Ben nişanımda takılan takıların bir bölümünü aynı gece bir garsona çaldırdım. Sonraki sabah farkettim, meblağ çok büyük olmamasına rağmen günlerce ağladım. İnsan iğnesini kaybetse bile üzülüyor. Merak ediyorum acaba eşinizde söylediği tarihte herhangi bir buhran hali, üzgünlük farkettiniz mi? Sebebi her ne olursa olsun sonuçta size ait olan şeyleri sizden almasının adı düpedüz hırsızlık. Hem de bir değil birden fazla sebeple. Hadi paralarını çaldırdı, utanıp üzülüp söyleyemedi. Ya arkadaşına verdiklerine ne demeli? Arkadaşının borç durumu neden saklanılacak birşey olsun ki eşinizi yeniden hırsızlığa itsin? Ne olur yanlış anlamayın ama insanın yazdıklarınızı okuyunca şüpheye düşmemesi elde değil. İnşallah en azından bu konularda yalan söylemiyordur. Soğudum demişsiniz, ben olsam ben de soğurdum. İnsan aynı yatağı paylaştığı insana da güvenemeyecekse kime güvenecek? Bence en önemlisi sizinle iyi kötü herşeyi paylaşması gerektiğinin farkına varması. Sonrası zaten gelecek. Allah yardımcınız olsun.