utanıcak ne var herkes buraya neler neler yazıyor sonuçta burda kimseyi tanımıyorum bu konuyu komşuma mı anlatayım
bugün de açılna konular ve üyelerin açıksözlülüğü pek bir iç açıcı!
Sizi don koklamaya iten ne
hayatta koklamadım koklamam da
o zaman eşin seni aldatabilir cicim.. alıcıları aç biraz
sende mi koklayanlardansın
alıcıları açmam lazım demek
şu dalga geçer gibi cevap verenlerde sizin komik sandığınız şey insanların derdi olabilir saçmaysa bile daha nazikçe cevaplar verilebilir dimii
anlama yeteneğinize hayran kaldımm vallahı hı evet çok haklısın o zaman bu deliller ışığında konu sahibi kesinlikle boşanmalı bunu mu söyleyelim..
adamın donunda leke varmış diye konu sahibini kışkırtıp(sizin gibi) takip etmi diyelim iyice paranoyak mı yapalım konu sahibini?
benimde akıntım oluyor bazen Allahtan kirlileri makinaya eşim atmıyor yoksa vay halime..
şuanda çok nazik cevap veriyorum;
sevgili konu sahibi arkadaşım o donda leke yakalandıysa o evlilik biter uzatmanın alemi yok.
yakaladıysan donda leke gideceksin hakime..
hı hı evet çok haklısın o zaman bu deliller ışığında konu sahibi kesinlikle boşanmalı bunu mu söyleyelim..
adamın donunda leke varmış diye konu sahibini kışkırtıp(sizin gibi) takip etmi diyelim iyice paranoyak mı yapalım konu sahibini?
benimde akıntım oluyor bazen Allahtan kirlileri makinaya eşim atmıyor yoksa vay halime..
şuanda çok nazik cevap veriyorum;
sevgili konu sahibi arkadaşım o donda leke yakalandıysa o evlilik biter uzatmanın alemi yok.
yakaladıysan donda leke gideceksin hakime..
anlama yeteneğinize hayran kaldımm vallatabiki boşan deyin demiyorum konuyu saptırmayın saçmaysa bile dalga geçmeye gerek yok diyorum her insanın yapısı bir değil belki konu sahibi için yeterince takılıcak bi durum ( tersini düşünüyosanız da dalga geçmek zorunda değilsiniz )
evlilik bu kadar basit ayrılık bu kadar kolay düşünülmemeli....
koku ve iç çamaşırındaki leke yüzünden ayrılmayı düşünmek çok gereksiz....
ve leke ne lekesi onu anlamadım benherkesin iç çamaşırında lekeler olabilir sonuçta kirlenmeye müsayit bir yerimize giyiyoruz
ay evet bende korkmaya başladım benimde akıntım olur ve eşim beyaz lekeler ne diye sorsa ne cevap veririm ben
vallahi aynı dertten muzdaripiz çözümünü bulamadım henüz..
konu sahibi bunları kafana takma arkadaşım eşinle geçireceğin güzel günlerini hem kendine hemde eşine zehir etme enerjinizi eşinize ve çocuğunuza harcayın..
bunu bile kafanıza takabiliyorsanız eğer sizin işiniz çok zor hayatı bu kadar zorlaştırmayın kendinize..
malesef ben sizin anlama yeteneğinize hayran kalamadım çünkü ben dalga geçmiyorum ona yardımcı olmaya çalışıyorum.
sizin gibi kafasını takipte kal diyerek daha çok karıştırmıyorum içini rahatlatmaya çalışıyorum öyle yada böyle..
siz se daha çok şüphe düşürüyorsunuz konu sahibinin aklına..
hemde sadece iç çamaşırında ki bir leke yüzünden belkide siz takipte kal dediğiniz için eşine soğuk olacak çünkü bir nevi destekliyorsunuz insan yaptığı davranış hatalıysa bile birilerinden destek gördüğünde bunu yapmaya devam edebiliyor bu çoğu insan için geçerli..
bense bunlara gerek olmadığını bir hastalığının olabileceğini söylüyorum..
hatta eşimin ayakkabılarından bile bahsettim bu çok daha şüphe uyandıracak bir olay bence
içini rahatlatmak için konuştuğum şeyleri dalga olarak anlıyorsanız eğer varın siz bunu dalga olarak anlayın anlama yeteneğinize hayran olmadığımı zaten belirtmiştim..
Yazdiginiz cvplari tek tek okumadim normal bi cvp verdiseniz uzerinize alinmaniza gerek yok ben dalga gecerek verilen cvplar dedim benim yorumum dogru olmayabilir ama dalga gecerek verilen cvplardan daha iydir. İc camasiri icin bisey demicem ama isden eve evden ise olan ve is yrinde hic bayan olmayan birinin neden tshortu parfum kokar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?