EŞİM

Söylese güvenin kirilmazdi. Şunu söyleyeyim yalan üzerine evlilik olmaz huzursuzluk olur evde. Kim bilir ne yapmıştır Allah bilir.

Bence caldirmamis. Bana pek inandırıcı gelmedi.
Bu iste var bir sey.
Ayrica o arkadasina gizliden sorun bakalim ona borc mu vermis. Ben boyle birine hic guvenemezdim.

Polise gitmemiş mi? Tutanak tutulmamış mı?

Rahmetli babam da paraları altılı ganyan da bitirip anneme maasını çaldırdıgını soylerdi.

Ben nişanımda takılan takıların bir bölümünü aynı gece bir garsona çaldırdım. Sonraki sabah farkettim, meblağ çok büyük olmamasına rağmen günlerce ağladım. İnsan iğnesini kaybetse bile üzülüyor. Merak ediyorum acaba eşinizde söylediği tarihte herhangi bir buhran hali, üzgünlük farkettiniz mi? Sebebi her ne olursa olsun sonuçta size ait olan şeyleri sizden almasının adı düpedüz hırsızlık. Hem de bir değil birden fazla sebeple. Hadi paralarını çaldırdı, utanıp üzülüp söyleyemedi. Ya arkadaşına verdiklerine ne demeli? Arkadaşının borç durumu neden saklanılacak birşey olsun ki eşinizi yeniden hırsızlığa itsin? Ne olur yanlış anlamayın ama insanın yazdıklarınızı okuyunca şüpheye düşmemesi elde değil. İnşallah en azından bu konularda yalan söylemiyordur. Soğudum demişsiniz, ben olsam ben de soğurdum. İnsan aynı yatağı paylaştığı insana da güvenemeyecekse kime güvenecek? Bence en önemlisi sizinle iyi kötü herşeyi paylaşması gerektiğinin farkına varması. Sonrası zaten gelecek. Allah yardımcınız olsun.

Eşiniz evden altınları çalıyor. O da yetmiyor ek olarak bu paraları bilmediğimiz başka bir yerde yiyip size tekrar yalan söylüyor. Altından çok başka şeyler çıkabilir...

Günahı boynuna altınları yedi içti bitti gitti altınlar ?.arkadaşına borç verdiğinede inanmazdım başka bi haltler yapmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…