esimden ayri yatmakta haksız miyim yardim edin

Utangac cekingen vs deil ama usengeç.beni beklemeden gonlumu almadan uyuyan adamin yanina gidip uyumak icimden gelmiyor

Yanlis bir davranis biliyorum ama kabaca belli etmesi gerekmiyordu vurdumduymaz ben burda üzulürken o icerde horul horul uyuyor

süreklimi öpüyorsunuz napıyorsunuz?
ama yınede kızmaya gerek yok yani
hayır birde yeni evlisiniz.

süreklimi öpüyorsunuz napıyorsunuz?
ama yınede kızmaya gerek yok yani
hayır birde yeni evlisiniz.
Hayir tabiki surekli olurmu zaten ikimzde calisioz nobetli calisioruz birde birbirimizle ic ice degiliz zaten iş sartlari yuznden birde boyle yapmasi beni gercekten uzuyor

Yatak ayırmanın kötü olduğunun farkındaymışsın, orası sizin sorunlarınızı çözeceğiniz alan, sen bugün bu kadar basit sebepten ayırırsan, yarın eşin de sana kızdığında ayıracak, hemen çözülebilecek sorunlar gözünüzde büyüyüp gerçek sorunlar olmaya başlayacak.

Yani dur tamam yeter dediği için yatak ayırmaya gerek yok, ama kırıldığınızı gördüğü halde tek gidip uyuması aynı şey yuzunden o yatak ayırmış gibi oluyor. Bu tarz şeylere tepkiyi baştan koymak lazım. Tek gidip yatmalar falan hoş değil, hele ki ardında sen kırgın kaldıysan.

Esimle siddetli kavga etsek bile , Asla yatak ayirmayiz ..
Ikimizde bu konuda cok takintiliyiz .
Daha evlenmeden önce bile derdik ne olursa olsun yatak ayrilmayacak diye.
Bence cok yanlis bir davranis , boylelikle aliskanlikta olur ..
Her tartismada yatak ayirirsiniz ..

Esinize gelince, evlenmeden oncede boylemiydi tavri size karsi.?
Hoslanmazmiydi sarilmalardan opmelerden ?
Istemiyorsa sende kendi haline birak, belki boylelikle kendiliginden gelir yaklasir sana.

Valla ne yalan söyleyim şaşırdım kaldım... Evliliğin 3. ayından ve sevilmek öpülmek sarılmak oynaşmak istemeyen bir kocadan bahsediyorsunuz.... Gerçekten özel bir sorun yoksa sizde, eşinizde veya ilişkinizde bana çok garip geldi... bu duygular ve yaklaşımlar bu aylarda yaşanmayacakta ne zaman yaşanacak... evet belki aşırısından hoşlanmaya bilir ama gerçi sizinde ne kadar aşırıya kaçtığınızda önemli burda... ama ilk 3. ayda ki bir ilişkide eve gel yemek ye çay iç tv izle sonra yatağa robot gibi hadi orda yat kalk olmazki... ne bileyim aslında sizin yaptıklarınız bu aylarda olması gereken çok normal davranışlar bana göre... yinede inşallah karşılıklı bir çözüme ulaştırabilirsiniz....

cocukla esı kıayslamak pek dogru değil bence ama bana garıp geliyor bu tarz tavırlar seven adam sevdiğinin ilgisinden bunalmaz yatak ayırmak sogru olmayabılır ama bu gece ayırdysan hatasını anlayana kadar devam etmelısın bu gece yırıp yarın gdıp tekrar öpersen bu gce yalnız yatmanın hıcbır anlamı yok bence uzak durun hoslanmıyosa yapmayın oda sızı optugunde sıZde gerı cekın kendınızı ama yapma dur yeter falan demeyın derım

Demek ki adam yilisikliktan hoslanmiyor. Oyle habire sap sup opulmek herkesin hoslanacagi seyler degil. Ben de hoslanmam. Herseyin oldugu gibi bunun da fazlasi zarar. Istemedigi halde surekli yapiyorsaniz artik kendi bildigi gibi sizi durdurma cabasina girmis demek ki. Cidden, insanlara hoslanmadiklari davranislari israrla yapmayin. Herkes surekli ahtapot gibi sarilmaktan, sap sap opulmekten hoslanmiyor. Bunun sevgiyle de pek alakasi yok. Bunaliyor insan asirilikta.
Bunun icin yatak ayirarak abartmissiniz. Kendinize az ceki duzen verin, durmadan gidip yapismayin adama. Kararinda sevin. Biraz da birakin o ozleyip gelsin sarilsin opsun.

