- 8 Nisan 2017
- 57.175
- 303.195
- 698
- Konu Sahibi kubra41014
Azicik aşım ağrısız başım 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşiniz geçsin o işi. Gidip gelmek öyle kolay mı hele de 2.5 saat diyorsunuz. Bir de ev yapılacak kat çıkılacak az para mı? Alacağınız fazla para senelerce anca onun borcunu öder. Üstüne geçinemediğiniz insanlar.Çocuğum var 2 yaşında aynen bende eşime onu dedim askerlik gibi 15 ay değil ki bir ömür orda durucam dedim oda para oldumu sürekli gider gelirsin şehre falan dedi ama burda şehir ayağının altında orda hapis gibi olmak istemiyorum çünkü benkimseyle anlaşamam orda kendimi biliyorum
Kabul etmeyin, Allah uzak götürsün aynı köyde birde kafayi yersiniz benceİyi geceler arkadaşlar bir sorum olacak eşiniz şuan çalıştığı işten 4 milyar fazla para alacağı bir iş olsa ve bu işte kayınvalidenizin kayınbabanızın oturduğu köyde olsa sizde o köyde oturacak olsanız kabul eder miydiniz??? Ve evliliğin ilk zamanlarından beri haksızlık yapılsa size hala daha çok şey var yazmıycam ben şehirliyim eşim köylü şuan şehirde oturuyoruz
İyi geceler arkadaşlar bir sorum olacak eşiniz şuan çalıştığı işten 4 milyar fazla para alacağı bir iş olsa ve bu işte kayınvalidenizin kayınbabanızın oturduğu köyde olsa sizde o köyde oturacak olsanız kabul eder miydiniz??? Ve evliliğin ilk zamanlarından beri haksızlık yapılsa size hala daha çok şey var yazmıycam ben şehirliyim eşim köylü şuan şehirde oturuyor
Azıcık aşım ,dertsiz başım .İyi geceler arkadaşlar bir sorum olacak eşiniz şuan çalıştığı işten 4 milyar fazla para alacağı bir iş olsa ve bu işte kayınvalidenizin kayınbabanızın oturduğu köyde olsa sizde o köyde oturacak olsanız kabul eder miydiniz??? Ve evliliğin ilk zamanlarından beri haksızlık yapılsa size hala daha çok şey var yazmıycam ben şehirliyim eşim köylü şuan şehirde oturuyoruz
Kabul etmem. Azacık aşım ağrısız başımİyi geceler arkadaşlar bir sorum olacak eşiniz şuan çalıştığı işten 4 milyar fazla para alacağı bir iş olsa ve bu işte kayınvalidenizin kayınbabanızın oturduğu köyde olsa sizde o köyde oturacak olsanız kabul eder miydiniz??? Ve evliliğin ilk zamanlarından beri haksızlık yapılsa size hala daha çok şey var yazmıycam ben şehirliyim eşim köylü şuan şehirde oturuyoruz
Dediğiniz gibi kpss geçsin diye bekliyorum o zamana çocuğunda kreş yaşı gelir veririm diye plan yapıyorum yoksa orda kalmak bana göre değil burası bana daha uygun ama eşim bana diyor ki hep elime gelen fırsatları geri teptiriyorsun beni de düşün diyor burda aynı yerde çalışsam ileri gidemem eğer orda çalışsam başka biryere girmem daha kolay olur falan filan diyor4 bin TL fark ancak diğer giderlerinizi karşılar. Öyle sürekli gezmeye gidip geleceğiniz bir tutar değil ki.
Bana hiç mantıklı gelmedi. Gideceksiniz, ev yaptırma masrafına gireceksiniz bir de. Aldığınız farktan fazlası bir süre bu masraflara gidecek. Bu masrafı yaptıktan sonra temelli yerleşmiş kabul edin kendinizi.
Eşinizin ailesi ile de tonla sorun yaşayacaksınız.
En güzeli sizin çalışmanız. Eve iki asgari ücret girse ve mevcut düzeninizi bozmasanız bundan çok daha mantıklı. En azından ileride çocuğun okulu vs. bakımından da sıkıntı yaşamazsınız.
Zaten tartıştık gece tamam bitti o iş falan dedi bende yine ilçede oturursak olur ama köyde oturacaksak o işe girmeni de istemiyorum dedim hayırlısı Allahtan artıkEşiniz geçsin o işi. Gidip gelmek öyle kolay mı hele de 2.5 saat diyorsunuz. Bir de ev yapılacak kat çıkılacak az para mı? Alacağınız fazla para senelerce anca onun borcunu öder. Üstüne geçinemediğiniz insanlar.
