ESIMDEN BOSANIYORUM

Küfür kabul edilemez ama siz de aynısını yapıyormuşsunuz. Bu platformda eşine küfür edip de karşılığını almayacak çok az kişi vardır. Ayrıca madem bu kadar kararsız kalıcaktınız, geçmişte o kadar avukat görüşmesi yapacağınıza psikolog, evlilik danışmanı gibi seçenekleri değerlendirseydiniz. Şu anda da isterseniz geri adım atıp biraz ara verin. Bu arada imkanınız varsa psikologa gidin, siz de öfkenizin altında kalıyorsunuz, eşiniz de sonrasında katılır isterse. Bu evliliğin geleceğini daha net görürsünüz. O yaşta bir çocukla boşanmak kolay değil kim ne derse desin. Ve boşanma olucak sa öncesinde tüm imkanlar kullanılmalı. Öfkenin tam ortasında biri boşanalım dedi, diğeri ona tamam dedi diye boşanılmaz, evlilik böyle bir şey değil. Ve ola ki bişeyler düzelir, lütfen ağzınızdan boşanma kelimesini çıkarın. Trip atmışsınız, golü kendi kalemize yemişsiniz.

Sana neden boyle bi laf soyledi, oncesindeki tartismaniz neydi, sinirle mi agzindan cikti yoksa genelde bu sekilde mi konusuyo? Bunlari bilmeden bisey diyemeyiz ki atiyorum oncesinde sen de bi kufur etmissindir? Bosanmaya karar vermen icin her seyi dusunmen lazim mesela coluk cocuk var mi arada genel olarak nasil bi adam

Bi evlilik terapistine gitseniz ya da guvendiginiz bi buyugunuz sizle.konussa hakemlik yapsa... Arada cocuk var biraz daha emek verilebilir bence

artık eşim herhangi bir şekilde geri adım atmak istemiyor.Cok yorulmuş.Boşanmak istiyor yapacak çok bişey yok üzülmekten başka.

Arkadaşlar çok için açıyor.Bu süreci nasıl atlatacak bilmiyorum.Hep kendimi suçluyorum.Esimde beni suçluyor hep.

Ben beceremedim evliliği iyi bir anne de olamadım.Gercekten herşey benim suçum.

Neyin pişmanlığı bu hanımefendi diyelim ki size eş olarak saygı duymuyor , çocuğunuzun annesi olarak da mı saygısı yok?

cok kötü bir eş olabilirsin ,evliliği becerememiş olabilirsin ama o...u sözünü hak edemezsin
bizler kızlarımıza örnek olmalıyız,gururlarını incitecek yerlerde durmamaları gerektiğini öğretmeliyiz.
evet suan sancı yaşaman cok normal 20 yılını çöpe atmış biri olarak yazıyorum bunu,1 yıl oldu hala ara ara canım acıyor ama cocukları tatsız,kavgalı bir ortamda büyütmeye cokda hakkımız yok

ayrıntı yok ama yine bunları dusun anlasmalı bosandıgında buyuk ıhtımal mal vermek ıstemeyecek ve birde kızınız var bunları göz ardı etme

O...... demesi bence gayette bosanma sebebi ne demek o......... sana o lafi diyen adamdan ayrildigin icin pismanmi oluyorsunn

Adam sana o....... demis farkindamisin sen ona bagirsan o alttan almasa sen ona pezvnk desen o kabul edermiydi senin gibi alttan alsaydim demezdi diye dusunurmuydu. Kizin esine o.... diyen adamin yaninda mutluda olmaz saygilida olmaz

Hayir henüz dilekçe verilmedi.Bugun protokol imzalanacak.Sonra dilekçe verecek avukat.

siz kendinizi sucladikca eşiniz de sizi suclayacak. Böyle yapmaya devam ettikçe de aciniz katmerlenecek. Bunu kendinize yapmayın lütfen.

sabah tartışma esnasında sesimi yükseltmişim.Bu da rahatsız oldu bundan.,Allah ın delisi şuna bak falan dedi.Bende deliysem evlenmeseydin dedim.Git başımdan orospu dedi.
Yollarınızı ayırmanız daha iyi sanki....su kadarcık şeye o lafi karısı icin kullandıysa....insana sular durulunca olay küçük görünüyor...ama aslında göz ardi edilecek de birşey degil...kızınıza nasil davranıyor küfrediyor mu yanında onu düşünün..cok da rahatsiz etmiyorsa babalığı iyiyse si bilirsiniz tabi

Pişman olmayın size küfür etmiş

Eşimden boşandım kizlar.O kadar hızlı oldu ki hala inanamıyorum.Persembe günü tek celse de bitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…