EŞİM

çaldırdığından emin misin? allah korusun olmayacak şey değil ama bu kısımda bana inandrıcı gelmedi de.
aynen ben de inanmadım
bence başka bir kadınla yiyor o paraları...

" parayi caldirdigimi bilseydin bana kizardin" diye dusunup hic bi erkek saklamaz. Para calinmissa calismistir, burda insanin sucu yokku?
Bi erkek " serefsizler parami caldilar" diye sinirli bi halde eve gelir. Bunu neden saklasin? Tabi belirtiyim eger karisi baskin karakter ve koca pisiriksa haric. Kocaniz cekingen ve nasil desem, icine kapali birisimi?

O paranin calinmis oldugunu dusunmuyorum, o altininda arkdasina verildigini dusunmuyorum.

pısırık biri değil
kafam çok karıştı ne yapcam bilmiyorum artık

Tabiki eşinizin yaptığı hiç hoş değil altınları çalmış resmen ama şöylede bir şey var size söylememiş tepkinizden dolayı hani bir şekilde yaptığı hoş değil ama kabul edilebilir (bana göre) ama parayı çaldırma kısmı ve arkadaşına borç verme kısmı bana hiç inandırıcı gelmedi doğrusu

pısırık biri değil
kafam çok karıştı ne yapcam bilmiyorum artık

O zmn parasini caldiklarini ofkeyle sinirle, delirmis bi halde anlatirdi sana. Ve karakola giderdi mesela. Tum maasini caldirmis ama sessizce evemi gitmis geri?
Olamaz. Bence o para calinmadi.

bankadan parasını çekmiş ancak onu o gün çaldırmış oda ben kızarım diye böyle bir şey yapıp altınları bozdurup bana maaş diye getirmiş

Para çaldıran biri neden söylemesin ki? Kızsanız bile bilmeniz gerekiyordu. O an hırsızlığa maruz kalan kendisi, şuan kendisi hırsız. Kızmanız için ciddi bir sebebi var şuan.

arkadaşı zor durumdaymış borç vermiş

Daha ilk aldıklarını yerine koymadan neden arkadaşına borç veriyor, hem de yine sizin altınınızı sizden habersiz (ç)alarak?

Eşinize kesinlikle inanmadım. Bahaneleri o kadar saçma ki. Az daha eşele altını bakalım neler çıkacak.

hırsız evdeyse öküz bacadan çıkar derler..Siz onun eşisiniz neden başına gelen hırsızlık olayını size söyleyemiyor ? demekki daha öncedende vukuatları var ve inanmayacağınızı düşünüyor.Aldığı 2000 tl lik altın bir şekilde yerine gelirde sizin güveniniz gelirmi bilemem

Maaşı çaldırmamış bence çaldırsa direk gelir söylerdi. Sonuçta herkesin başına gelebilicek bişey. O yüzden arkadaş olayına da çok yatmadı kafam açıkçası. Ben güvenemedim. Farklı durumların kokusu geliyor burnuma..

Eşinin yaptığı yanlış konuşarak düzeltmeye çalışın yanlışları boşanmak sebebi olmamalı ortada çocuk var yazık olur

Konuşuyoruz pişmanlığını dile getiriyor bir daha olmıycağını söylediklerinin doğru olduğunu söylüyor inandırmak için ne yapabilrim diyor yemin ediyor

Yaptigi yanlis .
Su mesajda da zaten neden yaptigini anlatmışsınız .
Bence karşılıklı olarak birbirinize karsi olan davranışlarınızı gözden geçirmelisiniz .

Güvenini sarsmaktan korkan insan dürüst olur her ne yaptıysa söyler. Ama eşin saklamış bunlarda bahanesi.
Yaptığı yanlış saklaması ayrı büyük yanlış.
Ayrıca hadi maaşını çaldırdı altınlardan bozdu diyelim peki arkadan onu yerine geri koymadan nasıl olurda bir arkadaşına borç verir kendi borcunu geri koymamışken yerine. Eşiniz sanki yalan söylüyor günahını almak istemiyorum tabi ama bana pek inandırıcı gelmedi altınların bozulup gittiği yerler.

şu koyu alanda yazdıklarına cıdden ınandın mı? çaldırmış flan !!!

Özrü kabahatinden beter, eşin sana yalan söylüyor farkındamısın. Maaşı çaldırdığına inandıysan cidden saf olmalısın.

Hiç inandırıcı değil nasıl çaldırmış maaşını , parasını çaldıran adam gelip evdeki altınları mı yürütür, bir tanede arkadaşına vermişmiş gelde inan gelde güven

Konuşuyoruz pişmanlığını dile getiriyor bir daha olmıycağını söylediklerinin doğru olduğunu söylüyor inandırmak için ne yapabilrim diyor yemin ediyor

Parsjnı çalldıran insan polise karakola gider
eve gelip karısının altınlarını çalmaz

kusara bakmayın ama bu kadar saf olamazsınız

ben olsam geeçekleri öğrenmeden asla af etmezdim

adam sizi resmen kandırıyor

Kanıp kanmamak size kalmış

Gözümüzle görmedik tabi ki ama yalan söylediğini anlamak hiçte zor değil.
Ayrıca madem eşinizin huyu böyle neden evde altın saklıyorsunuz?
Eşiniz almasa hırsız gelir alır yani allah korusun bu devirde artık evde para altın vs.saklamak akıl işi değil.
Bundan sonra birikimlerinizi eşinizden saklayın bari asla söylemeyin.
Banka da hesap falan açtırın nakit olarak biriktirin olmazsa.
Sakın acıyıp ta vermeyin birikiminizi.
O borç verme olayı yalan büyük ihtimal ama eşinize diretin geri getir diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…