eşimden ayrılmayı düşünüyorum...

Gereksiz kendini sıkma varsada cıkar kadınlar kaçırmaz detay zaten. En absurt ihtimal baska telefon hattı vardır baska face adresi açmıştır vs olabilir. Bir de arızaya tek mi gidiyor yanında birileri de oluyor mu? Belki bundan mı evham yapıyor olabilirsin.

tek değil yanında bir abi var onunla.orda öğle arası oluyor orda yapıyor desem hiç tanımadığı kişiye aaa gel şey yapalım mı dicek.eee tanığı birisi olsa bu sefer tlf dökümlerinde çıkar veya evde durmaz geç gelir tlfnu ortada bırakmaz diye düşünüyorum,kendi tc numarasıyla başka hattı var mı diye baktım oda temiz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hemoroid rahatsızlığı olanlarda akıntı ve ıslaklık yapabilir,eşinizin iç çamaşırındaki lekeler rahatsızlığından kaynaklanabilir,parfüm korkusuda ıslak mendil falan kullanıyorsa ondan bulaşabilir bazı ıslak mendiller. Parfüm gibi kokuyor.

belki kıyafetine birşey dökülmüştür onuda ıslak mendille silmiştir ve ıslak mendil kokusu orda kalmıştır

belki kıyafetine birşey dökülmüştür onuda ıslak mendille silmiştir ve ıslak mendil kokusu orda kalmıştır
haklısınızda ben bunu eşime sorduğumda bana bilmiyorum dedi eğer öyle bir şey olsaydı bana açıklaması gerekmez miydi?

unutmuştur belki de yada sizin inanmayacağınızı düşünmüştür.şahsen üstüme birşey dökülse ıslak mendille silerim bende ogün birisi sorsa hatırlamayabilirimde çünkü çok önemli birşey değil üstüme döktüğüm ve geri sildiğim birşeyi hatırlamam çokta önemli değil

evet ama eşiniz sorsa size hatırlamaz mısınız?

bence o an hatırlanmaya bilir sonuçta işi gücüde yoğunsa aklında bile kalmamıştır.

benim eşimde bilmiyorum dedi zaten

Güzel bir yuvanız var.. Allah bozmasın

Boş kuruntularla huzurunuzu kaçırmayın eşinizin aklına da bunları getirtmeyin... İnsan zihninin sınırı yok.düşünmeye başlarsanız paranoyak olursunuz..kavgalar başlar,huzurunuz kaçar.. yapmayın.. Biraz sakinleşmeye çalışın.. aklınıza bunlar gelirse derin nefes alıp, uğraş bulun aklınızı vereceğiniz bir şeyler...

Kendinize de yazık etmeyin

bu şekilde şeyler yaşamaya devam edersem ayrılmayı düşünüyorum ama ortada net bir kanıtım yok

bu şekilde şeyler yaşamaya devam edersem ayrılmayı düşünüyorum ama ortada net bir kanıtım yok
​Eşinizin sağlık problemi varmış Hemoroid rahatsızlığı olanların iç çamaşırında leke ve ıslaklık olur sırf iç çamaşırında leke var diye ayrılmaz insan iyi düşünün bence.

Bence siz bunun icin ayrilmayi dusunmuyorsunuz. Ayrilmak istediginiz icin bunlar sorun oluyor. Bence asil sebebinize odaklanin.

benim aklıma ne geldi biliyormusunuz , kızmayın aklıma geleni yazıcam. acaba otobüste falan birini taciz ettide, iç çamaşırına mı boşaldı. ya da bişeyden tahrik olup elini cebine sokupta yapmış olabilir. cinsel birliktelik olsaydı iç çamaşırına boşalmazdı ondan emin olun. e parfüm kokusuda diyince bi temas olmuş olabilir.
iş yerinde kadında yok diyosunuz. biraz kafam karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…