eşimdeki cinsel soğukluk ??

Yazmadan edemedim yorumları görünce.
Her evliliğin cinsel yaşamı, cinsellik kriterleri vs farklıdır. Çiftler fantazi konusunda ortak yolu bulmalıdır. Fantazi iç çamaşırı, gecelik giyip ortalıkta dolaşmaktan ibaret değildir. Bu sadece başlangıç noktasıdır. Kadınların da fantazileri vardır erkekler gibi. Ama bizim ülkemizde bu durum bastırıldığı için ortaya çıkaramayız, dile getiremeyiz. Ya da hiç düşünmeyiz bile. Çünkü cinsellik görevdir sadece, bu öğretilmiştir.

Kimi insan masajdan hoşlanır, bu da bir fantezidir. Kimi sevişirken konuşulmasını ister. Uç noktalara doğru çıkıldıkça, izlenme, üçüncü kişi,grup seks, biseksüellik hatta ve hatta acı çekme ya da çektirmeye kadar gidebilen geniş bir yelpazesi vardır fantazi dünyasının.
Bazıları sıradan bir sevişmeyle mutlu olurken bazıları en uç noktadaki bir şeye ilgi duyabilir.

Konu sahibi arkadaşın eşinin de belli ki konuşma, izlenme ve 3. Kişi fantazileri var. Bunlar hayal kurmaktan öteye gitmeyeceği belli olduğu için bana göre zararsız fantaziler. Arkadaş uyum sağlamadığı için eşi tahrik ya da tatmin olamıyor belli ki. Bu ikisinin arasında, konuşarak çözebilecekleri bir şey. O yüzden " ay hemen terketmek lazım bu adamı", " ben olsam boşanmıştım" ya da " her şey affedilir başka isimler söylemesi affedilemez" gibi şeyler söylemek bana göre doğru değil. Size göre korkunçtur, başkasına göre süper. Ya da bu arkadaş bir şekilde düzeni sağlayabilecektir ama herkes böyle söyleyince kendini geri çeker.
yorumunuz için teşekkür ederim. bir nebze de olsa içim rahatladı. evlenmeden önce cinselliği sadece ten teması ve birleşme olarak bildiğim için (sanırım hemen hemen herkes de aynı şeyi söyler) sorunlar karşısında ne yapacağımı bilemedim. ve hala da uyum sağlama konusunda ne yapacağımı bilmiyorum. tek başıma bir uzmana gitsem olmaz. arkadaş eş dosta anlatsam hiç olmaz. nasıl davranacağımı bilmiyorum ve en büyük korkum sorunun daha da büyümesi.

Size kalkmıyor diye utanıyordur belki? Sorunun sizde olduğunu düşündünüz mü hiç?

Psikologa gidin. Ne yapıp edip ikna edin, başka türlü sanmam sorunun çözüleceğini.

.....ya gelince, herkes izliyor onu, kafanıza takmayın. ..... izliyorsa oradaki aktrisleri hayal ediyor anlamına gelmiyor bu. Neden herkes böyle düşünüyor anlamıyorum. Ne yani ..... izleyen kadınlar da oradaki erkekleri mi hayal ediyor, bu mudur? =)

aleksanra herkes izliyor ne demek normal değil bu ? :S

konu yine konuluktan çıkmış herkes te buraya toplanıyor konu cinsellik olunca bombayı bırakan ise hemen kaçıyor ortadan :50::50::50:

Size kalkmıyor diye utanıyordur belki? Sorunun sizde olduğunu düşündünüz mü hiç?

Psikologa gidin. Ne yapıp edip ikna edin, başka türlü sanmam sorunun çözüleceğini.

.....ya gelince, herkes izliyor onu, kafanıza takmayın. ..... izliyorsa oradaki aktrisleri hayal ediyor anlamına gelmiyor bu. Neden herkes böyle düşünüyor anlamıyorum. Ne yani ..... izleyen kadınlar da oradaki erkekleri mi hayal ediyor, bu mudur? =)

aleksandracim bu forumdaki kadinlarin en az yarisi hic prno izlemedigini iddia eder kesin :)

tabi yaptım... :) yoksa daha devam edecekti.
Bir insanın içinde bie fantazi varsa, onu bastırsanız dahi içinde kalacaktır. Desperate Housewives'da adam mazoşistti, karısıysa son derece inançlı ve dindar birsiydi, bu yüzden adam senelerce isteklerini bastırmış ama sonunda çareyi isteklerine cevap verebilecek bir kadında buldu. Sonra karısı öğrendi, kavga patırtı, bir kaç bölüm sonra barışınca karısı sorunun ne olduğunu öğrendi ve uyum sağlamaya çalıştı.
Demek istiyorum ki, belki başka isim söylemiyor olabilir, belki isteklerini yanınızda bastırıyor olabilir, sevişmeden önce tualete gitmesinin sebebi de bununla alakalı olabilir. Ne yaparsanız yapın, devam edecektir, çünkü onu tahrik eden şey o. Yapabileceğiniz tek şey uyum sağlamaya çalışmak. Veya ayrılmak.

Kendi adıma yazayım...
P....noya takılmadım,beraber olurken başka kadınların ismini anmasına takıldım.:34:bilmem anlatabildim mi?

konuyu okumadan canım hiç ama kalkmak ..... vs kelimeleri duyunca tiksindim sadece biraz daha güzel yorumlanabilir...

yazarken bile zorluk çekiyor insan.ama malesef hayatın gerçekleri bunlar.. saygı ölçüsünde bence herkes olması gerektiği gibi yazdı. çook da çirkin kelimeler yok aslında :)

kadınlar biraz daha naif narin kibar olmalı ya erkekler gibi cinselliği saçmamalı böyle konuşmamalı ben mi yanlışım anlamadım ne kadar değerlerimzii yitirdik :50::50:

daha güzel dil kullanılabilir....çok kabaca..erkeklerin kullandıklrı tabirler gibi

Bir insanın içinde bie fantazi varsa, onu bastırsanız dahi içinde kalacaktır. Desperate Housewives'da adam mazoşistti, karısıysa son derece inançlı ve dindar birsiydi, bu yüzden adam senelerce isteklerini bastırmış ama sonunda çareyi isteklerine cevap verebilecek bir kadında buldu. Sonra karısı öğrendi, kavga patırtı, bir kaç bölüm sonra barışınca karısı sorunun ne olduğunu öğrendi ve uyum sağlamaya çalıştı.
Demek istiyorum ki, belki başka isim söylemiyor olabilir, belki isteklerini yanınızda bastırıyor olabilir, sevişmeden önce tualete gitmesinin sebebi de bununla alakalı olabilir. Ne yaparsanız yapın, devam edecektir, çünkü onu tahrik eden şey o. Yapabileceğiniz tek şey uyum sağlamaya çalışmak. Veya ayrılmak.

diziden bahsediyorsun burası türkiye canım amerika mı öyle enstanteneler yaşanacak . o dizilerin tek yaptığı bizim halkımıza ahlaksızlığı aldatmayı meşrulaştırmak

Back
X