eşimde ki zihniyete bakar mısınız?

ben eşimin o taktıklarına bişey demedim, absürd karşıladım mı evet çünkü bizim adetimizde yoktur, annesini eleştiriyorum neden askere gidene okul kazanana büyük altın demesine, şimdi neden mevzusunu yapıyorum; benim ailemden ilkkez takı durumu olan bir olay oldu(kardeşim) ve buna eşimin yaptığı tepki

evet dedim askere gidene okul a gidene altın takıyorlar adetlerinde varmış sırf eşim değil diğer akrabalarıda yapıyor ama annesine kalsa çeyrek değil büyük altın.

Eee ne güzel işte bizde de adet kardeşe ya bilezik takılır yada büyük bi eşyası alınır deyip geçeceksin kenara o zaman

Çalışıyorsunuz maaşınız var ama eşimden ayrı iş yapamam diye kardeşinize bir bilezik bile almayacak , altın mı takacaksınız? Üstelik imkan varken? İnsan utanır ya hu.

Çalışıyorsunuz maaşınız var ama eşimden ayrı iş yapamam diye kardeşinize bir bilezik bile almayacak , altın mı takacaksınız? Üstelik imkan varken? İnsan utanır ya hu.
hep konunun devamını okumamanın sonuçları bunlar, hesap ortak olduğu için eşime fikrimi söylediğim için, arkadaşımdan borç alıp yapıcam, kendi de kudurursa kudursun.

hep konunun devamını okumamanın sonuçları bunlar, hesap ortak olduğu için eşime fikrimi söylediğim için, arkadaşımdan borç alıp yapıcam, kendi de kudurursa kudursun.

Canım ben bu ortak hesap mevzusunu anlamadım. Hesap ortak derken birbirinize karşılıklı saygıdan ortak harcama yapıyorsunuz sandım ama arkadaştan borç alıcam demişsin. Yani ortak imza mı gerekiyor hesaptan çekmek için? Onun dışında kredi kartını ortak hesaptan ödüyorsanız ordan da çektirebilirsin tek çekim.

canım konuyu yorumları okumadımda çalışıyorsan tak tabi gücün neye yetiyorsa kardeş bu hala dayı çocuğu değilya
bi kere de
inanki konuşma bile ben kardeşime anıyla şanıyla takacağım konu kapanmıştır de uzatma uzatınca cırkı cıkıyo
ama ha kavga falanda etme burdaki konuşulanlardan yuva senin yuvan neyi nereye kadar kaldırabileceğini en iyi sen bilirsin
inşallah gönlünce olur herşey

canım aynı durumu yakın bir zamanda yaşadım.kendim çalışıyorum . evlenirken bir miktar borçla evlnediğim için (ki eşime borçlarımı söylemiştim) ve bazı nedenlerden ailemle arası iyi değil. bizim de sizin gibi hesaplarımız ortak. geçen sene kardeşimin nişanında altın takmak istedim . onlarda öyle bi şey yokmoş kavga çıkardı. ben de gizlice para biriktirdim geline bi saat taktım. eşime annem almış benim takmamı istedi dedim. kardeşimin düğününde bir bilezik aldık ama ne almak. burnumdan geldi. bin tane laf söyledi. çoook zoruma gitti. onca yıl oku çalış işe gir 1 tane kardeşine bi bileziği bin taklayla al. o günden sonra akıllandım. canım benim mutlaka kenara kendin için para ayır. sonuçta bizde çalışıyoruz. ben mesela her ay kredi kartından gram altın almaya başladım. ayrıca bir miktar para da kendime ayırıyorum. bundan sonra sen de öyle yaparsın insanın kendi parasına muhtaç olması ne kötü bişey iyi bilirim..

Bekar olsaydın çalıştığın parayla bir bilezik takardın hiç düşünmeden belki daha da fazlasını yapardın. Ama evlniyosun işler değişiyor kardeşin o senin bence gönlünden ne geçiyorsa onu yap ileride nasıl taviz verdim diye aklına geldikçe kardeşin için yüreğin yanacağına #kendi paranla# al hediyeni arkadaşım. Bide kardeşinin eşi de senin eşin gibi olursa ablan taka taka bunu takmış falan der mazaalah kızın gönlü kırılır

Bir de şu var ki tatlı dil yılan mevzusu. Taş gedik cuk tan daha işe yarar dene bence :)

valla kiz tarafi erkek tarafi diye birsey yok bence
kimse kimseye bir sey almak zorunda degil
kardesiniz oda takimi almis bu onun iyi niyeti
bu bir ikinciside kardes bu en az bilezik takilir ayip yaa
esinizin kafasi cok komik kusura bakmayin
dinlemeyin onu derim

yani yargılamak gibi olmasın ama çok ayıp..
kardeşiniz yahu o sizin ayrıca o da size yatak odası almayıp çeyrek takabilirdi arasında ki fiyat farkını göremeyecek kadar kör mü eşiniz*
hem görev ne demk?
artık nası halledersiniz bilmem ama eşinize ayıp olacağını kardeşinize daha düzgün bişey takmanız gerektiğini söyleyin ayıp ya

burdaki herkes atip tutuyorda karsidaki herif cok anlayissiz oyle olmasa bi taki yuzunden bu kadar kizin aklini karistirmazdi...valla taksan bi dert takmasan ayri dert...

Konu sahibi burada esim şöyle böyle taktirmam yigenine gibisinden atar yapacağınıza gidin esinize yapin.
Ortak hesapmis bosamaya kalkarmis benim paramla benim kardesime alacagim hediyeyi kisip üstüne bosayacaksa s...ir olup gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…