Evet hamileyim ama bi turlu anlayamadim yanlis bisey mi dedim diyorum sus diyor ne yaptim soyle diyorum sus diyorDurduk yere değildir umarım
Zira 14 haftalık gebesiniz sanırım
Ben esimden habersiz disari bile cikmam ki dusunuyorum acaba yanlis bisey mi dedim diye yok dogru duzgun konusmadi bile benimle bu aksamOndan gizli birsey yaptin mi onu ogrenmis olabilr
Suphelenmiyorum degil hanikaynanan doldurmuştur :)
Yok hayir sapa saglam hic biseyi yok ama eve geldiginde yuzu kip kirmiziydi niye kizariyon sen oyle dedim soguktandir diyip gecistirdimigreni falan mı var
Ama hic boyle yapmazdi bagirir cagirir ama susmazdi ki hicKv felan sizin hakkınizda bişey demiş olabilir. Yada gizli bişey yaptığınızı öğrenmiş / sanmış olabilir
Aman salla yaa bebeğini düşün sen bu erkeklere akil sir ermez bazenBen esimden habersiz disari bile cikmam ki dusunuyorum acaba yanlis bisey mi dedim diye yok dogru duzgun konusmadi bile benimle bu aksam
Aman salla yaa bebeğini düşün sen bu erkeklere akil sir ermez bazen
Ama hic boyle yapmazdi bagirir cagirir ama susmazdi ki hic
Kullandim kullandim benimkinde oda ise yaramiyor artik ne kadar cok agladiysam oda alisti islemiyor hic biseyHamilelik hormonunu kullan öğren . Duygusallas
Bana da oluyor bazen...Bazen askimdan bogmak istiyorum bazen sinirimden kac yillik evlisinizSallamayi vallah cok isterdim ama iste nefretle baktigi icin canim yaniyor sanki nerden evlendim seninle der gibi
Sen oyle mu yapiyon morsekerHamilelik hormonunu kullan öğren . Duygusallas
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?