Çocuğum var 2 tane ama asla sert konuşamıyorum gerçektenNe yapican sende sert konusucan ve inceldiği yerden kopacak
Ki zaten sonu belli
22 yaşındasın ömrünün sonuna kadar bunu çekebilecekmisin
Hakaret işitmek için evlenmedin herhalde
Çocuk varmı yok den ne olur
Konuştuğum an asla işin içinden cikamiyorumÇocuğum var 2 tane ama asla sert konuşamıyorum gerçekten
5 yılda 2 çocuk ve 22 yaşındasınÇocuğum var 2 tane ama asla sert konuşamıyorum gerçekten
Ya tabiki düşünüyorum ama bizim buralarda ayrılmak boşanma çok kötü işin içinden çıkamıyorum5 yılda 2 çocuk ve 22 yaşındasın
Ya sizin aklınız nereniz de hicmi kendinizi düşünmüyorsunuz bu çocukları da mi düşünmüyorsunuz
Sizin oralar neresi canım benim neresiYa tabiki düşünüyorum ama bizim buralarda ayrılmak boşanma çok kötü işin içinden çıkamıyorum
Sizin oralar neresi?Ya tabiki düşünüyorum ama bizim buralarda ayrılmak boşanma çok kötü işin içinden çıkamıyorum
Bilerek alacak bilincte miymis ki? 17 yasinda neyi bilip de neyi alicak. Cocuk yasta evlenip 2 cocuk yapmis kendini yakmis. Smdi gitse gidemez dursa duramaz. Adam zaten hanzonun onde gideni. Ya cat cat karsilik vericek dik durucak adam edicek ya da cekicek baska yolu yok5 yıllık evlilik yeni ( 2 yıla kadar yeni denebilir bence) olarak nitelendirilmemeli .
Gayet birbirinizi tanimaniza,adamın seni asagilayip yerin dibine sokmasına kâfi gelmiş bir süre.
Böyle adamla ömür geçmez,imkanın varsa boşan.
Ayrica evlendikten sonra mi bir anda değişti ? Eğer bilerek aldıysan ve hep boyleyse şimdi yakınma.
17 yaşında olduğunu yazıp silmis mi ?Bilerek alacak bilincte miymis ki? 17 yasinda neyi bilip de neyi alicak. Cocuk yasta evlenip 2 cocuk yapmis kendini yakmis. Smdi gitse gidemez dursa duramaz. Adam zaten hanzonun onde gideni. Ya cat cat karsilik vericek dik durucak adam edicek ya da cekicek baska yolu yok
Hayir uye bilgilerinde yasi gorunuyo. 2217 yaşında olduğunu yazıp silmis mi ?
Ben onu görmedim..
Yani konuyu sonradan duzetmisse onu bilemiyorum.
en fazla 16 yaşında evlenmiş5 yılda 2 çocuk ve 22 yaşındasın
Ya sizin aklınız nereniz de hicmi kendinizi düşünmüyorsunuz bu çocukları da mi düşünmüyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?