Bunlar icin bile yatak ayiriyorsaniz gercekten sorun yasasaniz ne yapacaksiniz acaba. Sizin evliligliniz boyle ayrilarak, soguya soguya ayrildigi yerden kopar soylemedi demeyin.

Yanlis bir davranis biliyorum ama kabaca belli etmesi gerekmiyordu vurdumduymaz ben burda üzulürken o icerde horul horul uyuyor

ne kadar küs olursanız olun yatak ayırmayın ve o yatağa da küs girmeyin...
gece görseymişim konuyu keşke... ben böyle vurdumduymaz zamanlarnda uyutmuyorum ayaklarımı ısıt; belimi ov (hamilelikten önce de); ayaklarımla itekliyorum falan; beni uyutmuyorsa uyumayacak
bir de ben kırıldığım zaman konuşmaktansa küçük mektuplar, notlar yazıyorum daha etkili oluyor.
eşimin de evliliğimizin ilk aylarında bazen benim sarılmalarıma falan bunaldım dediği olmuştur düzelir bence zamanla bizim düzeldi en azından. ama diyordu eşim (o anlarda değil, normal konuşmalarımızda) ben alışık değilim böyle de görmedim ailemde senin gibi ama zamanla alışacağım diye. bir de arkadaşlar yazmışlar tahrik olduğu için de öyle davranıyor olabilir.

Sende ayda yilda bir op cnm yatak ayrilmaz bunun icin bnde ole hoslanmam erkekler birazdaha bole seylerde darlanirlar oyuzden sende bi kere op azalt yani ustune fazla gitme blli zaman snra o opmeye baslarrr kizzz

Ancak boşanma aşamasına gelindiğinde yatak ayrılır diye düşünüyorum. Onun dışında yapmayın böyle şeyler. Her şeyi zamanla çözebilirsiniz.
Bazı insanların kalkanları olduğuna inanıyorum. Alışık olmadıkları bir sevgi ve ilgiyle karşılaştıklarında o kalkanlar devreye giriyor. Bence yavaş yavaş alıştırın. :)

Neyi sevmez ya 3 ay eşi daha !!!
baska bisey var sanki yoksa insan sarılmak öpmek istemezmi ?
Bide adam gidip rahat rahat yatmış sen burda dert ediyosan var bunda bi is dikkat et

benim esimde ister hep opsun
illa yanimda otursun
tv izlerken bile sarilsin
bende sevmem
kirmadan soyledim hep
kac yil oldu hala yapar arada

ama yatak ayirmayin
yipratmayin evliliginizi
sakince bekleyin
. geldiginde guzelce soyleyin

Benim esim sizin gibi ve ben cok darlaniyorum soyluyorun da opme artik yeter sarilma diye ama erkekler arsiz oluyir herhalde hic uzuldugunu kirildigini gormedim.

Adam hoşlanmıyor demek ki. Neden israrla yapıyorsunuz?

Ben de cok opulmekten sarilinmasindan hoslanmam ve huysuzlasirim. Gercekten sevmiyorum ve esimi en basinda uyarmistim fazla yaklasma ben bunalirim diye. Bu sevgisizlk degil huy. Babam da ben gibi daha dogrusu ben ona cekmism bu konuda onu boyle kabul etsen rahat edersn bosuna uzulup aglama

Opmeyiver cnm sen de o seni opsun bazi erkekler kadinin baskkin olmasini istemezler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…