Esimde Bitmeyen kiskanclik hatta hastalik

Önce bi eşin gitsin doktora. Tedavi olsun, böyle hayat geçmez. Asla geçmez.

Boşanmak istemiyorsunuz düzelsin diye bekliyorsunuz.
Adam doktora gitmek istemiyor .
Nasıl olacak o iş ?
Bir gece rüyasında sizi başka adamla yatakta görse demek ki canınızı alacak
Fiziksel olarak bisey yapmiyor psikolojik olarak savas oluyor surekli. Ayrica bosanmaya kalksam o zaman asıl savas baslar. Bosanmak hic cozum degil.

Fiziksel olarak bisey yapmiyor psikolojik olarak savas oluyor surekli. Ayrica bosanmaya kalksam o zaman asıl savas baslar. Bosanmak hic cozum degil.
Eee tamam o da bir şiddet.
Kocanıza vahiy falan inmesi lazım düzelmesi için demek ki
Allah şifa versin ne diyelim...

Benim kadın doğumcum da kadındı. Ameliyathanede ise 10 kişi falan vardı ve en az yarısı erkekti. Ha karnımı bastırıp kızımı alan doktor da erkekti...
Acil ve zorda kalinca onu dert etmez. Ilk gebeligimde de kadin dokor diye tutturdu hep kadina gittik sonra bu aksam ani kanamam olunca acilde de erkek doktor vardi ve beni direk kurtaja aldi. Bunu sorun etmedi beni dusundu korktu iyi miyim diye. Ama bu gebeligimde yine kadin doktor diye tutturdu nabayim ruh haline gore sekil aliyorum resmen

sen zaten istesende boşnamazsın bu psikopattan. peşini bırakmaz dediği gibi öldürür, haberlerde gördüğümüz psikopatlar gibi. nerden buldun bunu. Allah yardımcın olsun

Bu adam duzelmez giderek daha da beter olur. Ozguveni olmayanlar genelde kiskanc oluyor. Ancak bu adaminki psikopatlik derecesinde. Ruya ve gercek hayati bile bagdastiracak derecede.
Isin kotu tarafi psikologa asil hastalar degil de bu tiplerin hasta ettikleri gider genelde. Umarim konu sahibi siz psikolojinizi koruyabilirsiniz cunku cekilecek dert degil. Ceza evi hayati yasiyorsunuz resmen. Bunun adi sevgi degil uzgunum. Seven sevdigine zulum etmez cunku.

Ay cok fena ya.. giyinme suslenme onu yapma bunu yapma.. bi kadin bunlarin hepsini yapmak ister.. dusunemedim gercekten boyle birseyi Allah korusun...

Evet bu ruh hali gecmek bilmiyor herseye karisiyor ben cok bunaldim bu durumdan. Karismadigi bisey olsa bile artik oyle bi alismisim ki hersey de hep aciklama yaparken buluyorum kendimi.

Ay cok fena ya.. giyinme suslenme onu yapma bunu yapma.. bi kadin bunlarin hepsini yapmak ister.. dusunemedim gercekten boyle birseyi Allah korusun...
Kendime kiyafet almak istemiyorum artik cunku kendi istedigimi degil ona uyani almak zorunda oldugum icin. Sacimi surekli topladigim icin artik sekil almiyor. Resim cekinmiyorum tam bi paspalim. Bu yuzden ona da suslenmek istemiyorum.

Eşinin ruh durumu normal değil. Ne demek kendini kanıtlamak? Rüyasında gördü diye eziyet mi edilir ne biçim bilinç altı var niye seni aldatırlarmış görüyor? Senin trio atman küsmen gerek asıl, sen beni ne sanıyorsun diye üste çıkman lazım. Bence asıl o aldatıyor seni, bi eksikliği olmasa bu durumu takıntı yapmazdı. Üste çık tepin naparsan yap ikna et bi çift terapisine gidin. “Beni aldatıyorsun rüyamda gördüm, çocuğumla beni ortada bırakacaksın yapayalnız kimsesiz kaldım ben” diye bas feryadı. O seni toplamaya çalışsın

Tedavi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…