Eşim :(

54 kiloyum ben kilolu degilim yani boyuma gore cok iyi diyo herkes hatta biraz al diyenlerde var hep soyluyo bu tarz seyler ama ciddiye almiyordum ben bebek istiyorum bi suredir kendisi istemiyo bundan dolayi demekki diyorum

İsterse beş çocuğun olsun , bile isteye yaptı oda çocukları,istemeseydi sıkı sıkıya korunurdu.
Bunun kilo, çocuk vs ile hiçbir alakası yok.
Eşin ciddi şımarmış ne münasebet , ayrıca bir kadında yedi yirmidört bakımlı olmak zorunda değil!
Ki olsanızada bunu diyecekti emin olun.
Ben yol verirdim net, beni beğenmeyen insanla bir ömür zor.

54 kiloyum ben kilolu degilim yani boyuma gore cok iyi diyo herkes hatta biraz al diyenlerde var hep soyluyo bu tarz seyler ama ciddiye almiyordum ben bebek istiyorum bi suredir kendisi istemiyo bundan dolayi demekki diyorum

Acaba eşinize sizin hakkınızda eleştiren mi oldu.Kilonuz,boyunuz hakkında.O yüzden de demiş olabilir.

Bu uyariyi dikkate alicam kizlar cok sagolun azda olsa rahatladim uyanmadan gidiyim yanina Allah razi olsun

Hayır yani bende bunu anlamıyorum, bi koca eşine fütursuzca bunları söylüyor, bizimkiler kilolu musun?
İnsan kilolu olunca bunları hak mı ediyor yani?
Milletçe bi bayılıyoruz ki kadında kusur aramaya.
Konu sahibi arkadaşım ne olursa olsun seven hiçbir eş böyle laflar etmez, sen istersen dünyanın en güzel kadını ol.

Lafi agzimdan aldiniz...

Begenmek derken esim oldugu icin begeniyorum kendisi 87 kilo bense 54. Gorucu usulu evlendik ama sevdik birbirimizi sonradan yada ben sevmisim
eee sizin kilo problemi falan da yok beni de eşimin ailesi kilolarımdan dolayı beğenmiyor eşime yakıştırmıyorlar ondan aklıma kilo durumu geldi bu tavrı ne kadardır var egolarını patlatmış birisi ona gaz vermiş olabilir

Eeee ne farkeder yani, ha eşin defolmuş, ha sen defetmişsin, eşin gidince iki çocuk yok mu oluyor yani.
Eşinin sana dediklerini sineye çek otur o vakit ne diyelim , seni terkedeceği günü bekle , bakalım o gün ne değişecek?

gerçi kadının ekonomik özgürlüğü de olmayınca çekip gitmek de kolay olmuyor erkek bir düşman olunca parasından koklatmıyor tanıdıklarda çok gördüm öyle olaylar

gerçi kadının ekonomik özgürlüğü de olmayınca çekip gitmek de kolay olmuyor erkek bir düşman olunca parasından koklatmıyor tanıdıklarda çok gördüm öyle olaylar
Ne alaka?
Hayatınızı bir erkek parası olmadan idame ettiremiyormu sunuz ,bana bahane bunlar hanımefendi ne derseniz deyin benim aklım almıyor, erkek parasından koklatmıyor nedir ya, erkek eşittir para yani.
Neyse kafalarımız farklı çalışıyor , size iyi geceler.

erkek eşittir para değil olay ayrılınca adam elbette bakmak zorunda çocuklarına nafaka ya da kendi de çalışır başka kimse erkeğe muhtaç olmak istemez hele ki böyle durumlarda fakat her kadın da çok dişli ya da minnet etmeyeyim diyemiyor benim uzaktan bir akraba kadın ankara hukuk mezunuydu eşi de doktordu ama adam kadını yıllar içinde nasıl bir hale getirdiyse tek başına dışarda dolaşmaktan bile çekinir bir hali vardı adam onu aldattı ve boşandılar yaş ilerlemişti kadın zaten diplomasını da alsa da bir şey yapamadı pek 5-6 sene geçti kadın anca anca kendine güvenir hale geldi herkesin hikayesi bir değil ve herkes de aynı düşünmek aynı kafada olmak zorunda da değil burada herkes fikrini söyler adamlar boşanınca eski güzel günleri kadının verdiği emekleri bir anda unutup eski eşine el muamelesi bile yapmaya değer görmeyenler var saygılı adam bulmak da zor adam olmak zaten zor...

Esinizi bosverelim. Siz niye izin veriyorsunuz ki onun böyle konusmasina? Birde üzülüyorsunuz .. bazen izin verene bakmak lazim diye düsünüyorum. O an da o laflari agzina tiksaydiniz keske. Ezilip büzülmek yerine dik dursaydiniz..kendinize güveniniz mi yok? Ayrica olaylari biraz daha acarsaniz daha saglikli yorumlar yapilabilir bence.
Ne ara basladi size olan böyle cirkin davranislari ? Siz nasil tepki veriyorsunuz o öyle konusunca? vsvs

He kardeşim he , demin de dedim zaten, bu mevzularda kafamız farklı çalışıyor,ve anlattığınız acayip hikayeler benim düşüncelerimi değiştirmiyor.
Çünkü ben biliyorum , insan isterse yapıyor.
Ne ekonomik özgürlük ,ne çocuk,ne bilmem ne insan istesin yeter ki.
Beş kuruşsuz, belki açlıktan ölürüm ama haysiyetsiz yaşadı dedirtmem ben kendime.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…