esimden ayri yatmakta haksız miyim yardim edin

Siz yaparsaniz o da yarin ayni seyi yapar. Ayri yat ma yin. Bu cok yanlis. Küs olsaniz bile siz gidin sirtinizi dönun yatin. Hic olmadi ayaklarinin oldugu tarafa basinizi koyun. :)

Kirilmakta haksizsiniz. Bir daha o yaklasmadan siz yaklasmayin. Egosunu yukseltmissiniz biraz.

Normal degil davranislari esinin. Kac yasinda esin?

Hakksizsin. Bence adamın suyunu git.. sende az uzak dur Bak nasıl kendi sarmaş dolaş oluyor..

Allah utandirmasin.. yeni evlisiniz bunun için yatak ayırmaya değmez.

Ayni icerikli bi konu daha vardi bu sabah

Haklisiniz kirilmakta demek istemistim. Duzeltemedim.

Ya cokta yuzsuz sabah gelmiş kapinin onune askim kalk falan diyor yaninda yatmamam bile umrunda degil ne dusundugum ne hissettigimi onemsemiyor bile esim benden ayri yatmis demekki bu kadar uzulmus demiyor birsey olmamis gibi davraniyor gece geldi ne beni uyandrmaya calisti ne de baska birsey boyle yapmasina daha cok uzuluyorum oda bna bazen cok sariliyor bende bunaliyorum ama carsamba kendisi isteydi persembe ben 24 saat nobete gittim cuma misafirlikteydik orda kaldik yani birbirimizi kac gundr dogru duzgun gormuyoruz işten geldi cayimizi kahvemizi ictik mıç mıç falan degiliz bu arada sonra kanepeye uzanmisti bende gittim optum falan uff tamam dur yeter basim agrior falan yani cok incitici ben gece aglamisim yaninda yatmamisim o benim kirildigimi dusunmuyot yuzsuzce askim hadi kalk diyor gece kalktiginda ben uyumuordum ama uyumus gibi davrandim ne beni uyartmaya calisti ne geldi yanima yatti soyledigim gibi daha once kac kez sayisini unuttum boyle yapti kendisi mıç davranır genelde ama ben adım attigimda boyle yapiyor bencil sanirim bu adam ya napiam bu adamla ben bilmiyorm kizlar

Esimden sex istedigim icin falan yaklasmadim regl donemindeyim kendiside biliyor bunu ama onun icin de yaklasabilirdim sonucta benim esim ama ben onun icin yaklastigim zamanlarda da kendisi istemezse olmaz ama kendisinin istedigi zamanda beni rahat birakmaz konusuyorum olmuyor bu adamla uzak durucam diyorum yapamiyorum unutuyorum ben uzun sure küs duramiyorum ama artik durucam

Karakterleriniz farklı demekki ...bunun için yatak ayrılmazki ,bunun yerine ,o nun hoşlanmadığı şeyleri yapmayıver ,sende soğuk ol anlasın

Yata
Yatağınızı kesinlikle ayırmayın. Unutmayın aynı yastığa baş koymak için evlendiniz. Ayrıca en ufak bir sorunda yatağınızı ayırırsanız, alışkanlık yapar. Sonra ya o da size kızıp yatak ayırırsa ? Sorun böyle halledilmez.

Anlamaz ki yatagimi ayirdigim halde anlamiyor bende ona yaklasmasam soguk dursam çözüm olur mu sizce?yatagimi ayirdim yuzsuzce askim kalktinmi diyor böyle umursamaz bir adamla evli olmak ne zormus :/

Bunda incinecek bir durum yok aslında. Ben de öpülmekten hiç hoşlanmam kişiden kişiye değişir. Siz öpmeyi vs. seviyor olabilirsiniz ama ömür boyu hayatınızı paylaşacak insanla bu sebepten dolayı yataklarınızı ayırmanız hoş olmamış.

Evet boyle halledilmez ama cok incinmistim zaten umrunda degil yatagimizi ayirmis olmam ben incinmisim bunun farkina variyor ve gidip yatiyor üzuldum ve onunla yatmak istemedim

Anlattigim gibi kac gundur zaten birbirimizi gormuyoruz yani surekli istesekte mıç olamayiz cunku nobet usulu calisiyoruz bi o gece calisior bir ben.kaba bir sekilde uff tamam yeter demesi beni uzdu

Anlattigim gibi kac gundur zaten birbirimizi gormuyoruz yani surekli istesekte mıç olamayiz cunku nobet usulu calisiyoruz bi o gece calisior bir ben.kaba bir sekilde uff tamam yeter demesi beni uzdu
Kendimden biliyorum o üff yeter türü şeyler istemsiz çıkıyor İstemeden ben de çok yapıyorum ama sonra pişman oluyorum.. Özür diler muhtemelen zaten. Hep böyle kalacak haliniz yok ya

hiç normal değil
ilk aylar hep böyle geçer sonrasında sadece yatakta öper ve devamı bellidir
en güzel zamanlarınız inanki bunu değerini bilmelisiniz

Bana eşim böyle bir tepki ile yaklaşsa.amaaan çok meraklıyım seni öpmeye deyip dönüp popomu yatardım.madem öpülmekten hoşlanmıyor ne hali varsa görsün.off dur ya ne demek ?

aranızda küskünlük olmadığı bir zaman eşine niye böyle davrandığını sor
varsayım üzerine konuşmaktansa neden geri çekildiğini anlamış olursun
benim arkadaşın kocasıda yeni evliyken öyleydi. kadın öper koklar sarılır severdi adamı
adam dur yapma falan sanki nazlı bebek
sonradan adam dedi sen öyle yapınca zevkleniyorum abdestim gidiyor
kadında bir daha abdestini bozmadı adamın

bence esin regl oldugun icin sonu nasilsa gelmeyecek bosa tahrik oldugumla kalicam diye dusundu

Sevgiliyken nasıldınız? Gene mi böyleydi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…