eşimde şiddet eğilimi var !

psikoloğa gitsin...eğer eskiden böyle deilse yeni yeni olduysa mutlaka altında başka şeyler vardır..stres olabilir işleri iyi gitmiyor olabilir..

Helal olsun. Aynı dili konuşunca sorun kalmamış

yok cnm daha neler küçükken dövmüştü ders yüzünden şimdi çocuk 13 yaşında bu yaşta hele bir dövsün

Yaa inanamıyorum gerçekten. Çocuğu hangi yaşta dövdüğü olayı yumuşatır mı. Şiddet asla normal karsilanmamali. Hiç bir koşulda size ya da çocuğunuza şiddet uygulayamaz. Bir doktora gitmelisiniz. Hatta çocuğunuzu da bir çocuk psikologuna götürün. Ruhu ne yaralar almıştır. Çocuklar sandiginizdan cok daha hassas oluyor. Lutfen en kisa zamanda çözüm için bir adım atın.

Helal olsun. Aynı dili konuşunca sorun kalmamış
=)) valla oyle oldu arada beni kizdirinca deli deli bir bakis atarim anlar o
bide ben zayif biseyim esim iri yari. Adami o hale sokunca gidip diger odada sevinip guluyorum.

isin girgiri bir yana arkadaslarin soylediklerine katiliyorum ben icraata dokulmesine az kalmis kontrol altina alinmali adam.

bende ondan korkuyorum gül gibi yuvamızı yıkcak o olcak yazıkkkk

çouğumun bir psikoloğu var cnm gidiyoruz. şiddeti normal karşılamıyorum bende ama

psikoloğa gitsin...eğer eskiden böyle deilse yeni yeni olduysa mutlaka altında başka şeyler vardır..stres olabilir işleri iyi gitmiyor olabilir..

eskidende böyleydi cnm ama çocuğum ergenlik dönemine giriyor ve fazlasıyla hassas bir dönem takdir edersinizki o yüzden çocuğa davranışını düzeltmeli en azından

Allah bağışlasın
eşin karışmasın her şeye
sakin bir zamanda konuş bakalım

veya yazmış bazı arkadaşlar
dinsizin hakkından imansız gelir
sen daha deli ol gözü korkar belki :)

çocuğun ayakkabısı yırtılmış yazık korkuyor babadan yapıştırırız anne diyor bende yenisini alırız dememle kavga başladı paramı basıyomuş adamcağız

ben öyle fevri tepkiler verecek yapıda değilim cnm aile terapisti fayda edermi acep

Bazıları öfkesini ancak başka şeylere vurarak ya da bağırarak kontrol edebiliyormuş Allah'tan size vurmuyor. Uyarırdım ama onu kendine huy edinmiştir vazgeçeceğinin sanmam.

Ben herşeyden önce cocugunuza üzüldüm, hiçbir çocuk böyle sahneyi görmeyi haketmez. Eşiniz durduk yere ve gereksiz sinirlendiğini düşünüyorum, hatta çocukluğunda ve bekarlığında çevrede pasif kalmışsa bunu sizinle atıyor olabilir. Egosu da dahil. Şiddetle uyarın, çocukla beraber bir süre evden ayrılmanızı öneririm

evet kardeşimde aynını söyledi bana diş geçiremiyor çocuğa yaparak canımı acıtıyor

ben biraz tutucuyum arkadaşlarınla gezmesine fln karışırım beraber gezelim derim hep ondanı yapıyor bunları acep

eskiden böyle biri değildiyse. ya iş yerinde problemleri var veya arkdş çevresinde en sonuncuyu söylüyorum başka bir kadınla ilişkiye başlamış ve sizi artık beğenmeme noktasına gelmiş olabilir. ama bu son dediğim benim yorumum ilişkinizin nasıl olduğunu ben bilemem.

helal olsun sana

benimkine yapsam aynı hareketi döver kesin ve net

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…