Eşinize hiç açık kapı bırakmayın bence. Kesinlikle istemiyorum oraya gitmemiz demek boşanmamız demek. Burada taş yerim yine de gitmem diyeceksiniz. Seneye çocuk 3 yaşına gelince ben de çalışmaya başlayacağım diyeceksiniz.
Anlattıklarınıza bakarak da söylüyorum orada asla huzurunuz olmaz.
Aile huzuru her zaman önceliklidir. Genel anlamda köy yaşamını sevmediginiz için mi yoksa o köyde sizin sevmediginiz insanlar olduğu için mi gitmek istemiyorsunuz. Eğer sevmediginiz insanlar yoksa deneyimlenebilir ama huzur bozan insanlar varsa huzur her şeyden kıymetlidirİyi geceler arkadaşlar bir sorum olacak eşiniz şuan çalıştığı işten 4 milyar fazla para alacağı bir iş olsa ve bu işte kayınvalidenizin kayınbabanızın oturduğu köyde olsa sizde o köyde oturacak olsanız kabul eder miydiniz??? Ve evliliğin ilk zamanlarından beri haksızlık yapılsa size hala daha çok şey var yazmıycam ben şehirliyim eşim köylü şuan şehirde oturuyoruz
Etmezdim huzurum daha önemliİyi geceler arkadaşlar bir sorum olacak eşiniz şuan çalıştığı işten 4 milyar fazla para alacağı bir iş olsa ve bu işte kayınvalidenizin kayınbabanızın oturduğu köyde olsa sizde o köyde oturacak olsanız kabul eder miydiniz??? Ve evliliğin ilk zamanlarından beri haksızlık yapılsa size hala daha çok şey var yazmıycam ben şehirliyim eşim köylü şuan şehirde oturuyoruz
Gitme tabi ki. Paranız olur ama huzurunuz olmazİyi geceler arkadaşlar bir sorum olacak eşiniz şuan çalıştığı işten 4 milyar fazla para alacağı bir iş olsa ve bu işte kayınvalidenizin kayınbabanızın oturduğu köyde olsa sizde o köyde oturacak olsanız kabul eder miydiniz??? Ve evliliğin ilk zamanlarından beri haksızlık yapılsa size hala daha çok şey var yazmıycam ben şehirliyim eşim köylü şuan şehirde oturuyoruz
Zaten şuan pskolojim pekte sağlıklı değil devamlı onların bana yaptıklarını kafaya takıyorum yeni gelecek olan gelineKabul etmeyin, Allah uzak götürsün aynı köyde birde kafayi yersiniz bence
Huzur bozan insanlar olduğu için ve ben şehirde doğdum büyüdüm köy görmedim doğru düzgün orda yapamıyorum bayramda seyranda bile gitsek iş tutuyoruz bunun hergün olması beni yıprandırırAile huzuru her zaman önceliklidir. Genel anlamda köy yaşamını sevmediginiz için mi yoksa o köyde sizin sevmediginiz insanlar olduğu için mi gitmek istemiyorsunuz. Eğer sevmediginiz insanlar yoksa deneyimlenebilir ama huzur bozan insanlar varsa huzur her şeyden kıymetlidir
Ya bende onları yapabilirim ama benimse gidip kaynana kayınvalidenin tarlasını süreceksem çok ta uğraşmam açıkçası yarın birgün 6 çocuğu var 3 kız 3 erkek onlarla ortak kalacak olan mal için Ben niye çabalymHayatimda ilk defa bu sene köye geldim. Eger daha once köy hayatiniz olmadıysa burada yasamak zor. Herkes güçlü, kuvvetli, is bilir, eli hizli. Soba yakar, tarlaya gider, yemek yapar, surekli kapiya oturmaya birileri gelir yeniden cay corba ikram hazirlanir yani is bitmez bunlar kolay isler degil. Bunun disinda imkanlar kısıtlı market uzak, aradigini bulamıyorsun, eczane ve hastane ilçede. Daha birsuru sey sayabilirim. Ben olsam yasayamam ama adapte olabilirseniz köy havasi tertemiz, tarladan gelen tazecik ürünler cok lezzetli, sehrin gurultusu ve kalabalığı yok.