmiyor ve sevmiyorsunuz. Sırf eşinizi aldatmamak için bile boşanabilirsiniz.
Bu sebepten ayrılan arkadaşım var. Üstelik o çok seviliyordu. Ayrılmak istediğinde şaşırmış ve neyin eksik ki demiştik. Artık onu sevmiyorum ve bu durumda başkasına aşık olma ihtimalim var bu yüzden ayrılmak zorundaydım demişti.
Öğretmen misinizHiç ilgi yok kadın gibi hissetmiyorum bile.. Sadece para kaynağı olarak görüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?