Eşimdeki değişim

Pardon ya, siz de beni yanlış anladınız ya da ben yanlış bir dil kullandım sanırım. Aslında sizin öyle bir şeyi kastettiğinizi düşünmemiştim. Kusura bakmayın.
Yok ne kusuru est. Kaldı ki bahsettiğiniz konuya hak veriyorum. Klasik Türk erkeği sadece bebeği yapma aşaması ile ilgilenir sonrasına hiç karışmaz vb. davranışlar. Bu konuda çok haklısınız.

Hiç ciddiye alıp dillendirmeyin o zaman ya sen abartıyorsun der ya hakettin der daha çok canınızı acıtır o sizi ciddiye almıyosa ortak nokta bulmaya çabalamıyosa bırakın biraz öyle devam etsin peşinde döndüğünüzü keşfederse işkencenin arkası gelir

Elinize sürpriz yapın bence . Mesela akşam çocuğu uyutup yemek hazırlayın şık bi elbise giyin en azından sizin ilgili olduğunuzu görsün . Belki o da sizden uzun zamandır ilgi göremediği için öyle davranıyordur. Çocuk olduktan sonra kadınlar da erkeklere ilgi göstermiyor pek fazla .

3 ay cok kucuk. Evin duzeni değişiyor. Zamanla alisacak herkes ve eski duzenini bulacak hersey. Bu surecte birbirinizi yıpratmayın

Daha bu aksam esim biraz basimi ovalar misin dedi bende yorgunum dedim bir bucuk yasinda bebegimiz var.adam en sonunda patladi.tamam anliyorum seni butn gun cocukla ilgileniyorsun ama beni gormuyorsun butun ilgini cocuga verdin birazda benimle ilgilen dedi esimde bana uzun zamandir soguktu sen cok mu farklisin dedim oda bana sen yakinlasmiyorsun ki hic adim atmiyorsun benimde yanasasm gelmiyor dedi.azonce biraz sacini oksadim sev beni hep boyle sevmiyosun hic artk gibisinden konustu.ailesi yuzunden sorunlar yasadik bizde etkilendik kendiside pek yardimci degildir bana elinde surekli telefon araba yarisi oynar.ama malesef cocuktan beterler hep bizden ilgi bekliyorlar sen adim atmayi dene sevecegi seyler yapmaya calisin birlikte ilgi goster bakalim ayni devam ederse kendisi bilir

babam da oynuyor ne anlıyorsa şekerler mekerler, bazen sinirlenip silecem diyor geri yüklüyor o gün amcam gelmiş Queen sen zekisin şu bölümü geçsene dedi baktım oyun, şekerler falan "ya emmi bi git" dedim

Cidden bağımlı gibi davranıyorlar ama sahiden ellerinde değil sanırım. Çok tuhaf.

Bebekten sonra herkes bir değişim yaşıyor kimi az, kimi çok. Bizim ki sürekli ağlayan, durmayan bir bebek olduğu için ilk 6 ay vaktimiz onu sakinleştirmek, uyutmaya çalışmakla geçti.

Hmm geçici bir durumdur umarım. Soğuk duruyor hep ama ben sohbet etmeyi deneyeyim o zaman

Aynen bebeğim gaz sorunu var bi de, uyku deseniz gündüz pek yok yatırıyorum 19 dakka sonra uyanıyor. Gerçekten yoruluyorum bir de eşim böyle soğuk davranınca kendimi kötü hissediyorum

Yok zaten konuşsam bile abartma ne alaka diyeceğini bildiğim için denemedim bile konuşmak

Deniycem dediklerinizi umarım geçici birşeydir

Gece gündüz bizimkisi. Gece bebek için kalkıyor bazen beşiği sallamaya, elinde oyun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…