bence eşini kahvaltıya alıştırma.sonra bir ömür sabahın köründe kalkıp hazırlamak zorunda kalırsın.mesala şöyle yapabilirsin bir gün erken kalk kahvaltıyı hazırla sonra kusuyormuş gibi,fena olmuş gibi falan yap.sabah erken kalkınca böyle oluyorum dayanamıyorum de.bir süre sonra beklemez zaten.
benim annem ev hanımı k.validem ev hanımı onlar hazırlamıyor ama ben çalıştığım halde ilk zamanlar eşim benden kahvaltı bekliyordu.anasından görmediği halde.üstelik benimki haftada sadece 2 gün sabah işe gidiyor.o zamanda bir poğaça alıp yesin yani hiç bir şey beceremiyorsa.
yok işte hep bu nereden geldiği belli olmayan kurallar yüzünden.kadın kocasından erken kalkmalıymış da kahvaltı hazırlamalıymış da.sanki kocasına kahvaltı hazırlayanlar aldatılmıyor,şiddete maruz kalmıyor vs.
erkekler hep daha fazlasını isterler.durup sana kusursuzsun,mükemmelsin demezler.ha deseler ne olur ben kendimi hırpalayıp feda ettikten sonra.
ha kadın erken kalkıyordur,kendi zevkine hazırlarsa hazırlar ama külfet gibi geliyorsa hazırlamasın daha iyi.
çalışan kadın zaten kendine hazırlıyorsa eşi de nasiplenir.yok hazırlamaya vakti yoksa eşi de başının çaresine baksın.
ev hanımı ise istediği saatte kalkmadıktan sonra ev hanımlığının keyfi nerede öyle değil mi?![]()
hayır canım bence numara yapmana gerek de yok...
bi daha kahvaltı konusu açılırsa açık açık
şöyle bi karşılaştırma yap
eşin senın için netten oyundan fedekarlık yapıyormu? yapmıyor....
öyleyse uyu güzelim uyu...
bugün hıç olumlu eleştırıler yapamaıcaaaaam sinirliyim...