Esim...

Daha 5 ay oldu ama 5 yillik evli gibiyiz cok yiprandik cok kavgalar tartismalar oldu ama hamile oldugumu ogrendikten sonra duzeldik
Benimde oyle olmuştu genelde evlilil 1 1.5 seneden sonra rayina giriyor herkes karsindakinin huyunu suyunu ogrenene kadar isler biraz karisiyor kac yaşındasin peki istiyormuydun bebeği

Kv bişey demiştir bizde de benzer bişey olmuştu kv çağırıp yuzlesince özür dinlemişti.

Bebek olunca sihirli değnek değmez adama. Daha önce kavga ettiği şeyler için şimdi etmiyordur hamilesin diye,onun yerine trip atıyordur bence.

Daha 5 ay oldu ama 5 yillik evli gibiyiz cok yiprandik cok kavgalar tartismalar oldu ama hamile oldugumu ogrendikten sonra duzeldik

bazen ben de esime oyle bakiyorum :))) sevgi gostergesi de olabiliyor bu tur bakismalar.

diger yandan yorgundur, bir seye kil-tuy takmistir. fazla ustelememek gerek; alinganliginiz bence hamilelik dolayisiyladir.

vardir bi sebebi vardir da uzerine dusmeyin gayet normal davranin cikar kokusu baktiniz uzun sure devam ediyo bu durum sizi de sus diye konusturmuyor bi gun o ise gittigin de msj atin dusuncelerinizi gunlerdir ne oldu sana diye birsey demedigin icin elimden birsey gelmiyor deyin ne bilim duygularinizi yazin

sizce ne olabilir
hadi düşünün bakalım siz birine nefretle baksanız sevgiden mi yaparsınız
anlamıyorum bu kadınları yemin ederim
görünen köy kılavuz istiyor mu gerçekten

Sebebini bilmiyorum da bazen benim eşim de çok asık suratlı oluyor, bana kötü kötü bakıyor ama farkında değil.Beni gülme tutuyor işte o zaman."Ne bakıyon be?" diyorum,geçiyor.Seninki de farkında değildir belki ya da baş ağrısı çok fazlaysa algılayamıyordur.

Farkında olmadan bi konuda onu sinirlendirmiş olabilirsin canım belki
Bi düşün

bence fazla düşme sen sormayınca bi yerde çark edeektir

bizde öyle oluyor genelde yüzü asılan ben oluyorum görüyo bile bile sormuyo bende patlıyorum en sonunds

Aranızda hiç bir sorun tartışma yokken mi yapıyor bunu

Burda kocanizin ne burcu olduguda onemli bence.
Belki bazi burclarda boyledir bilmyorum ama ben ikizler burcu olarak cok dengesiz bi insanim.
Kocanizda kendimi gordum.

ya arkadaşlar adam eve geldiğinde bi tuhaf gelmiş zaten.
demekki dışarda bişey olmuş.
bence kesin dolduruşa geldi ya da bişey duydu.
benimki de bi kere böyle gelmişti.
aylar önce onun dedikodusunu yapmıştım ortak bi arkadaşa.
onu duymuş.
gözünden ateş çıkıyodu.
o gece hiç konuşmadı.
ondan sonra bana ders oldu.
bi daha da yapmadım.

kadin hamileyken erkegin hormonlarida nedense tavan yapiyor, kendi kocamdan biliyorum he de gecsin.

Benim dilim çok durmaz. Bazen ailesini sıkı eleştiririm ve sonunda kavga ederiz. Kavga anında bana öyle sinirli bakar ki sesimi hemen keserim. Ama içimi dökmüşümdür o zamana kadar. Sizinde kv gorümceden kaynaklı birşey olabilir mi.

kaynanan doldurmuştur :)

ilk evlediğimiz yıllarda kocamda bana düşmanı gibi baktıgı zaman bir şekilde tlf kurcalardım hemen anne siyle konuştugunu görürdüm onlar akıllarınca benle kavga edip beni adama eder diye düşünüyor ama 2 gun sonra sen herşiyin dogrusunu bilirsin aşkım nasıl biliyorsan öyle davran demeye başlardı bende onun içinmi iki gun boyunca düşman gibi baktın bana anan nasıl doldurdu seni kim bilir derdim boşver sen onları derdi

yani hepsi aynı

hamile kadına nefretle bakmakta nedir yaf sanki kendi çocuğunu doğurmuyonda başkasından.erkeklere de bazı nimetler fazla geliyor heralde seni sinir edip o çocuğun avaz avaz bağıran depresif bir varlık olmasını mı istiyor.sonra yine seni suçlar sen onu bunu yemedin de böyle oldu diye sanki kendisinin katkısı yok.gökten zembille iniyor. heralde çocuk istemiyorsa neden hamile bırakmış.tam sopalık böyle adamlar ya altı üstü 9 ay huysuzlanmasa ölcek sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…