EŞİM

Arkadaşına verdiğine emin misiniz ? Belki de başka bi şekilde yiyor ama size borç verdim falan.filan diyor. Çok saçma. Şu an.bosancak bişey yok.hemen.bosanmayi düşünmeyin ama eşinizle ciddi anlamda konuşun bu yaptığı hırsızlık. Ve madem.oyle anlatmayın ona birikiminizi gizleyin saklayın eşiniz bunu istiyor

hakikaten niye karakola gitmemis paralari caldirinca?
bankamatiklerin tepesinde dahi guvenlik kamerasi var,hadi yolda caldirdiysa yollar mobese dolu.
inanmayin siz onun paralari caldirdim dedigine.
ama sizin altinlarinizi caldigi ortada.
asla guvenilmeyecek bi insan esiniz
bence yalanlarina kanmayin ve yumusamayin.
yuzune bi sure bakmasaniz az bile yaparsiniz.

Eşim nakliyeci ceketimi çıkartmıştım sonra baktım para yoktu diyor

Çocuk var mı?

arkadaşlar siz konu sahibini fiştekleyerek elinize ne geçeceğini sanıyorsunuz??
evlilikler kolay kurulmuyor kolay da yıkılmamalı..
adam bir yanlış yaptı diye hiçbir şekilde kestirilip atılamaz..
evlilik bu ya boru mu adama bi ton laf söylemişsiniz..
konu sahibi sen de kocanla ilgili sorunu paylaşırsın da bu kadar hakaret ettirme bence yok hırsız felan denmiş.. öyle bir adamsa sen de bir hırsızla evli olmuş oluyorsun bilmem farkında mısın..
yalan konusu devamlılık arz ederse bakarsın çaresine.. şimdi yapılacak kocana kızacaksın gerekirse bir süre soğuk kalacaksın sonra utandığına ve bir daha yapmayacağına kanaat getirirsen eski haline devam edeceksin..
bi daha yaparsa tamam kes fişini de bugüne kadar mutlu huzurlu evliliğin varsa hop die boşanma kelimesini ağzına almamalısın.. her evlilikte ne sıkıntılar yaşanıyor.. önemli olan koparıp atmak değil sebat edip toparlamak.. toparlanmazsa bakılır çaresine..
onun için ota çöpe boşanmalar böylesine artıyor..
kimse de kimsenin vebalini almasın bence..

Yalannn yalan yalan yalan. Parasini caldirdigina ilk kez yapmis olsaydi inanirdim taki devami gelene kadar... sonrasinda ilk dedigininde bir onemi yok.

Ben olsam çaldırdığına veya arkadaşa borç verdim gibi sebeplere hemen inanmazdım. Size niye söylemiyor çaldırdığını peki? Hemen yürütme yoluna gidiyor. Nasıl güveneceksin bir daha?
Eğer boşanmazsan hep tetikte ol. Güvenip birikiminin yerini miktarını söyleme.

Gözümün önünde bir örnek vardı. Adamın kumar alışkanlığı vardı. Mesela eşi ekstra para bulup elektrik parasını ödesin diye veriyordu elektrikler kesilince de ödediğini iddia ediyordu. Hep bir yerlerden bulup ötekini kapatmaya çalışıyordu.

çaldırmış ? nasıl çaldırmış darp edilmiş mi ? ben çaldırdığına inanmıyorum.

burda ya para isteyen bir aile faktörü var yada kumar vb.

altınları biriktiren yapan sizseniz yerini söylemeyin bi siz bilin( bundan sonrası için)

maaş kartınıda alıp bi inceleyin derim içerde olabilir bu şekilde kapatmaya çalışıyodur belki

Ee adamın maaşını çaldığı iddaa ettiği şahıstan ne farkı var bu konuda
Aman bir hata yapmış dediginiz de sanki küçük bir şey evdeki altınları teker teker çalmış yemiş apaçık ortada

Konuyla alakası yok da dolandırıcı ya da hırsız olsam buradan çok faydalanırdım.
Maddi birikimleri mümkün olduğu kadar üstü kapalı ya da adres şaşırtarak anlatmalısınız.
Hele piyasada 10 yaşındaki çocuğu bile dolandıran vicdansızlar varken..

Sizden o kadarmi cekiniyorda basina gelen kapkac/calinti/kaybolmayi sizden sakliyor ? Kesin var o isin altinda bir pislik ?!
Adam resmen evinden hirsizlik yapmis, bununla yetinmemis size yalan soylemis.
Ciddi problemler var burda bence. Olayin ustunu kapatmasina izin vermeyin.

Asil soylememkle guveninizin yerle bir ediyor bence, herkesin basina gelebilir parayi caldirmak yada dolandirilmak, bana kalirsa o iste bir is var.
Sevmediginiz birine mi veridi, kumar mi oynadi, bana pek inandirici gelmedi o is.

Gizli gizli altınlarını alması çok ayıp.

Arkadaşı için bi altında gizliden almış. Bu da ayıp.

Ben ne parasını çaldırdığını ne de arkadaşına borç verdiğini düşünüyorum.

Kocan hem hırsız hem de yalancı.

Ne yapabilirsin bilmiyorum ama paranı ve altınlarını bundan sonra daha iyi yere sakla.

Adam bildiğin yalan söylüyo ya bahanelerine inandın mı? Bi iş var bu işin içinde Has nicktir demiştir dersiniz

Altınların yerini değiştir. Başka yere sakla ya da bankada kasa tut. Hiç güvenmem ben. Evde hırsızla yaşamak..

Bir evlilikte güven sorunsa o evlilikten hayır gelmez.gizli kapaklı iş yapmış o ne öyle habersiz almalar felan çok ayıp etmiş..

Adam o kadar altını ne şekilde yedi acaba, en fix yalanda bu çaldırdım sana diyemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…