- 18 Temmuz 2011
- 2.283
- 9.038
- 358
- Konu Sahibi Nazlican333
-
Bugün de birinin yerine utandık, hatta yerin dibine girdik. Yazıklar olsun!Topa tutulacam olsun hiç önemli değil,orospu deyince orospu olmuyirsunuz. Ha kabul edilir değil,lakin bosanmslikda değil. Yüzüne bakmayin,surundurun gerekirse. Eğer başka sorunlar yoksa tabi.
Bi de farklı davranmayı deneyin bakalım:)Hep kendimi suçluyorum.Acaba ben farklı davransaydim nasil olurdu diye...
sabah tartışma esnasında sesimi yükseltmişim.Bu da rahatsız oldu bundan.,Allah ın delisi şuna bak falan dedi.Bende deliysem evlenmeseydin dedim.Git başımdan orospu dedi.
Gerçi orasida öyle,ben bı anlık sinirle ağzından çıkmış gibi düşündüm.Her şey iyiyken kavga anında gafletle ağızdan çıkan bir küfür gibi. : (Sizce bunu söyleyebilen biriyle tek sorun bu olabilir mi
Utandırdım diye uzulemedim,zorladim üzülmedim. Şimdi utanacak başka şeyler aramaya baslayabilirsin.Bugün de birinin yerine utandık, hatta yerin dibine girdik. Yazıklar olsun!
Evet o olabiliyor , çok acı ama insanlar bazen ağız ishali gibi herşeyi döküyor:/ kimseye yasatmasin onuda hayat ..Gerçi orasida öyle,ben bı anlık sinirle ağzından çıkmış gibi düşündüm.Her şey iyiyken kavga anında gafletle ağızdan çıkan bir küfür gibi. : (
Sana o... dedi sende pişman oluyon öylemiYarın anlaşmalı olarak eşimden boşanıyorum.Ama pişman oluyor gibiyim.Ne yapacam bilmiyorum.Esim dün bana tartışma esnasında oruspu dedi.Ben de bu lafı kaldıramadım.Cok zoruma gitti.Anlasmali olarak boşanalım dedim.Tamam dedi.
Bende onu düşünüyodumNe ara mahkemeye gittinizde bugüne gün aldınız ?
Hakkınızda hayırlısı olsun dilerim ama zaten bu tip erkekler böyledir sürekli kadını suçladıkları için kadın hep kendisini suçlu görür acaba hata bendemi kendisine güvenmez yanlışı doğruyu ayirt etmez duruma gelir bu tip erkekler kıyamet kopsa eşlerinden bilirler bu durumu yaşadığım için seni çok iyi anlıyorum insanı çok yıpratırlar hemde çokYarın anlaşmalı olarak eşimden boşanıyorum.Ama pişman oluyor gibiyim.Ne yapacam bilmiyorum.Esim dün bana tartışma esnasında oruspu dedi.Ben de bu lafı kaldıramadım.Cok zoruma gitti.Anlasmali olarak boşanalım dedim.Tamam dedi.
Eşiniz hatalarının farkindami merak ediyorum bence tekrar rahat kafayla konuşun ona neye üzüldüğünuzu neye kirildiginizi söyleyin kızınız için bunu yapin kötü de olsa yine kızınızın babası sonuçta erkek olsun kadın olsun herkes dışardan iyi ama evlilik aynı hayatı paylaşmak başka herkes ilk tanıştığı gibi olsaydı kimse boşanmazdı kimse boşanmak için evlenmez Allah yardimciniz olsun birYarın anlaşmalı olarak eşimden boşanıyorum.Ama pişman oluyor gibiyim.Ne yapacam bilmiyorum.Esim dün bana tartışma esnasında oruspu dedi.Ben de bu lafı kaldıramadım.Cok zoruma gitti.Anlasmali olarak boşanalım dedim.Tamam dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?