Esim...

Sokakta sana verdiğin tepkiye kızıyor köpekten korktun diye. Ama onun seni hirpalamak istemesi sokakta terslemesi yol ortasından dondurmesi çokmu normalmiş.

Ben olsam ayrılırdım kusura bakmayın da insan kendini sevmedikten sonra karşısındaki hiç sevmez. Önce siz kendinizi sevip değer vereceksiniz ki karşınızdaki size saygısızlık yapmasın. Ayağıyla kafanızı ittirmek ne demek o ayağı yakardım valla. Azıcık eli maşalı olun sizin kaybedeceğiniz bişi yok o kaybeder. Başka erkek mi yok illa erkek olmak zorunda da değil bence.

Dogru olmak zorunda degil..

Canınız acısın ya da acımasın sizinle kurduğu iletişim çok sağlıksız. Bence düzeltmeye burdan başlamalısınız. Sizi yargılaması, hakaretvari konuşması, uyumayacaksın gibi söylemlerle eziyet etmesi... Umarım kurtulursunuz bi an önce bu sağlıksız tavırlardan. Danışmanlık alınabilir

Böylelerini dövmek lazım. Adam denmez bunlara..

haklısınız Allah sabır versin ben çok bozulurdum söyledikşerine yaptıklarına hiç alttan alamıyorum

Muhtemelen bunalımda hırsını sizden çıkartıyor haksız yere... Boşan diyemem ama Allah Sabırlar versin inşallah

Bırak allasen ya kole gibi davranıo resmen

Cocuk uyuturken basinda durup vurmasi iteklemesi ne demek Allah askiniza minicik seyden boyle bisey yapilirmi dupeduz siddet bu bence bi cozumune bakmalisiniz bu sen benim hic biseyim degilsin demekle olacak bisey degil gbi duruyor Allah yardim etsin

Dediğini yapmadınız diye girdiği tiplere bak. 5 yaşındaki bebeler böyle davranıyor istediği olmayınca hırçınlaşıyor. Eşiniz 5 yaşında galiba. Ayar oldum yaa.

Var mı bir gelişme? Ne durumdasınız merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…