Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım.2 gün önce öğrendim dellil topladım üstelik doğum yaptım dün
Rezil olmamak ve konfor alanı bozulmasın diye etrafınızda dönüyor. Ne siz ne çocuklar umurunda değil.9 aylık 2. Çocuğuma hamileyim. 2 gün önce eşimin telefonundan hornet diye bi uygulama kullanıldığını gördüm. Merak edip baktım. Eşim erkeklerle mesajlaşmış. Yetmemiş görüşmüşler. Ben memlekete gittiğim zaman eve davet etmiş. Kendisi onların evine gitmiş. Bunlar hep farklı kişiler üstelik. Evliliğimzde zaten sıkıntı vardı cinsellik adına 3-4 ayda bir benimle birlikte oluyordu o da çok nadir. Ben hep iş yükü stres diye düşündüm hatta acaba bende mi sıkıntı var diye çok düşündüm. Ama meğerse benlik değilmiş. Yüzleştim bu ne diye yeminler etti bişey yaşamadım aldatmadım diye. Tabiki inanmıyorum çünkü fotoğraflar var eve davet ettiği konumlar var sonrasında aldığı zevki anlattı şeyler var. Ben ne yapacağımı bilemiyorum. Stresten bebeği mi sezaryanle aldılar. Beni takmayan adam şimdi etrafımda fır dönüyor. Kendime zarar veriririm diyor. İçimi dökmek istedim ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum.
Dün acil sezeryan doğum yapıp tüm bunları yaşayıp gelip burayı mı keşfettiniz konu açtınız? Cinselliğiniz yokken 2 tane hamilelik mi yaşadımız?2 gün önce öğrendim dellil topladım üstelik doğum yaptım dün
Kurgu değil keşke kurgu olsa. İçimi dökmeye ihtiyacım vardı. Böyle bi durumu çevremden kimseye anlatamazdım. Çocuklarım için babalarını böyle bilmelerini istemem.Bence kendi konunuzu bir okuyup senaryoyu yeniden kurgulayın.Sizde de sorun yok hiç doğum yapmayınca doğum ile ilgili kurgular biraz gerçeklikten uzak oluyor işte![]()
Kınamayın beni şuan hareket edecek durumda değilim ben lohusalık biter bitmez zaten gerekeni yapacağım. İçimi dökmem lazımdı çünkü çok kötü bir psikolojideyim. Beni yargılamayınDün acil sezeryan doğum yapıp tüm bunları yaşayıp gelip burayı mı keşfettiniz konu açtınız? Cinselliğiniz yokken 2 tane hamilelik mi yaşadımız?
Konu bana geçmedi ya.
Eğer gerçekse de boşanacaksınız elinizde bir ton delille adamın cinsel yönelimi farklı ve çok eşli. Böyle evlilik olmaz. Babalığını boşanınca da yapar.
Kesinlikle ifşa olmaktan korkuyor. Çok muhafazakar bir ailesi çevresi var. Kendiside öyle. Dini açıdan mükemmel derdim kendini o konuda ne güzel yetiştirmiş derdim. Ama işte göründüğü gibi değilmiş hiçbir şeyüzüldüm, inşallah huzurlu ve kolay şekilde atlatırsınız.
çok taze bi lohusasınız, bebeğinize ve diğer cocugunuza odaklanın, bu süreçte ondan her şekilde uzak durun.
etrafınızda fır dönmesinin de sebebi ifşa olma ihtimali.
Madem böyle eğilimleri var,sizinle evlenip başınızı yakmayacaktı.Hiç üzüntü,vicdan falan yapmayın.Delillerinizle beraber tüm haklarınızı alıp boşanın.9 aylık 2. Çocuğuma hamileyim. 2 gün önce eşimin telefonundan hornet diye bi uygulama kullanıldığını gördüm. Merak edip baktım. Eşim erkeklerle mesajlaşmış. Yetmemiş görüşmüşler. Ben memlekete gittiğim zaman eve davet etmiş. Kendisi onların evine gitmiş. Bunlar hep farklı kişiler üstelik. Evliliğimzde zaten sıkıntı vardı cinsellik adına 3-4 ayda bir benimle birlikte oluyordu o da çok nadir. Ben hep iş yükü stres diye düşündüm hatta acaba bende mi sıkıntı var diye çok düşündüm. Ama meğerse benlik değilmiş. Yüzleştim bu ne diye yeminler etti bişey yaşamadım aldatmadım diye. Tabiki inanmıyorum çünkü fotoğraflar var eve davet ettiği konumlar var sonrasında aldığı zevki anlattı şeyler var. Ben ne yapacağımı bilemiyorum. Stresten bebeği mi sezaryanle aldılar. Beni takmayan adam şimdi etrafımda fır dönüyor. Kendime zarar veriririm diyor. İçimi dökmek istedim ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum.
Zaten tesadüf yakaladım. Devam eder zatenŞöyle düşünün, yakalanmasaydı devam edecekti. Yani o hayatı seviyormuş. Affettiniz diye de bırakmayacak emin olun.
Asla kınamıyorum insan olan da kınamaz zaten kim ister böyle olsun Allah korusun Rabbim 7 sulalemizden uzak etsin iğrenç bir şey lütfen toparlanın ve lütfen ne derse desin bosanin dunyayi ayaginiza serse bosanin kendine zarar verirmiş versin bir pislik eksilir fena miKınamayın beni şuan hareket edecek durumda değilim ben lohusalık biter bitmez zaten gerekeni yapacağım. İçimi dökmem lazımdı çünkü çok kötü bir psikolojideyim. Beni yargılamayın
Eve gelen arkadaşlarının karşısına çıkmazdım kendisi çok muhafazakar ya istemezdi. Şüplendiğim şeyler şöyle oldu cinsel güç artırıcı macunlar alıyordu ama ben genelde tatilde olunca tamam dedim kullanıyosa neden benle birlikte olmuyo diye düşünüyordum. Aldattığından şüphelendim ama kadın olduğunu düşündüm delil aramaya başlayınca karşıma çıktı. Gay olduğu aklımın ucundan geçmezdi. Şayet maço biriydiBaşka şeylerden suphelenmediniz mi hiç. Erkeklerle olan diyaloğu nasıldı? Evinizs eşleriyle gelen arkadaşları var mı? Ya da birlikte maça gittiği birileri falan?
Konu maalesef gerçek. Gidip testlerimi yapacağım. Zaten durmam 4 sene oldu evleneli. 3-4 ayda bir hani belki işin stresinden dolayı dedim. İsteksizlik var ama öyle değilmişKonu gerçekse boşanmaktan başka çareniz yok. Mutlaka test yaptırın bir de HPV aşısı olun. Bu hastalık hemen belirti vermez. 2-3 sene sonra da çıkabilir. Önleminizi alın.
Benim kafama oturmayan şeyler var ama. 3-4 ayda bir cinsellik yaşıyorsunuz 2. çocuğunuza hamilesiniz. Ne zamandır evlisiniz?
Afetmedim o şuan öyle sanıyor aniden bırakıp gideceğim. Doğumum olmasaydı bir dk beklemezdimŞöyle düşünün, yakalanmasaydı devam edecekti. Yani o hayatı seviyormuş. Affettiniz diye de bırakmayacak emin olun.