• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim

Evin terk erkek çocuğu. Evlilik sürecinde 2 ev aldı ama ikiside kızkardeşinin üstüne aldı. Onun üstüne sadece orurduğumuz ev var
ve siz yine de 2 çocuk yaptınız böyle adilikleri de varken
cinsellik yokken
pess diyorum
neyse olan olmuş biran önce kurtulun

Tövbe ya. Adamın cinsel tercihi farklı. hiç mi anlamadınız.

9 aylık 2. Çocuğuma hamileyim. 2 gün önce eşimin telefonundan hornet diye bi uygulama kullanıldığını gördüm. Merak edip baktım. Eşim erkeklerle mesajlaşmış. Yetmemiş görüşmüşler. Ben memlekete gittiğim zaman eve davet etmiş. Kendisi onların evine gitmiş. Bunlar hep farklı kişiler üstelik. Evliliğimzde zaten sıkıntı vardı cinsellik adına 3-4 ayda bir benimle birlikte oluyordu o da çok nadir. Ben hep iş yükü stres diye düşündüm hatta acaba bende mi sıkıntı var diye çok düşündüm. Ama meğerse benlik değilmiş. Yüzleştim bu ne diye yeminler etti bişey yaşamadım aldatmadım diye. Tabiki inanmıyorum çünkü fotoğraflar var eve davet ettiği konumlar var sonrasında aldığı zevki anlattı şeyler var. Ben ne yapacağımı bilemiyorum. Stresten bebeği mi sezaryanle aldılar. Beni takmayan adam şimdi etrafımda fır dönüyor. Kendime zarar veriririm diyor. İçimi dökmek istedim ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum.
Başkasına bundan bahsetmeyin diye etrafınız da fır dönüyordur

Valla ya getirip verir ya da ailesine bulustugu heriflerin fotografini atarsin. Bence sen disli bir avukat bul, durumu da anlat ne var ne yoksa topla git. Elinde boyle bir koz varsa asla asla kuru kuru bosanma elindeki her seyi alirsin.
Öyle toparlanır toparlanmaz haledeceğim

tehdit et evleri benim üzerime yap kimseye duyurmadan anlaşmalı boşanalım de. yaparsa gerçekten kimseye de duyurma. Bilmiyorum onun açısından bunun duyulması çok ağır bir şey sana zarar bile verebilir..

Babamın taziyesindeyken 2. Yaptı ilkinide kendi rızamla istedim Allah rızası için yaptım . Görümcemle aram çok iyi
tuhaf
Allah rızası mühim tabi ama insan önce kendini ve çocuklarını düşünmeli

3-4 ayda bir zorla olan cinsellik, kardeş üzerine alınan evler. Buna rağmen 4 yıllık evliliğe iki çocuk. Bazı şeyleri görmezlikten gelmeye çalışmanın hiçbir manası yok günün sonunda.

9 aylık 2. Çocuğuma hamileyim. 2 gün önce eşimin telefonundan hornet diye bi uygulama kullanıldığını gördüm. Merak edip baktım. Eşim erkeklerle mesajlaşmış. Yetmemiş görüşmüşler. Ben memlekete gittiğim zaman eve davet etmiş. Kendisi onların evine gitmiş. Bunlar hep farklı kişiler üstelik. Evliliğimzde zaten sıkıntı vardı cinsellik adına 3-4 ayda bir benimle birlikte oluyordu o da çok nadir. Ben hep iş yükü stres diye düşündüm hatta acaba bende mi sıkıntı var diye çok düşündüm. Ama meğerse benlik değilmiş. Yüzleştim bu ne diye yeminler etti bişey yaşamadım aldatmadım diye. Tabiki inanmıyorum çünkü fotoğraflar var eve davet ettiği konumlar var sonrasında aldığı zevki anlattı şeyler var. Ben ne yapacağımı bilemiyorum. Stresten bebeği mi sezaryanle aldılar. Beni takmayan adam şimdi etrafımda fır dönüyor. Kendime zarar veriririm diyor. İçimi dökmek istedim ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum.
Aşırı üzüldüm ne yazıkki böyle insanlar var.

Hayır anlamıyorum madem ilgisi kadın değil neden kalktı senle evlendi.. böyle bişey yaşayan bir akrabam vardı yıllar önce o erken fark etti evliliğin yalan olmasın 5-6 aylarında galiba öğrenmişti.

Berbat p*is görüntülerini buldu eşinin. Hepsini mahkemeye sunarak boşandı allahtan çocuk yapmamıştı. Senin durumun ağır farkındayım..

