Esim...

Bende hicbiseyimdegilsin dedim ozaman ayrildi basimdan ben sana buzamana kadar ole bi cumle kullanmadm dedi ama hissettirdi col kotu wht fln resim kaldirdm iyi yaptim mi bilmiyorum
Neden kaldırdınız ki???
Yaptığınız tam tersi onu çok önemsediğinizi, dikkatini çekmek istediğinizi, ertesi gün özür beklediğinizi gösteriyor.
Hiçbir şeyimsin diyen bir insanın vereceği tepki değil yani.
Tebligatı yollarsanız iyi yapabilirsiniz bak.
Sizinki ne yazık ki naz gibi duruyor.

Evet olur dogru bende de var onda da ama bende son tasan damla cocugu uyuturken kafami itekliyor ayagiyla ya bumu degerim ne olursa olsun bumu ki herkes biliyor onu nekadar sevdgmi bilmiyorum kafam cok dolu berbat durumdaym resimde kaldrdm wht iyi yaptm dmi

Tamam ama bu kadar da olmaz hadi daha ileri gitseydi olay eşiniz normal değil
Bencdede resm fln kaldrdm iyi yaptm dimi anlasin biraz hic knusup gormek istemiyorum ya bu hale gelmemize asiri uzgunum biz bu deildik diyorum ona..

Olemi oluyor..oAman geri duzeltim yani braz olsn kendini duzeltsin pisman olsun istiyorum ama bir mudette konusmak istemiyorum daha dokundugu yerler aciyor sanki o beni tahrik etmiyor..

Cok guzel yazmissiniz ben cok yoruldum

Evet canım tepkini bir şekilde ortaya koyman gerekirdi çünkü o da abarttı hareketlerinde zaten aranız düzelince tatlı tatlı söyle hele ki çocuğun yanında tartışma bile olmamalı o ayrı ama dediğim gibi şiddet eğilimi olan onur kıran davranışlar sana yakıştıramadım beni o gece çok kırdın biz böyle mi olucaz diye vijdan yaptırt metak etme canım bir iki güne düzelirsiniz yeter ki asıl kaynağa in bu adam neden bu kadar sana dolmuş neden senin onu dinlemediğini düşünüyor bu onun erkeklik gurununu incitmiş erkeklr karıları onlara itaat etsin isterler

Beni hicbiseyle tehdit edemessin diyor.ben bana busekil davranmaya devam edersemm cikar giderim evden dedigim icin bence bende kaybetme korkusu var ama onda yok..benim onu sevdgm kadar bence o beni sevmiyor

Olemi oluyor..oAman geri duzeltim yani braz olsn kendini duzeltsin pisman olsun istiyorum ama bir mudette konusmak istemiyorum daha dokundugu yerler aciyor sanki o beni tahrik etmiyor..
Yani bence o tür şeyler önemsediğini gösterir.
Ki siz de düzelsin diye yapmışsınız zaten.
Ama bu yaşa gelmiş ne düzelecek yani.
Siz o yok gibi davranın bence.
Ama soru sorarsa falan cevap verin öyle bir yok ki yani küs bile değilsiniz ona gibi.
Ona küsecek kadar değer vermiyorsunuz yani.
Öyle kendimce taktik veriyorum ama düzelse de iki aya kalmaz yine bozulur.
Hareketleri vs normal değil

Bu ne ya eğitimli köpeği söz dinlemiyor diye cezalandiriyo sanki ki hayvana bile yapılsa sinirlerimi bozacak bir duruma. Size insan gibi davranması gerektiğini yoksa kaybedebilecegini düşünmüyor belli ki.

Beni hicbiseyle tehdit edemessin diyor.ben bana busekil davranmaya devam edersemm cikar giderim evden dedigim icin bence bende kaybetme korkusu var ama onda yok..benim onu sevdgm kadar bence o beni sevmiyor
Sevde zaten boyle davranmaz

Ben kocam bana bunu yapsa, şarj aleti ile döverdim. Hııı, yanlış duymadınız, o şarj aleti ile bir temiz döverdim.
Ayakla kafa itelemeler, tekmeler vs. yemişim dayağı zaten. Karşılık vermek farz olurdu.
Boşanın diyorum konu sahibi.

Dedigini yapmiyorum diye ki normal sartlarda duzgun solese insan gibi yaparim kensisinede soledim biseyi uzatmicam sus dedgnde susucam oldu neden rahatsz oldugum biseyi ben kocama soleyemicekmiyim dedgmde uzatma diyosam uztamicaksn diyor hic incitmedim ama bugun hicbseym deilsin diyerek incilttim neolck devami bilmiyorum

Ee gideceğim diye tehdit olmaz çünkü.
Bir kere olur tabii.
Ama ikinciye yaptı ve siz gitmediniz ee adam da görür ki blöf bu.
Üçüncüye dördüncüye tekrar yapar.

Bi özüre barışırsın gelip özür dilemesini bekliyorsun o da inat gelmiyo kırıldığım zaman bende özür beklerim ama seninki saçmaladıkça saçmalamış gereksiz uzatmış

Edit: Konu sahibi lütfen kelimeleri ve cümlelerini tam yaz harfleri yutma okuyan var

Sevde zaten boyle davranmaz
Kesinlikle ben onada diyorum hissediyorum senin beni benim sevdigim kadar sevmedigini biliyorum dedim sen ole dusunuyosn diyo.normalde cok ilgili sohbetmiz fln iyidir ama ufak bi tartsma olmasin amann aman

Tamamdir dikkat edicem kelimelere .. ozur evet bekliyorum pisman olsun kaybetme korkusu olsun ama ben yanasmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…