- 11 Mart 2016
- 11.339
- 48.952
- 598
- Konu Sahibi Yorgunbeden
-
Yani anlamadım konu sahibiniYirmi yıl geçince sırtındaki yük taşıyamaz halde gelince kaybettiklerini anlayınca pişman olur ama iş işten geçmiştir
Mucize istiyor birimizin asası var okus pokus:)Yani anlamadım konu sahibini
Burdan bizim ne yapmamızı bekliyor acaba..
Fiziksel olarak bisey yapmiyor psikolojik olarak savas oluyor surekli. Ayrica bosanmaya kalksam o zaman asıl savas baslar. Bosanmak hic cozum degil.Boşanmak istemiyorsunuz düzelsin diye bekliyorsunuz.
Adam doktora gitmek istemiyor .
Nasıl olacak o iş ?
Bir gece rüyasında sizi başka adamla yatakta görse demek ki canınızı alacak
Hayir sadece icimi dokup rahatlamak istedim. Birde benimle ayni olayi yasayip atlatan birisi varsa bu durumu nssil atlattiklarini ogrenmek.Mucize istiyor birimizin asası var okus pokus:)
Eee tamam o da bir şiddet.Fiziksel olarak bisey yapmiyor psikolojik olarak savas oluyor surekli. Ayrica bosanmaya kalksam o zaman asıl savas baslar. Bosanmak hic cozum degil.
Ben daha bu konuda değişen görmedimHayir sadece icimi dokup rahatlamak istedim. Birde benimle ayni olayi yasayip atlatan birisi varsa bu durumu nssil atlattiklarini ogrenmek.
Benim kadın doğumcum da kadındı. Ameliyathanede ise 10 kişi falan vardı ve en az yarısı erkekti. Ha karnımı bastırıp kızımı alan doktor da erkekti...Bayan doktor buldum dogumumada o girecek.
Acil ve zorda kalinca onu dert etmez. Ilk gebeligimde de kadin dokor diye tutturdu hep kadina gittik sonra bu aksam ani kanamam olunca acilde de erkek doktor vardi ve beni direk kurtaja aldi. Bunu sorun etmedi beni dusundu korktu iyi miyim diye. Ama bu gebeligimde yine kadin doktor diye tutturdu nabayim ruh haline gore sekil aliyorum resmenBenim kadın doğumcum da kadındı. Ameliyathanede ise 10 kişi falan vardı ve en az yarısı erkekti. Ha karnımı bastırıp kızımı alan doktor da erkekti...
Doktora gitmezse duzelmez miÖnce bi eşin gitsin doktora. Tedavi olsun, böyle hayat geçmez. Asla geçmez.
Üzgünüm ama mümkünatı yok. Benim kuzenim bu sebepten 1 aylık evliliğinden boşandı, çekemedi. Şimdi başkasıyla evli çocuğu bile oldu çok da mutlu.Doktora gitmezse duzelmez mi
Evet bu ruh hali gecmek bilmiyor herseye karisiyor ben cok bunaldim bu durumdan. Karismadigi bisey olsa bile artik oyle bi alismisim ki hersey de hep aciklama yaparken buluyorum kendimi.Bu adam duzelmez giderek daha da beter olur. Ozguveni olmayanlar genelde kiskanc oluyor. Ancak bu adaminki psikopatlik derecesinde. Ruya ve gercek hayati bile bagdastiracak derecede.
Isin kotu tarafi psikologa asil hastalar degil de bu tiplerin hasta ettikleri gider genelde. Umarim konu sahibi siz psikolojinizi koruyabilirsiniz cunku cekilecek dert degil. Ceza evi hayati yasiyorsunuz resmen. Bunun adi sevgi degil uzgunum. Seven sevdigine zulum etmez cunku.
Bile bile lades...hadi onun istedigi gibi olsun deyip ne isterse oyle davrandim bu cozum olmadi.
Kendime kiyafet almak istemiyorum artik cunku kendi istedigimi degil ona uyani almak zorunda oldugum icin. Sacimi surekli topladigim icin artik sekil almiyor. Resim cekinmiyorum tam bi paspalim. Bu yuzden ona da suslenmek istemiyorum.Ay cok fena ya.. giyinme suslenme onu yapma bunu yapma.. bi kadin bunlarin hepsini yapmak ister.. dusunemedim gercekten boyle birseyi Allah korusun...
Ruyamda seni baskasi ile mesajlasirken gordum dedi bende agladim bu durum benim zoruma gidiyor dedim o zaman dedi biliyorum ama gorunce etkileniyorum takma kafana sen dedi. Bu durum ruh haline gore degisiyor bazen gorunce sinirle uyaniyor nefret doku gozlerle bana bakiyor. Kendide soyluyor bazen gorunce bkyle senden nefret ederek uyaniyorum diyo. Bazen ruya iste diyo kafasina takmiyor. Ama ben cok skldim. Bisey yapmadan once acaba yanlis anlasikma sorun olur mu diye dusunmekten. Heo kendimi ona ifade etme kanitlama zorunda hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?