aynen ben de inanmadımçaldırdığından emin misin? allah korusun olmayacak şey değil ama bu kısımda bana inandrıcı gelmedi de.
pısırık biri değil
kafam çok karıştı ne yapcam bilmiyorum artık
bankadan parasını çekmiş ancak onu o gün çaldırmış oda ben kızarım diye böyle bir şey yapıp altınları bozdurup bana maaş diye getirmiş
arkadaşı zor durumdaymış borç vermiş
Eşinin yaptığı yanlış konuşarak düzeltmeye çalışın yanlışları boşanmak sebebi olmamalı ortada çocuk var yazık olurArkadaşlar konuya nasıl başlasam bilmiyorum,
5 senelik evliyim çalışıyorum önceden yapmış olduğum altınlar vardı eşim almış onları itiraf etti zor bela söylettim utanıyorum dedi gerekçede şu bankadan parasını çekmiş ancak onu o gün çaldırmış oda ben kızarım diye böyle bir şey yapıp altınları bozdurup bana maaş diye getirmiş ,
Bundan birkaç ay önce de bir cumhuriyet altını yoktu onu da söylememişti düşmüştür falan demişti bulunur yerine gelir demişti şüphelenmiştim zaten ancak dün akşam itiraf etti hepsini onu da arkadaşı zor durumdaymış borç vermiş (hepsi toplam 2 bin küsür yapar) benden habersiz geri koycakmış,
Şimdi de bi şekilde biriktirip yapcakmış ,
Böyle bir şey nasıl yaptı anlamıyorum çok tartışma yaşadık bana diyor ki söylesem güvenin azalır bana farklı bakarsın falan dedi ama ben çok üzgünüm soğudum ona karşı ne yapcam bilmiyorum çok çaresizim ben çalışıp didiniyorum evladımı bırakıp gidiyorum adamın yaptığına bak boşansam bi türlü boşanmasam ayrı türlü ailem zaten istememişti onu ben ne dicem sebep ne göstercem ki bilmiyorum
Yaptigi yanlis .iyi biri evet düşünceli cocuğumuza karşı da çok çok iyi hakkını yiyemem ama işte para konusunda hiç anlaşamıyoruz sıkıntı hep para yani ve istese vermezdim evet çaldırdı diye de kızardım doğru ama bunu yapmasını gerektirmezdi
Arkadaşlar konuya nasıl başlasam bilmiyorum,
5 senelik evliyim çalışıyorum önceden yapmış olduğum altınlar vardı eşim almış onları itiraf etti zor bela söylettim utanıyorum dedi gerekçede şu bankadan parasını çekmiş ancak onu o gün çaldırmış oda ben kızarım diye böyle bir şey yapıp altınları bozdurup bana maaş diye getirmiş ,
Bundan birkaç ay önce de bir cumhuriyet altını yoktu onu da söylememişti düşmüştür falan demişti bulunur yerine gelir demişti şüphelenmiştim zaten ancak dün akşam itiraf etti hepsini onu da arkadaşı zor durumdaymış borç vermiş (hepsi toplam 2 bin küsür yapar) benden habersiz geri koycakmış,
Şimdi de bi şekilde biriktirip yapcakmış ,
Böyle bir şey nasıl yaptı anlamıyorum çok tartışma yaşadık bana diyor ki söylesem güvenin azalır bana farklı bakarsın falan dedi ama ben çok üzgünüm soğudum ona karşı ne yapcam bilmiyorum çok çaresizim ben çalışıp didiniyorum evladımı bırakıp gidiyorum adamın yaptığına bak boşansam bi türlü boşanmasam ayrı türlü ailem zaten istememişti onu ben ne dicem sebep ne göstercem ki bilmiyorum
Konuşuyoruz pişmanlığını dile getiriyor bir daha olmıycağını söylediklerinin doğru olduğunu söylüyor inandırmak için ne yapabilrim diyor yemin ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?