Böyle insan kendisine zarar verirse bu senin suçun değil. Seni böyle manipüle ederek yada tehtit ederek hayatında zorla tutamaz.

Çok afedersin ama ne bekliyorsun ? Bu adamla aynı yatağımı paylaşıcaksın🤢

Nasıl miden alacak? Ayrıl gitsin çocuğuna bakarsın anasın sen. Oda babalığını yapsın hepsi bukadar. Akıl tutulması yaşatıyo millet insanlara daha neler göreceğiz ya rabbi..

Bacılarım paravan evlilik olup olmadığını anlamak için evlilik öncesi cinsellik yaşayın. Ben yaşamamayı tercih ediyorum diyenlere de saygı duyarım,herkesin kendi tercihi. Bu aralar sitede hornet uygulamasını kullanan, eşini cinsel olarak ihmal eden, ilgisiz davranan erkeklerle ilgili konu arttı. Herif dürüst mü güvenilir mi değil mi olayını geçtik, gay mi diye düşünecek hale gelmişiz şaka gibi.

Aşırı üzüldüm ne yazıkki böyle insanlar var.

Hayır anlamıyorum madem ilgisi kadın değil neden kalktı senle evlendi.. böyle bişey yaşayan bir akrabam vardı yıllar önce o erken fark etti evliliğin yalan olmasın 5-6 aylarında galiba öğrenmişti.

Berbat p*is görüntülerini buldu eşinin. Hepsini mahkemeye sunarak boşandı allahtan çocuk yapmamıştı. Senin durumun ağır farkındayım..

Böyle insan kendisine zarar verirse bu senin suçun değil. Seni böyle manipüle ederek yada tehtit ederek hayatında zorla tutamaz.

Çok afedersin ama ne bekliyorsun ? Bu adamla aynı yatağımı paylaşıcaksın🤢

Nasıl miden alacak? Ayrıl gitsin çocuğuna bakarsın anasın sen. Oda babalığını yapsın hepsi bukadar. Akıl tutulması yaşatıyo millet insanlara daha neler göreceğiz ya rabbi..

Gerçekten zor bide ailesiyle yaşıyorum şuan odayıda ayıramadım evdende kovamadım. Midem kaldırmıyor onu görmeyi

Eşinize çok şaşırdım. Madem cinsel yönelimin farklı ee ne diye evlenirsin bir kadının hayatını karartırsın. Siz o adamdan kurtulmaya bakın.

Eşinize çok şaşırdım. Madem cinsel yönelimin farklı ee ne diye evlenirsin bir kadının hayatını karartırsın. Siz o adamdan kurtulmaya bakın.
Bende onu diyorum ailene dersin evlenmek istiyorum. Bekar olarak istediğin hayatı yaşa. Bide kabul etmiyor bişey yaşamadım diyor.

Gerçekten zor bide ailesiyle yaşıyorum şuan odayıda ayıramadım evdende kovamadım. Midem kaldırmıyor onu görmeyi
Neden bukadar zor geliyor sana anlamiyorum☹️ cikip git ordan oglunuz anlatsin de topu ona birak. Nasilsa elinde patlayacak delil var elinde ayrica onlari da iyi sakla yok etmesin.. miden kaldirmasa 1 saniye yaninda duramazdin allah askina erkeklerle .. tövbe ya yazamiyorum söyleyemiyor insan bilee!! Insanin önce kendisine saygisi olmali.. farkindayim lohusasin ailesiyle yasiyorsun büyük ihtimalle hic bir planin yada gidicek yerin yok. Ama bu cok igrenc cirkin bir durum.

Kiz sorma bende anlamadim aynisi akrabamin basina geldi. Sanirim elalemin agzini kapatmak icin baska nedeni olamaz..

Neden bukadar zor geliyor sana anlamiyorum☹️ cikip git ordan oglunuz anlatsin de topu ona birak. Nasilsa elinde patlayacak delil var elinde ayrica onlari da iyi sakla yok etmesin.. miden kaldirmasa 1 saniye yaninda duramazdin allah askina erkeklerle .. tövbe ya yazamiyorum söyleyemiyor insan bilee!! Insanin önce kendisine saygisi olmali.. farkindayim lohusasin ailesiyle yasiyorsun büyük ihtimalle hic bir planin yada gidicek yerin yok. Ama bu cok igrenc cirkin bir durum.
Yolculuk yapacak durumda değilim toparlanmam gerek. Sezaryen oldum ailem başka şehirde

Kocanız olsa olsa sizle kanki olur bu saatten sonra

Back
X