Daha 5 ay oldu ama 5 yillik evli gibiyiz cok yiprandik cok kavgalar tartismalar oldu ama hamile oldugumu ogrendikten sonra duzeldikBana da oluyor bazen...Bazen askimdan bogmak istiyorum bazen sinirimden kac yillik evlisiniz
Benimde oyle olmuştu genelde evlilil 1 1.5 seneden sonra rayina giriyor herkes karsindakinin huyunu suyunu ogrenene kadar isler biraz karisiyor kac yaşındasin peki istiyormuydun bebeğiDaha 5 ay oldu ama 5 yillik evli gibiyiz cok yiprandik cok kavgalar tartismalar oldu ama hamile oldugumu ogrendikten sonra duzeldik
Daha 5 ay oldu ama 5 yillik evli gibiyiz cok yiprandik cok kavgalar tartismalar oldu ama hamile oldugumu ogrendikten sonra duzeldik
Kocanizin durduk yerde size nefretle bakmasinin sebebi ne olabilir sizce soruyorum sus diyor sonra donuyor sinirle nefretle bana bakiyor cevap vermiyor simdide basim agriyo diyip sirtini dondu yatti anlam veremiyorum canimi cok sıkiyor bu durum ...
Farkında olmadan bi konuda onu sinirlendirmiş olabilirsin canım belkiKocanizin durduk yerde size nefretle bakmasinin sebebi ne olabilir sizce soruyorum sus diyor sonra donuyor sinirle nefretle bana bakiyor cevap vermiyor simdide basim agriyo diyip sirtini dondu yatti anlam veremiyorum canimi cok sıkiyor bu durum ...
Aranızda hiç bir sorun tartışma yokken mi yapıyor bunuKocanizin durduk yerde size nefretle bakmasinin sebebi ne olabilir sizce soruyorum sus diyor sonra donuyor sinirle nefretle bana bakiyor cevap vermiyor simdide basim agriyo diyip sirtini dondu yatti anlam veremiyorum canimi cok sıkiyor bu durum ...
Sen oyle mu yapiyon morseker
kaynanan doldurmuştur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?