Pis kotu kokan birisi olsam haklidir dicem ama asla boyle birseyde yok opulmekten hoslanior ama simarior bence oyle dusunuyorm artik icimde rahat degil ayri yattigim.icinadam opulmekten koklanmaktan hoslanmıyo demekkı yapmayıverin:)
Öyle olsa karşılık verirdi sanırımBen olsam ben de kırılırdım
Ama adam belki tahrik oluyordur o yüzden dur diyordur olamaz mi
şimaryosa sizde kendınızı geri cekın o zaman:)Pis kotu kokan birisi olsam haklidir dicem ama asla boyle birseyde yok opulmekten hoslanior ama simarior bence oyle dusunuyorm artik icimde rahat degil ayri yattigim.icin
Ama beni cok incitti daha guzel bir dille soyleyebilir opulmekten ilgiden hoslanmiyorum diyebilir kaba bir sekilde dur tamam ya falan dmesine gerek yok kirildigimi bile bile gidip yatti uyudu duygularimi onemsemeyen adamin yanina gidpte yatmak gelmedi icimdenKusura bakmayı ama böyle bişey için yatak ayrılmaz
Bende hiç sevmem öyle yapış yapış öpmeyi birinin beni öpmesini bunalırım darlanırım biraz olsun anlamaya çalışın o da bir insan oyuncak bebek değilki yatak ayırmak ne demek ben karşıyım ne olursa olsun yataga küs girilmemeli
Evet belkide haklisiniz uzak durmam gerekiyor ama icimde rahat etmiyor birbirimizden uzak kalmakadam senden kaçıyor hala gidip yanına mı yatsam diyorsunuz..
biraz rahat bırakın,belki de fazla boğuyorsunuz sevgi gösterirken..
hatta birkaç gün bayagı ondan uzak durun fiziken.bakalım ne olacak
Ama beni cok incitti daha guzel bir dille soyleyebilir opulmekten ilgiden hoslanmiyorum diyebilir kaba bir sekilde dur tamam ya falan dmesine gerek yok kirildigimi bile bile gidip yatti uyudu duygularimi onemsemeyen adamin yanina gidpte yatmak gelmedi icimden
Canim[/QUOTE]Canım ayE="mozerellaa, post: 37812404, member: 449184"]Kizlar esimle yeni evliyiz 3 ay oldu biliyorum diyeceksinjz 3 ayda yatak mi ayrilir ama cok kirildim grurum incindi kizlar mesela yatarken esimj opuyorum kokluyorum tamam bi dur yaa tamam yeter dur falan dior kac kez yapti bunu kac kez uyardim bende ama halen degisen birsey yok bugunde yine aynisi oldu kanepedr uzanmisti gittim opuyorum sariliyorum tamam dur yeter falan kirildigimi kac kez soyledim bugun yine soyledim ve benim kirildigimi bile bile gitti yatti uyudu ben olmadan biliyorum yatak ayirmak cok kotu birsey ama kirildim incindim her zaman bunu yapiyor bende uzuluyorum agliyorum onunla yatamazdim bugun kizlar ne yapayim bilmiyorum yardim edin konusuyorum olmuyor ne yapicam ben kizlar hem oyle yapti hemde gitti bensiz uyudu bende gidip yanina mi yatsaydim otrma odama serdim yatagima simdi orda yatiyom bilmiyorum ne olucak boyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?