Eşim :(

EsiNe AsiK

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2015
28
6
6
38
Merhaba kizlar canim cok sıkılıyor esimle aramda sorunlar olusmaya basliyor ( hatta cokta ileri gidip az once bana gel gel aynaya bi benim tipime bak bi seninkine dedi cok mutsuzum

Merhaba kizlar canim cok sıkılıyor esimle aramda sorunlar olusmaya basliyor ( hatta cokta ileri gidip az once bana gel gel aynaya bi benim tipime bak bi seninkine dedi cok mutsuzum
Bu reddeye ne getırdı

Sizde ayy ne tipsiz bir kocam var deseydiniz
Ne ima etmeye calismis esiniz ? Ne gibi problemleriniz var tam olarak? Kilo mu aldiniz cocuk mu dogurdunuz vsvs?

Altta yatan sebeplere bakın bence derim sorunlarını öğrenin.Neden bu şekilde davranıyor anlatsın bir

hayırdır ne varmış senin tipinde kaç senelik evlisiniz?

Ve 2 cocugumuz var saka bile olsa bi bayana soylenir mi cok kirildim allah gozyaslarimin hesabini sorsun ondan

Ve 2 cocugumuz var saka bile olsa bi bayana soylenir mi cok kirildim allah gozyaslarimin hesabini sorsun ondan
Düşüncesiz adam! Siz ona ilgili oldukça havaya girmiş anlaşılan. Çokmu fekadarsınız yada onu beğendiğinizi çokmu belli ettiniz.....

Begenmek derken esim oldugu icin begeniyorum kendisi 87 kilo bense 54. Gorucu usulu evlendik ama sevdik birbirimizi sonradan yada ben sevmisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…