eşimin bulunduğu işyeri belirli sabit bir yer değil.bütün gün işyeri arabasında bazı evlere girip arıza olan işlemlere bakar.yani bayan olduğu olmuştur evlerde ona birşey diyemem ama eşim otobüse binmez zaten burası büyük bir yer değil.eşimin tlf dökümlerine bakarım zaten hiç bir sorun yok,face hesabı ortak zaten ikimizin internete yanımda girer birlikte yatarız saat olarak yani bu tarz şeyler yaşamadım.sadece koku ve iç çamaşırındaki lekenin yakın tarihte olması acaba dedirtti..
evet hemoroid ondan mı acaba?bunu bilmiyordum
tek değil yanında bir abi var onunla.orda öğle arası oluyor orda yapıyor desem hiç tanımadığı kişiye aaa gel şey yapalım mı dicek.eee tanığı birisi olsa bu sefer tlf dökümlerinde çıkar veya evde durmaz geç gelir tlfnu ortada bırakmaz diye düşünüyorum,kendi tc numarasıyla başka hattı var mı diye baktım oda temiz.Gereksiz kendini sıkma varsada cıkar kadınlar kaçırmaz detay zaten. En absurt ihtimal baska telefon hattı vardır baska face adresi açmıştır vs olabilir. Bir de arızaya tek mi gidiyor yanında birileri de oluyor mu? Belki bundan mı evham yapıyor olabilirsin.
haklısınızda ben bunu eşime sorduğumda bana bilmiyorum dedi eğer öyle bir şey olsaydı bana açıklaması gerekmez miydi?belki kıyafetine birşey dökülmüştür onuda ıslak mendille silmiştir ve ıslak mendil kokusu orda kalmıştır
evet ama eşiniz sorsa size hatırlamaz mısınız?unutmuştur belki de yada sizin inanmayacağınızı düşünmüştür.şahsen üstüme birşey dökülse ıslak mendille silerim bende ogün birisi sorsa hatırlamayabilirimde çünkü çok önemli birşey değil üstüme döktüğüm ve geri sildiğim birşeyi hatırlamam çokta önemli değil
evet ama eşiniz sorsa size hatırlamaz mısınız?
benim eşimde bilmiyorum dedi zatenben durumu eşime izah etmedim eşime kendim sordum.
belkide daha önce defalarca hissetmediğim kokular sinmiştir üstüme birine çarpmışımdır biri ile tokalaşmışımdır otobüste yanımda oturan kişi olmuştur bunlar sinmiştir ve ben farketmemişdir eğer eşim fark edip sorsaydı ona ne cevap verebilirdim farketmediğim için nasıl olduğunu bilemem ki
evet 1,5 yaşında kızım varÇocuğunuz var mı?
bu şekilde şeyler yaşamaya devam edersem ayrılmayı düşünüyorum ama ortada net bir kanıtım yokAllah bağışlasın çok da küçükmüş( ayrılmaya kesin kararlımısın boşanma zor bi süreçtir. ayrılma süreci psikolojik olarak yıpratır insanı,bak ayrılma süreci ile ilgili bir yazı var okumak istersen.. ama bana kalırsa iyice düşünmen gerekir..
Boşanmanın yaratacağı psikoloji ayrılan eşlerin hayatlarında olumsuz etkiler bırakmaktadır. Daha sonradan bu buhran verici psikolojik durum hafiflese de, kimi durumlarda ağır psikolojik sorunları beraberinde getirmektedir. Aile kurmanın anlam ve önemini yitirdiği yerde, eşler kendilerini gerçekleştirmemenin yarattığı etkilerden dolayı, başka bir hayatı kendileri için mümkün kılmak istemektedirler. Ayrıldıktan sonra her şeyin düzeleceği umudu, eşlerin boşanmasını tetikleyen bir hayal olmaktadır. Eşine tahammülün artık imkansız olduğu yerde ayrılık tohumlarının ekilmeye başlaması, süren evlilik sürecinde yaşanan problemleri daha artırmaktadır.
http://bosanmadavam.com/bosanmanin-yaratacagi-ruhsal-durumlar/.html
​Eşinizin sağlık problemi varmış Hemoroid rahatsızlığı olanların iç çamaşırında leke ve ıslaklık olur sırf iç çamaşırında leke var diye ayrılmaz insan iyi düşünün bence.bu şekilde şeyler yaşamaya devam edersem ayrılmayı düşünüyorum ama ortada net bir kanıtım yok
bana akıl verin ne olur siz olsanız napardınız?belki insan eşinin çamaşırıma bile dikkat etmez ama baya leke yani dikkat edilmicek gibi değil nerde oldu o zaman bu leke uykuda oldu desem sorunca ben hiç boşalmam dicek sadece ilişkiye girince dicek bilmiyorum dicek[/QU
o parfüm kokusu dışarda markette dolmuşta vs. bi yerden sinmiş olabilir ayrıca şuan için ciddi şüpheleriniz yok eşinize bi sorun bi konuşun tatlı dille eğer şüphelendiğiniz gibiyse konuşurken acık verecektir gözlerini kaçırarak ters tepki vererek belki de ortada bambaşka bi durum vardır...
yanlış anlamayın ama siz ayrılmayı kafa koymuşta bahane arar gibisiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?