esimden ayri yatmakta haksız miyim yardim edin

Serenad_

Guru
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2013
1.278
1.231
333
Kizlar esimle yeni evliyiz 3 ay oldu biliyorum diyeceksinjz 3 ayda yatak mi ayrilir ama cok kirildim grurum incindi kizlar mesela yatarken esimj opuyorum kokluyorum tamam bi dur yaa tamam yeter dur falan dior kac kez yapti bunu kac kez uyardim bende ama halen degisen birsey yok bugunde yine aynisi oldu kanepedr uzanmisti gittim opuyorum sariliyorum tamam dur yeter falan kirildigimi kac kez soyledim bugun yine soyledim ve benim kirildigimi bile bile gitti yatti uyudu ben olmadan biliyorum yatak ayirmak cok kotu birsey ama kirildim incindim her zaman bunu yapiyor bende uzuluyorum agliyorum onunla yatamazdim bugun kizlar ne yapayim bilmiyorum yardim edin konusuyorum olmuyor ne yapicam ben kizlar hem oyle yapti hemde gitti bensiz uyudu bende gidip yanina mi yatsaydim otrma odama serdim yatagima simdi orda yatiyom bilmiyorum ne olucak boyle

adam opulmekten koklanmaktan hoslanmıyo demekkı yapmayıverin:)
Pis kotu kokan birisi olsam haklidir dicem ama asla boyle birseyde yok opulmekten hoslanior ama simarior bence oyle dusunuyorm artik icimde rahat degil ayri yattigim.icin

Kusura bakmayı ama böyle bişey için yatak ayrılmaz
Bende hiç sevmem öyle yapış yapış öpmeyi birinin beni öpmesini bunalırım darlanırım biraz olsun anlamaya çalışın o da bir insan oyuncak bebek değilki yatak ayırmak ne demek ben karşıyım ne olursa olsun yataga küs girilmemeli

Ikimizde calistigimiz icin birbirimize zaten zaman ayiramiyoruz boyle yapmasi beni cok uzuyor yatak ayirarak degilde konusarak cozme taraftariyim ama adama kirildigimi soyluyorum susuyor ve gidip yatiyor tahrik olmasi bir bahane degil bu sekilde kabalik mi yapmasi lazim

Ben de sevmem öyle mıç mıç öpüşüp koklaşmayı , lütfen birine istemediği sıkıldığı dabvranışları ısrarla yapmayın hoş olmuyor çok sıkıcı ve bunaltıcı oluyor gerçekten bu sizi sevmediği anlamına gelmez benim 2 yaşındaki kızım bile öpülmekten sıkılıyor mesela

Ama beni cok incitti daha guzel bir dille soyleyebilir opulmekten ilgiden hoslanmiyorum diyebilir kaba bir sekilde dur tamam ya falan dmesine gerek yok kirildigimi bile bile gidip yatti uyudu duygularimi onemsemeyen adamin yanina gidpte yatmak gelmedi icimden

adam senden kaçıyor hala gidip yanına mı yatsam diyorsunuz..
biraz rahat bırakın,belki de fazla boğuyorsunuz sevgi gösterirken..
hatta birkaç gün bayagı ondan uzak durun fiziken.bakalım ne olacak

Benim geri durmam mi gerekiyor ayrica ahtapot misali de degil yani vıç vıç yaklasmiyorum

Canım ayE="mozerellaa, post: 37812404, member: 449184"]Kizlar esimle yeni evliyiz 3 ay oldu biliyorum diyeceksinjz 3 ayda yatak mi ayrilir ama cok kirildim grurum incindi kizlar mesela yatarken esimj opuyorum kokluyorum tamam bi dur yaa tamam yeter dur falan dior kac kez yapti bunu kac kez uyardim bende ama halen degisen birsey yok bugunde yine aynisi oldu kanepedr uzanmisti gittim opuyorum sariliyorum tamam dur yeter falan kirildigimi kac kez soyledim bugun yine soyledim ve benim kirildigimi bile bile gitti yatti uyudu ben olmadan biliyorum yatak ayirmak cok kotu birsey ama kirildim incindim her zaman bunu yapiyor bende uzuluyorum agliyorum onunla yatamazdim bugun kizlar ne yapayim bilmiyorum yardim edin konusuyorum olmuyor ne yapicam ben kizlar hem oyle yapti hemde gitti bensiz uyudu bende gidip yanina mi yatsaydim otrma odama serdim yatagima simdi orda yatiyom bilmiyorum ne olucak boyle[/QUOTE]
Canim

adam senden kaçıyor hala gidip yanına mı yatsam diyorsunuz..
biraz rahat bırakın,belki de fazla boğuyorsunuz sevgi gösterirken..
hatta birkaç gün bayagı ondan uzak durun fiziken.bakalım ne olacak
Evet belkide haklisiniz uzak durmam gerekiyor ama icimde rahat etmiyor birbirimizden uzak kalmak

Canım şaka bi yana sen haklısın
Gerçekten çok kırıcı.. bunu güzel bi dille izah etmek varken sanki tecavüz ediyormuşsun gibi dur ya yeter demek kaçmak vs
Daha evleneli üç ay olmuş.
Hadi iyi ihtimallere bakalım:

Ya çok utangaç
Ya da cok üşengeç (ne bileyim yakınlaşmaya üşeniyor)
Sıkıntılı biri de olabilir sevgisini gösteremeyen vs

Kötü ihtimalleri sıralamak istemiyorum
Ama üzmüş seni..

Canim[/QUOTE]
Aynen biz de boyleyiz ama bir keresinde demisti namazli abdestli olduğu için tahrik olduğunu söylemişti Baslarda aynen bana da boyle davraniyordu bizde 1 yillik evliyiz soyledim bir kac defa iyi oldugmuz anlarda ama ben buna kiriliyorim diye artik yapmiyor oyle merak etme yakinda seninki de alisir :) ya tahrik oluyor ya da hoslanmiyor olabilir oyle micmictan

Esiniz hep aynı tepkiyi veriyorda siz napiyosunuz hoslanmadigini bile bile hep aynı şeyi devam ettiriyorsunuz ondan bir farkınız yokki suan. Çözüm o isteyene kadar fazla viciklasmamakti yatak ayırmak gereksiz

daha ne istiyormuş,ne güzel öpen bi karısı var işte
öpmese bu seferde ne soğuk kadın derler
ama yatakları ayırmaya gerek yok,tavrını belli et sırtını dön yat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…