Cinsellikten kaptığı aşikar değil canım. Umumi tuvalet vs gibi yerlerden de kapmış olabilir. Bayanlar özellikle ağda salonlarından falan kapıyor. Öncelikle sakin ol. Doktora görünsün zaten doktorada sorarsın o esnada için rahatlarArkadaşlar çooook sinirlerim bozuk nolur yardımcı olun. Ben yeni evliyim. İlk ilişkimi eşimle yaşadım. Asla olmaz diyeceğim şeyler başıma geliyor. Cinsel hastalıklardan ödüm kopar. O yüzden bilinçliydim. Eşimde minik bişeyler farkedip doktora gönderdim. Hala başka biriyle daha önce ilişkisi olmadığını iddia ediyo. Genital siğil varmış. Ortalığı yıkmak istiyorum. Nefret soğuma her şey geldi. Napmam nasıl yol izlemem gerek? Doktora gitmem gerektiğini biliyorum ama eşime tavrım nasıl olmalı. Cinsellikle kaptığı aşikar. Ama evlenmeden önce bu riskler açısından sordum. Hayır diyip duruyor !
Zaten ben eskiden geçtiğini düşünüyorum. Ama alalede önüne gelenle bielikre olmuş demek oluyo bu. İğrençHpv %99 cinsel ilişkiden bulaşır, eşinize çok fazla yüklenmeyin bence. Çünkü kondom olsa dahi bulaşabilen bir hastalık. Ya bakir gezecek ya da bu risk hep olacak. Birde 2-3 yıl ya da daha öncesindeki yıllarda yaşadığı ilişkiden kapıp taşıyıcı olmuş olabilir. Bağışıklığı düştüğü anda siğiller meydana çıkar. Sigil geçene kadar ilişkiye girmeyin.
Zaten ben eskiden geçtiğini düşünüyorum. Ama alalede önüne gelenle bielikre olmuş demek oluyo bu. İğrenç
Hpv %99 cinsel ilişkiden bulaşır, eşinize çok fazla yüklenmeyin bence. Çünkü kondom olsa dahi bulaşabilen bir hastalık. Ya bakir gezecek ya da bu risk hep olacak. Birde 2-3 yıl ya da daha öncesindeki yıllarda yaşadığı ilişkiden kapıp taşıyıcı olmuş olabilir. Bağışıklığı düştüğü anda siğiller meydana çıkar. Sigil geçene kadar ilişkiye girmeyin.
Siz Google bilgileri ile yazıyorsunuz, ben teorik bilgilerimle. Sizin yazdığınız şeylerde de komik olanlar vardı ama sizi alıntılayıp uğraşmak istemedim. Siz de öyle yaparsanız iyi olurKanser %99 hpvden kaynaklı oluyor ancak hpv %99 cinsel yolla bulasmıyor. İnsanları yanlış yönlendirmeyin lütfen. Özellikle yaşam boyu hepatit b kapma oranı her insanın %50. Bu küçümsenecek bir oran degil. Ve hepatit b'yi hasta biri eğer elini yıkamadan o bölgeye dokunursa ve siz onla tokalaşırsanız bile size bulaştırabilir. Bilginize...
Pardon neyine güvenicem hangi erkek gençliğinde kırdığı cevizleri eşine anlatır? O hpv diye bişeyin varlığını bile bilmediği için hava hoştu.Size üstte neler yazıldı hala demek ki cinsellikten kapmış diye eşinizi yargılıyorsunuz. Güvenmediğiniz biriyle mi evlendiniz
Öyle değil. Tek bir kişiyle bile birlikte olduysa geçebilir. Çok şans işi bu gerçekten. Dediğim gibi öyle çok olay çıkarmayın adam ne bilsin. Ki toplumun çok büyük bir kısmında var hpv, yani %70lik bir oran kadar ,, taşıyıcı olduklarından haberleri olmuyor sadece.Zaten ben eskiden geçtiğini düşünüyorum. Ama alalede önüne gelenle bielikre olmuş demek oluyo bu. İğrenç
Her siğil hpv tasımaz. Yani cinsellikten dolayı cıkmaz zararsız siğillerde çıkabiliyo korkulacak bişey yok suanlık panik yapmayın gidin öncelikle hpv smear testi verinArkadaşlar çooook sinirlerim bozuk nolur yardımcı olun. Ben yeni evliyim. İlk ilişkimi eşimle yaşadım. Asla olmaz diyeceğim şeyler başıma geliyor. Cinsel hastalıklardan ödüm kopar. O yüzden bilinçliydim. Eşimde minik bişeyler farkedip doktora gönderdim. Hala başka biriyle daha önce ilişkisi olmadığını iddia ediyo. Genital siğil varmış. Ortalığı yıkmak istiyorum. Nefret soğuma her şey geldi. Napmam nasıl yol izlemem gerek? Doktora gitmem gerektiğini biliyorum ama eşime tavrım nasıl olmalı. Cinsellikle kaptığı aşikar. Ama evlenmeden önce bu riskler açısından sordum. Hayır diyip duruyor !
Ya çıldırmak üzereyimHer siğil hpv tasımaz. Yani cinsellikten dolayı cıkmaz zararsız siğillerde çıkabiliyo korkulacak bişey yok suanlık panik yapmayın gidin öncelikle hpv smear testi verin
Ay bide böyle dese onu boğazlarım herhalde. Çok güzel aşkeşimde var hpv hiç bu kadar dert etmedim kendim için kontrole gitmek istiyorum ama onu da tembellikten yapmıyorum. biraz abartılı mı tepki veriyorsunuz. evlenmeden önce ilişki yasamasını neden alelade olarak niteliyorsunuz belki o aşık olduğu biriyle yaşadı ve alelade değildi onun için
Siz Google bilgileri ile yazıyorsunuz, ben teorik bilgilerimle. Sizin yazdığınız şeylerde de komik olanlar vardı ama sizi alıntılayıp uğraşmak istemedim. Siz de öyle yaparsanız iyi olur
Bu virüs öyle cinsellik dışında pek rastlanmıyo hayatım. Belki ağdadan yani. Doktorlar da zan altında kalmamak için ihtimali göz önünde bulunduruyolardır bence. Afedersin penise nerden siğil gelip bulaşsın ya başka türlüBen doktorumun söyledikleri ile yazıyorum ve bu konuda yalnızca doktoruma güvenirim sonuçta konunun uzmanı oayrıca bakire olmama rağmen hepatit b bağışıklığım var google bilgileri ile yargılanacak olsam ben yargılanırdım. Sevgileeeer
Sakin olun korkmayın tedavileri var.Ya çıldırmak üzereyimvarsa ne yapacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?