Yahu ben mi yanlis okuyorum hepatit b ile yani human papilloma yi (hpv) karistirdiniz mi? ikisi bambaskaa seyler ben belki de yanlis okuyorumBen doktorumun söyledikleri ile yazıyorum ve bu konuda yalnızca doktoruma güvenirim sonuçta konunun uzmanı oayrıca bakire olmama rağmen hepatit b bağışıklığım var google bilgileri ile yargılanacak olsam ben yargılanırdım. Sevgileeeer
hpv ve hbv karışmış sanırım bu konuda.. benim de kafam karıştıYahu ben mi yanlis okuyorum hepatit b ile yani human papilloma yi (hpv) ikisi bambaskaa seyler ben belki de yanlis okuyorum
Yahu ben mi yanlis okuyorum hepatit b ile yani human papilloma yi (hpv) karistirdiniz mi? ikisi bambaskaa seyler ben belki de yanlis okuyorum
hpv ve hbv karışmış sanırım bu konuda.. benim de kafam karıştı
Simdi anladim kusura bakmayinYok yok tabi ki aynı şey demiyorum. Orada örnek olarak göstermiştim. Hepatit b denince de herkesin aklına ilk korunmasız cinsel yolla bulaşma ihtimali geliyor, bu konuda ben de çok rahat yargılanabilirdim ancak ben hayatım boyunca hiç cinsel ilişkiye girmedim gibi bir açıklama yaptım. Konu sahibi eşini siğil sebebiyle yargılıyor ve sözüne inanmıyor diye. Tabi ki eşi cinsel yolla da kapmış olabilir ama ufak da olsa başka yolları da olabilir hemen üzülmeyin minvalinde bir örnekti işte.
bahsettiğiniz hastalıkla hpv birbirinden apayrı şeyler olduğu için karıştırmışsınız sandım. hepatit bnin bulaşı bir çok şeyden olurken hpvnin ana bulaşma yolu cinsel ilişkidir. tabi ki %100 cinsel ilişkiye girmiştir ve bulaşmıştır demiyorum sadece ana yolu.. siz sadece örnek vermişsiniz, ben de aynı şeyden bahsediyorsunuz sandım. sevgilerBir önceki yorumumu okuyabilirsiniz karıştırma durumu yok. Sevgiler.
Aleladelikle hiçbir alakası yok. Virüs gibi düşünün. O ona, o ona bulaştırıyor. Biri bi yerden kapar sonra sevgilisine bulaştırır. Ayrılırlar yeni sevgilileri olur onlara bulaştırırlar vs. Herkes tek gecelik ilişki yaşayıp kapmıyor yani.Zaten ben eskiden geçtiğini düşünüyorum. Ama alalede önüne gelenle bielikre olmuş demek oluyo bu. İğrenç
Arkadaşım ikisi çok farklı şeyler ve hepatit b nin çok farı bulaş yolları var sandığınız gibi kimsenin aklına direk cinsel ilişki gelmiyorYok yok tabi ki aynı şey demiyorum. Orada örnek olarak göstermiştim. Hepatit b denince de herkesin aklına ilk korunmasız cinsel yolla bulaşma ihtimali geliyor, bu konuda ben de çok rahat yargılanabilirdim ancak ben hayatım boyunca hiç cinsel ilişkiye girmedim gibi bir açıklama yaptım. Konu sahibi eşini siğil sebebiyle yargılıyor ve sözüne inanmıyor diye. Tabi ki eşi cinsel yolla da kapmış olabilir ama ufak da olsa başka yolları da olabilir hemen üzülmeyin minvalinde bir örnekti işte.
Arkadaşlar çooook sinirlerim bozuk nolur yardımcı olun. Ben yeni evliyim. İlk ilişkimi eşimle yaşadım. Asla olmaz diyeceğim şeyler başıma geliyor. Cinsel hastalıklardan ödüm kopar. O yüzden bilinçliydim. Eşimde minik bişeyler farkedip doktora gönderdim. Hala başka biriyle daha önce ilişkisi olmadığını iddia ediyo. Genital siğil varmış. Ortalığı yıkmak istiyorum. Nefret soğuma her şey geldi. Napmam nasıl yol izlemem gerek? Doktora gitmem gerektiğini biliyorum ama eşime tavrım nasıl olmalı. Cinsellikle kaptığı aşikar. Ama evlenmeden önce bu riskler açısından sordum. Hayır diyip duruyor !
Diyelim ki o yolla bulaştı ama bu her önüne gelenle birlikte olduğu anlamına gelmez. Belki çok az sayıda kişiyle ya da bir kişiyle birlikte oldu ancak o kişi(ler) başkalarından kaptığı için eşinize bulaşmış da olabilir.Zaten ben eskiden geçtiğini düşünüyorum. Ama alalede önüne gelenle bielikre olmuş demek oluyo bu. İğrenç
Ben doktorumun söyledikleri ile yazıyorum ve bu konuda yalnızca doktoruma güvenirim sonuçta konunun uzmanı oayrıca bakire olmama rağmen hepatit b bağışıklığım var google bilgileri ile yargılanacak olsam ben yargılanırdım. Sevgileeeer
eger iliskiye girmediyseniz once kendineze hpv asisi yaptirin . 3 doz yapiliyorArkadaşlar çooook sinirlerim bozuk nolur yardımcı olun. Ben yeni evliyim. İlk ilişkimi eşimle yaşadım. Asla olmaz diyeceğim şeyler başıma geliyor. Cinsel hastalıklardan ödüm kopar. O yüzden bilinçliydim. Eşimde minik bişeyler farkedip doktora gönderdim. Hala başka biriyle daha önce ilişkisi olmadığını iddia ediyo. Genital siğil varmış. Ortalığı yıkmak istiyorum. Nefret soğuma her şey geldi. Napmam nasıl yol izlemem gerek? Doktora gitmem gerektiğini biliyorum ama eşime tavrım nasıl olmalı. Cinsellikle kaptığı aşikar. Ama evlenmeden önce bu riskler açısından sordum. Hayır diyip duruyor !
esinizde hpv var hic dert etmediniz ve kendiniz icin kontrole bile gitmediniz oyle mi ?eşimde var hpv hiç bu kadar dert etmedim kendim için kontrole gitmek istiyorum ama onu da tembellikten yapmıyorum. biraz abartılı mı tepki veriyorsunuz. evlenmeden önce ilişki yasamasını neden alelade olarak niteliyorsunuz belki o aşık olduğu biriyle yaşadı ve alelade değildi onun için
simdi sorun su bu kizcagiza hpv testi yaptirdiniz mi ?Bakıre olan 15 yasındakı yegenimde çıktı aynı siğil kızın okul ev dısında hayatı yok zaten dısarı da cıkmaz yası 15 ama bebeklerle oynar meger bu sıgıl yerlesıp sekız dokuz ay sonra hatta yıllar sonra bıle bagısıklık dusunce cıkarmıs ıkı sene once dayısında cıkmıs bu da onlarda kalmıs o ara yanı cınsellıkle alakası yok ıkı sene vucutta saklamıs kız sıgili
Ayyy hayatımda ilk defa hamile olduğum için mecburen ağdaya gittim. Bu yorum beni çok korkuttuCinsellikten kaptığı aşikar değil canım. Umumi tuvalet vs gibi yerlerden de kapmış olabilir. Bayanlar özellikle ağda salonlarından falan kapıyor. Öncelikle sakin ol. Doktora görünsün zaten doktorada sorarsın o esnada için rahatlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?