Esimde Bitmeyen kiskanclik hatta hastalik

Evet bu ruh hali gecmek bilmiyor herseye karisiyor ben cok bunaldim bu durumdan. Karismadigi bisey olsa bile artik oyle bi alismisim ki hersey de hep aciklama yaparken buluyorum kendimi.
Sizin de dengenizi bozmus. Kimseye aciklama yapmak zorunda degilsiniz oysaki. Kole degil essiniz siz. Tedavi olmasi gereken de o. Siz tedavi olsaniz da asil hasta olan o, o tedavi olmadigi surece problem cozulmez. Ki ben bu adamin duzelecegini hic sanmiyorum. Bu hayati daha ne kadar cekersiniz bilmiyorum ama bir gun yeter deyip terk ettiginizde bile kendinizi toparlamaniz da umarim uzun surmez. Gercek hayata adapte olmakta da zirluk cekebilirsiniz cunku izole bir yasam yasiyorsunuz. Bu durum sizi korkak urkek kendine guvensiz yapar. Allah yardimciniz olsun. Keske ilk bastan bunlara izin vermeseydiniz. Cekemem boyle deyip kestirip atsaydiniz.

Agliyorum zaten artik oyle bi hale geldim ki kendi basima hic bisey yapamiyorum tek disari cikamiyorum herkes bana bakiyor veya dusecekmis gibi hissediyorum hic biseyden zevk alamiyorum. Bazen duzeliyor sonra yine basliyorcok psikolojim bozuldu benimde o duzelse bile ben halen oyle hissediyormus dusunuyormus dusuncesini kafamdan atamam bu yuzden doktora gidip bu psikolojiden kurtulmak istiyorum once daha mantikli hareket etmek icin belki sesim ciksa mantikli tepkiler versem daha farkli olur

Doktora tabi ki git ama o da gitsin. Ve lutfen bu durumu aile buyuklerine anlar bilsinler.

Doktora tabi ki git ama o da gitsin. Ve lutfen bu durumu aile buyuklerine anlar bilsinler.
Onun annesine gore erkek normal bu hatta onun oglu mukemmel insan ogluna toz kondurmaz hayatta. Benim aileme anlatsam ailem konusmaya kalksa esimin huyunu biliyorum cekinmesi falan yok aileme ters ve sert konusur ailemle de sorunu olur bu defa.

Degisme olasiligi dūsūk belki kontrol altinda tutabilir bunun hastalik oldugunu kabul edip tedavi olursa.
Sizin tek basiniza terapi almaniz pek faydali olmaz çūnkū icinde bulundugunuz kosullar degismeyecek.
Terapiden sonra döneceginiz yer o hapis hayatini yasadiginiz dört duvar eviniz olacak.
Sesinizi cikarmaniz size siddet olarak geri dönecektir. Tadiniz kacmasin diye geri adim atip taviz verdikce degisen birsey olmamis.
Kendinizi bir odaya kapatip insanlarla iletisiminizi de kesseniz bir allahin kulu sizi gormese de esinizdeki bu paronaya hali degismez.
Bu bir hastalik
Zaten ruh sagliginiz bozulmus evden cikmak da yasak gūn yūzū gūnes yūzū gormeden yasayarak fiziksel olarak da sagliginiz bozulacak.
Ayni muameleyi esinize yaptiginizi dusunsenize...
Ne kadar sacma geliyor degil mi?
Cunku o erkek ve sizi eve kapatma ayricaligina sahip.
Once sizin kafanizin aydinlanmasi lazim.
Kendinize reva gordugunuz şu hayata bir bakin cocuk gibisiniz kisiliginiz haklariniz yok ruhen ve bedenen hapistesiniz.
Yakinlariniz anne babaniz yok mu bu ne sacmaliktir diyen akli basinda bir insan yok mu etrafinizda.
Cunku bu normal degil.
Sagliginizdan olacaksiniz.
70 yasiniza da gelseniz bu paronaya bitmeyecek.

Onun annesine gore erkek normal bu hatta onun oglu mukemmel insan ogluna toz kondurmaz hayatta. Benim aileme anlatsam ailem konusmaya kalksa esimin huyunu biliyorum cekinmesi falan yok aileme ters ve sert konusur ailemle de sorunu olur bu defa.
Birde esim kabullenmese de doldurusa cok geliyor kaynanam bi kac defa karin cok dik kafali bu yarin oburgun koca sozu de dinlemez dedi bu bunun bilinc altina yerlesti o zamandan sonra basladi sen koca sozu dinlemiyorsun. Sonra evli iken bi elbise almistik birlikte kapali bi elbise sadece sirtu cok az acik sutyen hizasina kadar bile degil hafif yuvarlak sadece. Kaynanam da acik biri hatta bakimli da elbiseyi gorunce aa sirti acik gibisinden konustu esimde bu defa elbise acik demeye basladi sanki ben tek almisim elbiseyi. Annesi saolsun zaten oglu takik biri ustune tuz biber ekiyor. Kendi havuzda denizee mayo giyen saclsrini sariya boyatan hep bakimli gezen biri. Bunu elestirmek icin demiyorum hadi kapali olsa tamam

Birde onun uzerine huzursuzluk cikarip iki gram huzuru da yok mu edeyim. Hem ben oyle olamam cunku cok bunaldim istedigin tek sey rahat nefes almak huzur
Psikolojinin halini tahmin edebiliyorum ama tedavi öncelikle eşine lazım sana değil. Fitne sokmak değildi amacım yanlış anlasildiysam affola, bir çok erkek yaşattığını yaşamadan anlamıyor durumun vehametini, onu kastetmiştim.

