Sokakda ole soledi yapmadi ama yapadabilirdj siddete megilli degildi olsa asla evlenmezdim beni bula sen getirdin diyor.sen sinirleniyosan bende sinirleniyorum arkadas bitek sinir ondami var benim sana yaptgm siddet deil diyo fakat canimida yakiyor hicbisym deglsn dynce zoruna gtti benmde cok seyler zoruma gidiyo dedimHaklısı haksızı kalmamış bunun,adam şiddet uygulamış resmen
Gücü size mi yetiyormuş? Keşke o sizi hırpaladığı sokaklarda biri bunu sarj aletiyle kırbaçlaya kırbaçlaya koştursa da görse gününü.
Böyle tipler konuşarak yola gelmez, itip vuran insanı ben olsam kapının önüne koyardım.İcim cok dolu.. nerden baslasam bilmiyorum..esimle disaridayken aramizda bira surtusme oldu.Ve konu cok onemsizdi.
Konumuz:yolda giderken aniden kopek cikti kolu hafif sıkarak odum koptu ayh filan dedim. Bana dediki cok buyuk tepkiler veriyosun baska seylerde de tepkilerini azalt dedi uslubu biraz sertti konusurken. Napabilirim herseye karistin bir bu eksikti. Suratini eksitti. Ne suratini eksitiyosun sana bisey soleyemicekmiyim ben dedim. Eskisi gibi degil hemen herseye sinirleniyorum diyorki benim tepemi attirma cinlendirme bilmem ne. Ustune niye herseye sinirleniyosun diyince daha cok sinirlendi ve dislerini sıkara beni kendini sokak ortasinda hirpalatma kendini dedi. Benim moral yerlerde.
Biyere gidiyorduk don geri dedi. Donelim dedim. Ben uzatma dediysem uzatmicaksin diyor. Eve geldik devam etti tabi. Cocugu uyuttum odadan cikiyordum bana sarj aletini ver dedi. Bende duzgun istese vericektim ve vermedim. Pesime geldi git dedim konusmucam dedim ayrilmadi basimdan. Sen bana o sarj kablosunu verceksin inat ettim dedi cok inattir kendisi. Bende inat ettim vermedim uzadida uzadi kavga.
Sonra uzandim kaldirmaya calisti kalkmayinca bacagima vurdu. Bende kendimi korumak icin itekledim onu. Bizi bula sen getirdin dedim. Oda benim dedigim yapilcak kafasinda surekli. Hizmetcin degilim dedim. Derken uzadi bu kavga hic istemedigim halde.uyutmucam seni dedi uzandigim yatakda durup durup tekmeledi.cocuk uyandi uyutucam arkamda durup durup uyuma diye basima ayagiyla itekledi. En sonunda git icerde yat gelme sen benim hicbiseyim degilsin dedim
Ben sana buzamana kadar ne kavgalar yasadiksa hicbirinde yatakdan git yada hicbiseyim degilsin demedim dedi. Evet demedi ama hareketleriyle ben bu evde hicbiseydim onada soledim ve gitti odaya yatmaya bende whtda resimi filan kaldirdim icim cok kotu berbatim hicbisey bilmiyorum busekil yapa yapa degersizlestirdi guvenimi kaybettirdi bana napicamgimi bilmiyorum artik beni kendime getirin cok agladim cokm sessiz sessiz ....
Kendisi yuksek sesle konusmaz surekli benide uyarir ama yaptiklari tak etttiriyor artik okadar seye ragmen hicbsym degilsn ayni yatakda yatmak istemiyorim dedim ama haksizmiyim allahaskina.sAlıp o şarj aletini yüzüne firlatsaydin keşke
Sokak ortasında erkeklik yapmış kendisigerçekten nasıl bu kadar insanlıktan cikabiliyo bunlar pes
Şiddet, psikolojik olarak daha kötü hissettirir fakat sizinki temas olaraktan da fiziksel şiddet uyguluyor.Sokakda ole soledi yapmadi ama yapadabilirdj siddete megilli degildi olsa asla evlenmezdim beni bula sen getirdin diyor.sen sinirleniyosan bende sinirleniyorum arkadas bitek sinir ondami var benim sana yaptgm siddet deil diyo fakat canimida yakiyor hicbisym deglsn dynce zoruna gtti benmde cok seyler zoruma gidiyo dedim
Yalnız şiddet dediğin illa ki darp değildir.inat yapması da psikolojik bı şiddet ki ayrıca bacağıma vurdu demişsinSokakda ole soledi yapmadi ama yapadabilirdj siddete megilli degildi olsa asla evlenmezdim beni bula sen getirdin diyor.sen sinirleniyosan bende sinirleniyorum arkadas bitek sinir ondami var benim sana yaptgm siddet deil diyo fakat canimida yakiyor hicbisym deglsn dynce zoruna gtti benmde cok seyler zoruma gidiyo dedim
Haksizmiyim okadar seye ragmen zor tutuyorum bazen sinirle diyoruz evet ama sinir kalmadi artk hicbiseyim degilsn ayni yatakda yatmayalm dedm ona ve sarj aletini vermesim diye o sarj aletni verceksn yok seni maymun gbi oynatcam bilmem ne şok oluyorum artk ben sen bu degilsin dedmBelasını arıyor kocanız hiç üzülme çok edepsiz Allah sabır versin
Kendisine gore ben sana siddetmi uyguluyorum diyor pehhŞiddet, psikolojik olarak daha kötü hissettirir fakat sizinki temas olaraktan da fiziksel şiddet uyguluyor.
