Yazmadan edemedim yorumları görünce.
Her evliliğin cinsel yaşamı, cinsellik kriterleri vs farklıdır. Çiftler fantazi konusunda ortak yolu bulmalıdır. Fantazi iç çamaşırı, gecelik giyip ortalıkta dolaşmaktan ibaret değildir. Bu sadece başlangıç noktasıdır. Kadınların da fantazileri vardır erkekler gibi. Ama bizim ülkemizde bu durum bastırıldığı için ortaya çıkaramayız, dile getiremeyiz. Ya da hiç düşünmeyiz bile. Çünkü cinsellik görevdir sadece, bu öğretilmiştir.
Kimi insan masajdan hoşlanır, bu da bir fantezidir. Kimi sevişirken konuşulmasını ister. Uç noktalara doğru çıkıldıkça, izlenme, üçüncü kişi,grup seks, biseksüellik hatta ve hatta acı çekme ya da çektirmeye kadar gidebilen geniş bir yelpazesi vardır fantazi dünyasının.
Bazıları sıradan bir sevişmeyle mutlu olurken bazıları en uç noktadaki bir şeye ilgi duyabilir.
Konu sahibi arkadaşın eşinin de belli ki konuşma, izlenme ve 3. Kişi fantazileri var. Bunlar hayal kurmaktan öteye gitmeyeceği belli olduğu için bana göre zararsız fantaziler. Arkadaş uyum sağlamadığı için eşi tahrik ya da tatmin olamıyor belli ki. Bu ikisinin arasında, konuşarak çözebilecekleri bir şey. O yüzden " ay hemen terketmek lazım bu adamı", " ben olsam boşanmıştım" ya da " her şey affedilir başka isimler söylemesi affedilemez" gibi şeyler söylemek bana göre doğru değil. Size göre korkunçtur, başkasına göre süper. Ya da bu arkadaş bir şekilde düzeni sağlayabilecektir ama herkes böyle söyleyince kendini geri çeker.