- 8 Ekim 2017
- 140
- 86
- 18
- Konu Sahibi Yorgunbeden
-
Kisitlayacagim biseyi yokki. Isten eve evden ise gidip geliyor. Iste iken gun icinde surekli konusuyoruz mesajlasiyoruz. Eve kosarak geliyor karimi ozledim diye. Tek konustugum insan o yani arkadasim falan yok artik oyle bi hale geldim ki arkadasim evime gelince kafam almiyor cumle kuramiyorum sikiliyorum icimden gitmesini istiyorumSiz de onu kisitlayin madem öyle hayatı zehir edin. Esiniz psikoloğa gitmeli bence.
Korunmamiza ragmen oldu bebegimiz ben bi kac sene daha dusunmuyordum. Ondan bosanmak istemiyorum istedigim tek sey Rabbim akil fikir versin gorsun hic bisey yapmadigimi duzelsin. Zoruma gidiyo bu durumBu adamın böyle olduğunu bile bile neden çocuk yaptınız peki ??
Bayan doktor buldum dogumumada o girecek.Doğuma nasıl gireceksin? Malum erkek doktorlar da giriyor doğumhaneye?
Nasıl bir ruh hali ile evleniyor ve evli kalmak istiyorsunuz böyle psikopatlarla??
Boşanmak istemiyorsunuz düzelsin diye bekliyorsunuz.Korunmamiza ragmen oldu bebegimiz ben bi kac sene daha dusunmuyordum. Ondan bosanmak istemiyorum istedigim tek sey Rabbim akil fikir versin gorsun hic bisey yapmadigimi duzelsin. Zoruma gidiyo bu durum
Ruyamda seni baskasi ile mesajlasirken gordum dedi bende agladim bu durum benim zoruma gidiyor dedim o zaman dedi biliyorum ama gorunce etkileniyorum takma kafana sen dedi. Bu durum ruh haline gore degisiyor bazen gorunce sinirle uyaniyor nefret doku gozlerle bana bakiyor. Kendide soyluyor bazen gorunce bkyle senden nefret ederek uyaniyorum diyo. Bazen ruya iste diyo kafasina takmiyor. Ama ben cok skldim. Bisey yapmadan once acaba yanlis anlasikma sorun olur mu diye dusunmekten. Heo kendimi ona ifade etme kanitlama zorunda hissediyorumTöbe bismillah ruyasinda gördüğü şey için mi tavır yapıyo
Yirmi yıl geçince sırtındaki yük taşıyamaz halde gelince kaybettiklerini anlayınca pişman olur ama iş işten geçmiştirBoşanmak istemiyorsunuz düzelsin diye bekliyorsunuz.
Adam doktora gitmek istemiyor .
Nasıl olacak o iş ?
Bir gece rüyasında sizi başka adamla yatakta görse demek ki canınızı alacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?