Hpvsiz siğil oluyor mu yani?Sakin olun korkmayın tedavileri var.
Mesela benim eşim de siğil vardı Beş sene sonunda ben de de çıktı hpv smear Temiz cıktı. Meğer benim siğillerim Bağışıklığım düştüğü için çıkmış. Yani her siğil cinsellikten dolayı çıkmıyor eşim muayene oldu zararsız normal bir siğil dendi yakılacak yakılmazsa bana bulaştırabilir. İyi bir dermatologa gitsin yaktırsın sizde Jınekoloğa Muayene olun
yani şimdi ben eşimi boğazlayayım mı? akşam boğazlarım yarın haberlerde okursunuz neden başkasıyla seviştin diyeAy bide böyle dese onu boğazlarım herhalde. Çok güzel aşk
elinde kolunca çıksa bu kadar olay olamayacaktı ama peniste çıkınca hemen başkasıyla yattı.Hpvsiz siğil oluyor mu yani?
Evet oluyor.Hpvsiz siğil oluyor mu yani?
elinde kolunca çıksa bu kadar olay olamayacaktı ama peniste çıkınca hemen başkasıyla yattı.
Valla ben eşimde siğil görünceyani şimdi ben eşimi boğazlayayım mı? akşam boğazlarım yarın haberlerde okursunuz neden başkasıyla seviştin diyeneden aşık oldun diye
Zaten HPV virüsü vücuda geldiyse beş sene sonunda belirti göstermeye başlarmış. Evlilikten önce böyle bir şey yaşandıysa yeni belirti göstermesi çok normalevliyken de değil, evlilik öncesi belki seneler evvel yaşanmış olabilir kaygısı da var arkadaşın.
Yalnız benim anladığım kadarıyla genitaldeki her siğil hpvValla ben eşimde siğil görünce
Hiç önemsemedim taki bende cıkana kadar Her şey olabilir hpv olmadığımız sürece sıkıntı yok dedim
Hayır yanlış anlamışsınız. Öyle olsaydı benim HPV olmam gerekiyordu.Yalnız benim anladığım kadarıyla genitaldeki her siğil hpv
Hanımefendi neden evlendiniz guvenmediginiz adamla o zamanPardon neyine güvenicem hangi erkek gençliğinde kırdığı cevizleri eşine anlatır? O hpv diye bişeyin varlığını bile bilmediği için hava hoştu.
Bunun ihmale gelmeyecek bir durum olduğunu biliyorsunuz değil mi?eşimde var hpv hiç bu kadar dert etmedim kendim için kontrole gitmek istiyorum ama onu da tembellikten yapmıyorum. biraz abartılı mı tepki veriyorsunuz. evlenmeden önce ilişki yasamasını neden alelade olarak niteliyorsunuz belki o aşık olduğu biriyle yaşadı ve alelade değildi onun için
evlilik öncesi yaşaması neden arkadaşa sorun oluyor ki sonuçta adamın hayatında o dönem eşi yokmuş. adam birileriyle bişey yaşamış olabilirevliyken de değil, evlilik öncesi belki seneler evvel yaşanmış olabilir kaygısı da var arkadaşın.
biliyorum ama dr a gitmeye çok üşeniyorum son gittiğimde kürtaj olduğum için canım hiç gitmek istemiyorBunun ihmale gelmeyecek bir durum olduğunu biliyorsunuz değil mi?
evlilik öncesi yaşaması neden arkadaşa sorun oluyor ki sonuçta adamın hayatında o dönem eşi yokmuş. adam birileriyle bişey yaşamış olabilir
varsa tedavi olursunuz 6 aylık bir tedavi süreci var diye biliyorum o süreçte de cinsel ilişki yasak tamamen temizlenene kadarYa çıldırmak üzereyimvarsa ne yapacağız
Merhabalar nadirde olsa tuvalet ic çamaşırı gibi faktörlerden bulaşması mümkün. Ama %95 cinsellikle bulasıyor. Muhtemel virus HPV. Malesef erkekler böyle şeyleri saklamayı seçiyor. Lütfen sakin olun ve ilişkiye bir süreliğine ara verin. Bu birkaç ay içersinde 15 gün arayla kendinizde test yaptırın smear ve sürüntü. Eşiniz tedavisini olsun. Aşılarınızı olun. Geçmiş olsunArkadaşlar çooook sinirlerim bozuk nolur yardımcı olun. Ben yeni evliyim. İlk ilişkimi eşimle yaşadım. Asla olmaz diyeceğim şeyler başıma geliyor. Cinsel hastalıklardan ödüm kopar. O yüzden bilinçliydim. Eşimde minik bişeyler farkedip doktora gönderdim. Hala başka biriyle daha önce ilişkisi olmadığını iddia ediyo. Genital siğil varmış. Ortalığı yıkmak istiyorum. Nefret soğuma her şey geldi. Napmam nasıl yol izlemem gerek? Doktora gitmem gerektiğini biliyorum ama eşime tavrım nasıl olmalı. Cinsellikle kaptığı aşikar. Ama evlenmeden önce bu riskler açısından sordum. Hayır diyip duruyor !
yani bende anlamadım evlenirken ben bakirim falan mı dedi acaba. kandırılmışlık duygusu mu yoksa ondan önce biriyle olma düşüncesi kıskançlık mı acaba. eğer kıskançlıksa ben ne geniş insanım der ve susarımonu ben de anlamadım. adam kimseyle birşey yaşamadığını mı iddia etmiş acaba ? yada bunu düşünmekten rahatsız oluyor belki konu sahibi.
Ne kıskanıcam ya. Sormuştum daha ilişki yaşamadan. Yaşamış olsa testini yaptırtırdım. Hayır diyip duruyor. Hala yok diyo. İlk sevgilisğ falan değilim. İnanmiyorum yani lafına.yani bende anlamadım evlenirken ben bakirim falan mı dedi acaba. kandırılmışlık duygusu mu yoksa ondan önce biriyle olma düşüncesi kıskançlık mı acaba. eğer kıskançlıksa ben ne geniş insanım der ve susarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?