- 27 Mart 2024
- 17
- 6
- 6
- 23
- Konu Sahibi lieperfectly
Merhaba arkadaşlar çok uzakmış gibi görünen şeyler bir saat önce benim de başıma geldi. İnsan bazen hiç tahmin edemeyeceği şeylerle karşı karşıya kalabiliyormuş ne yazıkki.. Uzatmadan konuya gireceğim sadece konuyu buraya açacağım biz bir senedir evliyiz çocuk düşünüyorduk güzel bir evlilik denebilirdi fakat yine de ufak tefek sorunlar illaki oluyordu artık cok fazla konuşmamaya başladık benimle sohbet etmiyor iltifat etmiyor samimi olmuyordu ama iş arkadaşı kadınlar gelince hic susmuyordu bunu konuşmayı denedim fakat hep susturuldum hep yanlış anladığımı kafamda kurduğumu falan söylüyordu ama bunları da cok takmamaya çalışıyordum telefon sifresini de vermiyordu sürekli yanından ayırmıyordu; aldattığını, sevgisinin bittiğini düşünmüyordum fakat ister istemez bu bende stres oluyordu ve bu strese atanamamış olmam da ekleniyordu. son zamanlarda sigaraya başladım onun haberi yoktu bugün dışarıdan geldiğinde anladı bütün makyaj malzemelerimi parçaladı telefonumu herseyi fırlattı ve bana 3 4defa vurdu yere attı sırtım yatağın köşesine denk geldi büyük bir şekilde yırtıldı daha sonra dışarı çıkardım kapıyı kilitledim sonra pişman olduğunu kendini öldüreceğini falan yazmış olay böyle gelişti lütfen anlayışlı bir şekilde yorum ve tavsiyelerinizi söyleyin sigara içiyorum diye bana bunları yapması normal mi sizce?