Kıyamam sana dur bir öyle ağlayıp üzme kendini bak yavrunda hisseder üzülür.. eşin biraz senin itaat etmeni istiyor ona. Erkeklerin çoğu bu kafada eşim bana uysun saygısızlık yapmasın falan filan ama kendilerine gelince işler öyle değil tabi . Belli ki senin daha önce ki çıkışlarını çok kafaya takmış biriktirmiş ve artık ipleri eline almak sana söz geçirmek istiyor ama sende böyle inatlaşırsan olmaz mesele iyice kördüğüm olur . Üzüldüğüm şey sana ayağıyla itme hareketi yapması ne olursa olsun fiziksel hırpalamaya gelmemeli olay bence ona yarın o işteyken sana karşı neden bu kadar dolduğunu hırçınlaştığını sor ve çok üzüldüğünü söyle belki anlatır canımİcim cok dolu.. nerden baslasam bilmiyorum..esimle disaridayken aramizda bira surtusme oldu.Ve konu cok onemsizdi.
Konumuz:yolda giderken aniden kopek cikti kolu hafif sıkarak odum koptu ayh filan dedim. Bana dediki cok buyuk tepkiler veriyosun baska seylerde de tepkilerini azalt dedi uslubu biraz sertti konusurken. Napabilirim herseye karistin bir bu eksikti. Suratini eksitti. Ne suratini eksitiyosun sana bisey soleyemicekmiyim ben dedim. Eskisi gibi degil hemen herseye sinirleniyorum diyorki benim tepemi attirma cinlendirme bilmem ne. Ustune niye herseye sinirleniyosun diyince daha cok sinirlendi ve dislerini sıkara beni kendini sokak ortasinda hirpalatma kendini dedi. Benim moral yerlerde.
Biyere gidiyorduk don geri dedi. Donelim dedim. Ben uzatma dediysem uzatmicaksin diyor. Eve geldik devam etti tabi. Cocugu uyuttum odadan cikiyordum bana sarj aletini ver dedi. Bende duzgun istese vericektim ve vermedim. Pesime geldi git dedim konusmucam dedim ayrilmadi basimdan. Sen bana o sarj kablosunu verceksin inat ettim dedi cok inattir kendisi. Bende inat ettim vermedim uzadida uzadi kavga.
Sonra uzandim kaldirmaya calisti kalkmayinca bacagima vurdu. Bende kendimi korumak icin itekledim onu. Bizi bula sen getirdin dedim. Oda benim dedigim yapilcak kafasinda surekli. Hizmetcin degilim dedim. Derken uzadi bu kavga hic istemedigim halde.uyutmucam seni dedi uzandigim yatakda durup durup tekmeledi.cocuk uyandi uyutucam arkamda durup durup uyuma diye basima ayagiyla itekledi. En sonunda git icerde yat gelme sen benim hicbiseyim degilsin dedim
Ben sana buzamana kadar ne kavgalar yasadiksa hicbirinde yatakdan git yada hicbiseyim degilsin demedim dedi. Evet demedi ama hareketleriyle ben bu evde hicbiseydim onada soledim ve gitti odaya yatmaya bende whtda resimi filan kaldirdim icim cok kotu berbatim hicbisey bilmiyorum busekil yapa yapa degersizlestirdi guvenimi kaybettirdi bana napicamgimi bilmiyorum artik beni kendime getirin cok agladim cokm sessiz sessiz ....
Bacagima vurdu evet illa agzimi yuzumu kanatmasimi gerekiyor siddet dememiz icin kendiside ben seni dovdummu diyorYalnız şiddet dediğin illa ki darp değildir.inat yapması da psikolojik bı şiddet ki ayrıca bacağıma vurdu demişsin
Bende de var bi öküz aşkımm ahh üzme canın kurban olsun osanaİcim cok dolu.. nerden baslasam bilmiyorum..esimle disaridayken aramizda bira surtusme oldu.Ve konu cok onemsizdi.
Yüksek sesle konuşmaz dediğin adamdan bikmissin.Ya sen olayı abartiyosun ya da şuan geri vites yapıp kendini avutuyosunKendisi yuksek sesle konusmaz surekli benide uyarir ama yaptiklari tak etttiriyor artik okadar seye ragmen hicbsym degilsn ayni yatakda yatmak istemiyorim dedim ama haksizmiyim allahaskina.s
Bende hicbiseyimdegilsin dedim ozaman ayrildi basimdan ben sana buzamana kadar ole bi cumle kullanmadm dedi ama hissettirdi col kotu wht fln resim kaldirdm iyi yaptim mi bilmiyorumKıyamam sana dur bir öyle ağlayıp üzme kendini bak yavrunda hisseder üzülür.. eşin biraz senin itaat etmeni istiyor ona. Erkeklerin çoğu bu kafada eşim bana uysun saygısızlık yapmasın falan filan ama kendilerine gelince işler öyle değil tabi . Belli ki senin daha önce ki çıkışlarını çok kafaya takmış biriktirmiş ve artık ipleri eline almak sana söz geçirmek istiyor ama sende böyle inatlaşırsan olmaz mesele iyice kördüğüm olur . Üzüldüğüm şey sana ayağıyla itme hareketi yapması ne olursa olsun fiziksel hırpalamaya gelmemeli olay bence ona yarın o işteyken sana karşı neden bu kadar dolduğunu hırçınlaştığını sor ve çok üzüldüğünü söyle belki anlatır canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?