Kizlar esimle yeni evliyiz 3 ay oldu biliyorum diyeceksinjz 3 ayda yatak mi ayrilir ama cok kirildim grurum incindi kizlar mesela yatarken esimj opuyorum kokluyorum tamam bi dur yaa tamam yeter dur falan dior kac kez yapti bunu kac kez uyardim bende ama halen degisen birsey yok bugunde yine aynisi oldu kanepedr uzanmisti gittim opuyorum sariliyorum tamam dur yeter falan kirildigimi kac kez soyledim bugun yine soyledim ve benim kirildigimi bile bile gitti yatti uyudu ben olmadan biliyorum yatak ayirmak cok kotu birsey ama kirildim incindim her zaman bunu yapiyor bende uzuluyorum agliyorum onunla yatamazdim bugun kizlar ne yapayim bilmiyorum yardim edin konusuyorum olmuyor ne yapicam ben kizlar hem oyle yapti hemde gitti bensiz uyudu bende gidip yanina mi yatsaydim otrma odama serdim yatagima simdi orda yatiyom bilmiyorum ne olucak boyle
Haklisiniz kirilmakta demek istemistim. Duzeltemedim.Siz yaparsaniz o da yarin ayni seyi yapar. Ayri yat ma yin. Bu cok yanlis. Küs olsaniz bile siz gidin sirtinizi dönun yatin. Hic olmadi ayaklarinin oldugu tarafa basinizi koyun. :)
Kirilmakta haksizsiniz. Bir daha o yaklasmadan siz yaklasmayin. Egosunu yukseltmissiniz biraz.
Yatağınızı kesinlikle ayırmayın. Unutmayın aynı yastığa baş koymak için evlendiniz. Ayrıca en ufak bir sorunda yatağınızı ayırırsanız, alışkanlık yapar. Sonra ya o da size kızıp yatak ayırırsa ? Sorun böyle halledilmez.Kizlar esimle yeni evliyiz 3 ay oldu biliyorum diyeceksinjz 3 ayda yatak mi ayrilir ama cok kirildim grurum incindi kizlar mesela yatarken esimj opuyorum kokluyorum tamam bi dur yaa tamam yeter dur falan dior kac kez yapti bunu kac kez uyardim bende ama halen degisen birsey yok bugunde yine aynisi oldu kanepedr uzanmisti gittim opuyorum sariliyorum tamam dur yeter falan kirildigimi kac kez soyledim bugun yine soyledim ve benim kirildigimi bile bile gitti yatti uyudu ben olmadan biliyorum yatak ayirmak cok kotu birsey ama kirildim incindim her zaman bunu yapiyor bende uzuluyorum agliyorum onunla yatamazdim bugun kizlar ne yapayim bilmiyorum yardim edin konusuyorum olmuyor ne yapicam ben kizlar hem oyle yapti hemde gitti bensiz uyudu bende gidip yanina mi yatsaydim otrma odama serdim yatagima simdi orda yatiyom bilmiyorum ne olucak boyle
Evet boyle halledilmez ama cok incinmistim zaten umrunda degil yatagimizi ayirmis olmam ben incinmisim bunun farkina variyor ve gidip yatiyor üzuldum ve onunla yatmak istemedimYata
Yatağınızı kesinlikle ayırmayın. Unutmayın aynı yastığa baş koymak için evlendiniz. Ayrıca en ufak bir sorunda yatağınızı ayırırsanız, alışkanlık yapar. Sonra ya o da size kızıp yatak ayırırsa ? Sorun böyle halledilmez.
Anlattigim gibi kac gundur zaten birbirimizi gormuyoruz yani surekli istesekte mıç olamayiz cunku nobet usulu calisiyoruz bi o gece calisior bir ben.kaba bir sekilde uff tamam yeter demesi beni uzduBunda incinecek bir durum yok aslında. Ben de öpülmekten hiç hoşlanmam kişiden kişiye değişir. Siz öpmeyi vs. seviyor olabilirsiniz ama ömür boyu hayatınızı paylaşacak insanla bu sebepten dolayı yataklarınızı ayırmanız hoş olmamış.
Kendimden biliyorum o üff yeter türü şeyler istemsiz çıkıyorAnlattigim gibi kac gundur zaten birbirimizi gormuyoruz yani surekli istesekte mıç olamayiz cunku nobet usulu calisiyoruz bi o gece calisior bir ben.kaba bir sekilde uff tamam yeter demesi beni uzdu
bence esin regl oldugun icin sonu nasilsa gelmeyecek bosa tahrik oldugumla kalicam diye dusunduEsimden sex istedigim icin falan yaklasmadim regl donemindeyim kendiside biliyor bunu ama onun icin de yaklasabilirdim sonucta benim esim ama ben onun icin yaklastigim zamanlarda da kendisi istemezse olmaz ama kendisinin istedigi zamanda beni rahat birakmaz konusuyorum olmuyor bu adamla uzak durucam diyorum yapamiyorum unutuyorum ben uzun sure küs duramiyorum ama artik durucam
Bende aynı şeyi düşündüm.bence esin regl oldugun icin sonu nasilsa gelmeyecek bosa tahrik oldugumla kalicam diye dusundu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?