Tüylerim ürperdi okurken, benim de eşim aynı, sürekli rüyasında benim biriyle görüştüğünü görür, boşandığımızı yada beni dövdüğünü bi adam yüzünden vs. Makyaj yapmama laf söyler tunik uzun olsa bile altında ki dar paça pantolona laf eder. Sıktığım parfüme bile karışır neymiş dışarıya sıkıyormuşum.. Benim onunla ilgili konum bile var. Sorunlar bir değil iki değil.. ne yapacağız bilmiyorum arkadaşım

Yssadigim hayat zaten kendimi bi odaya kapatip kimse ile konusmamakla ayni evet buna ragmen degismiyor. Aynanun karsisima gecip dalga geciyorum artik su tipine bak ve halen su tipinle kiskaniliyorsun. Sen kendini begenmezken kum begensin seni diye. Annem diyo kizim bu ne disari cik biraz kendine bak benden yaslisin icin olmus diye ben boyle mutluyum istemiyorum diyorum. Ilk zamanlar mecburiyettendi simdi gercekten istemiyorum. Afedersiniz dus almak bile zor geliyor o derece saldim kendimi. Hep yorgunum hep basim agriyor hic bisey dusunmuyorum ama beynim hep yorgun.

Yok hayir zaten yanlis anlamadim ben sadece gercejten hzuur istedigime ve halim kalmadigi icin oyle dedim

Eşiniz hasta ve hafif şizofren bile olabilir yani rüyada görüp size baskı yapması akıl mantık işi değil kesinlikle psikologa gitmesi gereken siz değilsiniz eşiniz zira sizde yakın zamanda ağır depresyon yaşayabilirsiniz kolay değil boşanmayı da düşünmüyorsunuz bari tedaviye ikna edin

Allah yardimcimiz olsun. Sen guclu durmayi basarabiliyor musun. Ben saldim kendimi

Ağır hastaa.
Tedavi olmadan düzelmez.

Allah yardimcimiz olsun. Sen guclu durmayi basarabiliyor musun. Ben saldim kendimi
8 sene oldu biz evleneli, başka sıkıntılar da var, ah anlatmakla bitmez. Bugüne kadar içime ata ata dert sahibi olduum. Bi ton hastalıkla uğraşmak zorunda kaldım. Çürük almışım seni diyor bide. O yüzden düzeldi düzeldi yok düzelmedi yolunu ayırmaya bak inan ömür öyle geçmiyor. Ben annemin yanına bile zor gidiyorum. Çalışıyorum biliyordu evlenirken bunu okuyordum çünkü. Bunu bile bile devamlı baskı çık çık çık... çocuk olunca düzelir dediler düzeldiği falan yok iki çocuğumuz var hala aynı

Allah yardım etsin. Benim eşimde evliliğin ilk yılı kıskançtı ama böyle değil. Yani dışarı çıkmama laf söylerdi giyimime falan. Sonra geçti şimdi nadir konuşur bi yere gideceğim zaman haber veririm gitmeden önce oda aynı şekilde haber verir.

Kıyamam telini falan da karistiriyordur senin o?
Nerden giriyorsun bu siteye?
Telden mi pcden mi?
Gorur falan mazallah buralara yazdigini,
Daha fena olur.
Ruh hastasi adam sonucta.
Sen beni millete mi anlatiosun diye isi siddete kadar goturur dikkat et.

Bosanmak cozum degil ki simdi bebegimiz olacak bosansak bebek konusunda surec uzayacak veya konusmak zorunda kalacagiz. Hem aa hadi tamam bosanalim madem yolun acik olsun deyip bitirmeyecek her sekilde saldiracak biliyorum. Belki elestireceksiniz ama esimi seviyorum cunku bu onda hastalik onun disinda herseye yardim eden paranin lafini etmeyen evine bagimli ickisi kumari olmayan biri. Bence bizim asil sorunumuz asiri sevgisi cok sevdigi icin ve kaybetme korkusuna boyle yaptigini dusunuyorum. Bu durum kaybetmeye goturuyor bunun farkinda degil.

Sen doktora gitsen de doktordan sonra yine o eve doneceksin. O yasantiya. Durum degismedigi surece bu cozum degil. Bu katlanilir bir sey degil. Bosanmayi dusunmuyorsun sanirim. Ailenle de mi gorusturmuyor seni? En azindan onlarla konusup desarj olabilirsin. Sindirmis esin seni. Pismissin. Erkeklik karisini eve kapatmak degildir. Ailece birileriyle de mi vorusmuyorsunuz? Esinle beraber gittiginiz arkadaslariniz yok mu? Gezmeye goturmez mi seni?
Evde kavga cikmasin diye onun herseyine boyun egmissin. Onun sana yaptigi hersey normal gelmeye baslamis. Bu normal degil oysa. Seven kiskanir ama bu durum kiskanclik otesi. Esin ruhsal olarak rahatsiz. Yapilacak tek sey ya bu duruma katlanmaya devam edip kafayi yiyeceksin. Ya o terapiye gidip kendindeki durumun anormalligini fark edecek. Ya da bosanacaksin.
Ailemle konusursam sorun olur demissin de konusmasan da sorun hep var. Adam gordugu rutayi bile sorun yapiyor. En azindan ailwn ezdirmesin seni. Kizimi eve kapatamazsin desin. Biz kole degil es verdik sana desin. Sorun da cikarsa ailen seni ceker alir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…