geçmiş konumda bahsetmiştim. 2 hafta sonra kardeşimin düğünü var eşim çeyreğin büyüğü takalım diyo(kardeşim benim düğünümde oda takımı hediye etmişti) ben dedim az değilmi, o sana ne yaptı ki diyo, bende oda takımı hediye etti ya dedim, o kız tarafının görevi idi zaten diyo; evet çeyiz olarak biz yapıcaktık(annem-babam) onun yerine kardeşim hediye etti, bunun üzerine ben dumur oldum hiç öyle bi laf beklemiyodum(kız tarafının görevi idi zaten diye). bunun üzerine yiğeninin sünnetine ne takıcan dedim(onun da diğer hafta sünnet düğünü var) aynısından(kardeşime takılan) dedi, ben de kardeş düğünü ile yiğenin sünnet düğünü aynı mı dedim. bana mı tuhaf geldi, siz olsanız ne düşünürdünüz?
edepsiz bi eşim var, sakince konuşsan hemen parlarCanım öbür konunda da tartışıldı bu. Çok fazla laf veriyorsun ağzına. Biraz ağırlığın olsun.
Eşinin maşallahı var valla Rabbena hep bana.geçmiş konumda bahsetmiştim. 2 hafta sonra kardeşimin düğünü var eşim çeyreğin büyüğü takalım diyo(kardeşim benim düğünümde oda takımı hediye etmişti) ben dedim az değilmi, o sana ne yaptı ki diyo, bende oda takımı hediye etti ya dedim, o kız tarafının görevi idi zaten diyo; evet çeyiz olarak biz yapıcaktık(annem-babam) onun yerine kardeşim hediye etti, bunun üzerine ben dumur oldum hiç öyle bi laf beklemiyodum(kız tarafının görevi idi zaten diye). bunun üzerine yiğeninin sünnetine ne takıcan dedim(onun da diğer hafta sünnet düğünü var) aynısından(kardeşime takılan) dedi, ben de kardeş düğünü ile yiğenin sünnet düğünü aynı mı dedim. bana mı tuhaf geldi, siz olsanız ne düşünürdünüz?
Eşin nankörmüş, kusura bakma ama...
Kız tarafının görevi o zaten ne demek. Ne ayıp şey, sağ olsun içinden geldi yaptı diyeceğine bir de mecburdu zaten havasına girmiş...
Ayrıca el kadar çocuğun sünnetiyle, koskoca adamın evlenmesi bir tutulur mu?
Ayıp denilen bir şey var, oldu olacak sünnet olan çocuğa altın taksın, kardeşine de oyuncak alsın.
herkes durumuna göre canım. eger aileler anlastı esya alımı bölündü ise eşin çokta haksız değil nasılsa kız tarafı alıcak dogru.. ama suan durumun neyse ona gore takı yapabılırsın bence
altını o mu alacak? siz alacaksanız bence de bir bilezik takın yani kardeş bu. ama o alacaksa eliniz mahkum ne alırsa onu takacaksınız.
lafı ağzına tıkdım, tıkmam mı kıyamet koptukardeş bu yahu.. velev ki hiçbir şey yapmamış olsun en iyisine layıktır.. eşinin tepkisinden çok nasıl tıkmadın o lafı ağzına ona şaşırdım ben..
ben de çalışan bir bayanım, kardeşim bu ya o kadarlık hediye yapmak nedir allah aşkına, gizli yapsam hesaplar ortak. kendi kuzeni askere gider altın, okul kazananı olur altın, kuzeni doğum yapar altın. benim tarafımda ilkkez hediyelik bir durum oldu onda da bu tepki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?