Yok ne kusuru est. Kaldı ki bahsettiğiniz konuya hak veriyorum. Klasik Türk erkeği sadece bebeği yapma aşaması ile ilgilenir sonrasına hiç karışmaz vb. davranışlar. Bu konuda çok haklısınız.Pardon ya, siz de beni yanlış anladınız ya da ben yanlış bir dil kullandım sanırım. Aslında sizin öyle bir şeyi kastettiğinizi düşünmemiştim. Kusura bakmayın.
Candy crush bağımlılık yapar. Hiçbir şeyi görmez insanın gözü. Silmesi gerek telefonundan.
Bebek bakım işlerine ortak etmeye çalışın. Mecbur ilgilenir o zaman evle, bebekle, sizinle.
Doğum sonrası genelde böyle oluyor erkekler.
Hmm geçici bir durumdur umarım. Soğuk duruyor hep ama ben sohbet etmeyi deneyeyim o zamanSıkılıyor ve bunalıyor. Siz annelik hormonları sebebiyle muhtemelen sürekli bebek için tetiktesiniz. Ama onda öyle bir durum yok ve hiç olmayacak. Ne karnında taşıdı, ne doğurdu, ne emziriyor. Bebekle ha deseniz dışarı çıkamayacağınızın farkında, muhtemelen ödeme ve harcamalarınız artmıştır. Oturup bir film izleyebilecek misiniz? Bir süre hayır. Sizi evde bırakıp sürekli dışarı çıkıp arkadaşlarıyla buluşuyor mu?, evde saçma sebeplerden kavga çıkarıyor, hakaret ediyor mu? Bebek 3 aylık daha, belki de siz meme dışarıda dolaşıyorsunuz gün içinde emzir, alt değiştir, emzir alt değiştir. Bu rutinde geçiyordur. Sebepsiz ağlamalar vs. Sizin de tüm ilginizi vermeniz zaten mümkün değil. İsteseniz bile o şartlar yok şuanda. Yani çok normal bir süreçten geçiyorsunuz. Bu sürecin kötü tarafı telefon alışkanlığı kalıcı olabilir, bizde biraz kalıcı oldu. Onun dışında sıkıntı yaşamadık çok şükür. Ama bebek sesi olan bir evde tv de izlenmez. Ne yapsın telefonla vakit geçiriyor. Oyun da oynadıkça bağımlılık yapan bir şey. Bence biraz kendisini işlere dahil etmeye çalışın. Şuan cinsel olarak da çok çok aktif olmayabilirsiniz bence bu da normal. Biraz zamana bırakın ve iletişim kurmaya çalışın eşinizle. Şuan bir boşlukta hissediyor muhtemelen.
Aynen bebeğim gaz sorunu var bi de, uyku deseniz gündüz pek yok yatırıyorum 19 dakka sonra uyanıyor. Gerçekten yoruluyorum bir de eşim böyle soğuk davranınca kendimi kötü hissediyorumErkeklerin işine geliyor bence. Kadının eline çocuğu ver, o onunla uğraşsın, uykusuz kalsın vb., sen de kendi işine, eğlencene bak. Oh, mis!
Kadının erkekle ilgilenmek zorunda olması gibi bir misyonu olmamalı doğumdan sonra; erkek sorumluluk bilmeli, çocukla anne kadar o da ilgilenmeli, kadın da daha az yorulur ve kocasıyla ilgilenir.
Bizde öyle değil ki! Kadın çocukla gece gündüz ilgilenmekten helak olur, erkek keyfine bakar; sonra da kadın kocasıyla ilgilenmedi diye suçlu olur. Kabus gibi!
Yok zaten konuşsam bile abartma ne alaka diyeceğini bildiğim için denemedim bile konuşmakHiç ciddiye alıp dillendirmeyin o zaman ya sen abartıyorsun der ya hakettin der daha çok canınızı acıtır o sizi ciddiye almıyosa ortak nokta bulmaya çabalamıyosa bırakın biraz öyle devam etsin peşinde döndüğünüzü keşfederse işkencenin arkası gelir
Deniycem dediklerinizi umarım geçici birşeydirDaha bu aksam esim biraz basimi ovalar misin dedi bende yorgunum dedim bir bucuk yasinda bebegimiz var.adam en sonunda patladi.tamam anliyorum seni butn gun cocukla ilgileniyorsun ama beni gormuyorsun butun ilgini cocuga verdin birazda benimle ilgilen dedi esimde bana uzun zamandir soguktu sen cok mu farklisin dedim oda bana sen yakinlasmiyorsun ki hic adim atmiyorsun benimde yanasasm gelmiyor dedi.azonce biraz sacini oksadim sev beni hep boyle sevmiyosun hic artk gibisinden konustu.ailesi yuzunden sorunlar yasadik bizde etkilendik kendiside pek yardimci degildir bana elinde surekli telefon araba yarisi oynar.ama malesef cocuktan beterler hep bizden ilgi bekliyorlar sen adim atmayi dene sevecegi seyler yapmaya calisin birlikte ilgi goster bakalim ayni devam ederse kendisi bilir
MantıklıSende soğuk davran bi noldu diye sorarsa seni yansitiyorum de
Gece gündüz bizimkisi. Gece bebek için kalkıyor bazen beşiği sallamaya, elinde oyunbabam da oynuyor ne anlıyorsa şekerler mekerler, bazen sinirlenip silecem diyor geri yüklüyor o gün amcam gelmiş Queen sen zekisin şu bölümü geçsene dedi baktım oyun, şekerler falan "ya emmi bi git" dedim
Cidden bağımlı gibi davranıyorlar ama sahiden ellerinde değil sanırım. Çok tuhaf.
Oyunu silmeden kurtulamazsınız bence. Çünkü cidden bağımlılık yapıyormuş.Gece gündüz bizimkisi. Gece bebek için kalkıyor bazen beşiği sallamaya, elinde oyun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?