ESIMDEN BOSANIYORUM

Topa tutulacam olsun hiç önemli değil,orospu deyince orospu olmuyirsunuz. Ha kabul edilir değil,lakin bosanmslikda değil. Yüzüne bakmayin,surundurun gerekirse. Eğer başka sorunlar yoksa tabi.
Bugün de birinin yerine utandık, hatta yerin dibine girdik. Yazıklar olsun!

Sizinki gibi olan evliliklerde şu sorunu görüyorum. Boşanma aşamasına geliyorsunuz ve sonra mesela çocuklar uğruna devam kararı alıyorsun. Lakin: iki tarafta genelde ortadaki sorunları kaldırmak için ciddi adımlar atmıyor. Ne bir terapiye gidilir ne birşey. Sonra bir kac ay sonra yine aynı noktaya gelirsiniz. Eminim siz bu evliliğe bu seferde yine devam edersiniz, ama iki taraf yine birşey değiştirmez. Kolay gelsin ne diyelim. Ek not: benim iki kuzenim böyle sağlıksız bir evlilikte büyüdü. Ikisi de acayip çekti ve çekiyor bunun yüzünden. Yani "çocuklar" için sürdürülen kötü evlilikler bazen onlara en büyük zarar.

Hayvan desem hayvan değil,canavar desem içim soğumaz nasıl bir yaratıkla evlenmişsiniz çok üzüldüm. Neyseki boşanma kararı alarak en radikal kararı vermişsiniz.

Allah'ın kadınları emanet olarak gönderdiği kişilere bak yazık..

Son düzenleme:
Gerçi orasida öyle,ben bı anlık sinirle ağzından çıkmış gibi düşündüm.Her şey iyiyken kavga anında gafletle ağızdan çıkan bir küfür gibi. : (
Evet o olabiliyor , çok acı ama insanlar bazen ağız ishali gibi herşeyi döküyor:/ kimseye yasatmasin onuda hayat ..

bende duydum bu sözü...çeşitli aralıklarla 3 kez,sindiririm sinirle söyledi gibi bir sürü bahane arkasına sıgındım.İçimde şişti,şiştikçe aşamayacagım kadar büyüdü kırgınlıklarım...Peki eş acısından nasıldı dersen ben onu söyledim diye öyle mi oldun,hakettin demekki gibi savunmalar..sonra ne oldu saygısızlıklar git gide arttı...ve ayrı yaşam kısmına geçildi...bugün konunuzu okuyunca sadece su geçti aklımdan ilk bunu bana dediğinde çekip gitmeliydim kendime saygım için

agzı bozuksa bir insanın inan hiç değişmiyor,daha kötülerinide duyacaksın emin ol...kızımada başka bir zaman diliminde sinirle p.ç demişti sonrasında

Esiniz size küfür ettiği için mi boşanıyor sunuz? Baska seyler mi var anlamadım tam olarak bosanma sebebinizi,ona gore yorum yapcam.

Yarın anlaşmalı olarak eşimden boşanıyorum.Ama pişman oluyor gibiyim.Ne yapacam bilmiyorum.Esim dün bana tartışma esnasında oruspu dedi.Ben de bu lafı kaldıramadım.Cok zoruma gitti.Anlasmali olarak boşanalım dedim.Tamam dedi.
Sana o... dedi sende pişman oluyon öylemi
Bugün o lafı söyleyen yarın ne yapar kimbilir

Eşinizin size saygısı yok mutsuz bir evlilikte kızınızda etkilenir.Soyledigi söz cok ayıp ve terbiyesizce.Aileniz varsa gidin yanına boşanmayı aklınıza koyduysanız yaptığı hatalar fazlacaysa beklemeyin Allah yardımcınız olsun.

Cumartesi günü protokol imzalamak için avukata gittik.Protokol hazırlandı.Avukat mahkemeye başvuracak.Simdi dava tarihini bekleyeceğiz.Ama ben çok kötüyüm çok üzülüyorum.Hep kendimi suçluyorum.Keske biraz daha alttan alsaydım da bunları yaşamasaydım diye.

Yarın anlaşmalı olarak eşimden boşanıyorum.Ama pişman oluyor gibiyim.Ne yapacam bilmiyorum.Esim dün bana tartışma esnasında oruspu dedi.Ben de bu lafı kaldıramadım.Cok zoruma gitti.Anlasmali olarak boşanalım dedim.Tamam dedi.
Hakkınızda hayırlısı olsun dilerim ama zaten bu tip erkekler böyledir sürekli kadını suçladıkları için kadın hep kendisini suçlu görür acaba hata bendemi kendisine güvenmez yanlışı doğruyu ayirt etmez duruma gelir bu tip erkekler kıyamet kopsa eşlerinden bilirler bu durumu yaşadığım için seni çok iyi anlıyorum insanı çok yıpratırlar hemde çok

Her tartışmanızda bu adam böyle mi?
Neden birbirinize böyle tahammulsüzsünüz
Cinsellik mi azaldı? Ne oldu?
Başka bir çok sebep olmalı..

Eşiniz hatalarının farkindami merak ediyorum bence tekrar rahat kafayla konuşun ona neye üzüldüğünuzu neye kirildiginizi söyleyin kızınız için bunu yapin kötü de olsa yine kızınızın babası sonuçta erkek olsun kadın olsun herkes dışardan iyi ama evlilik aynı hayatı paylaşmak başka herkes ilk tanıştığı gibi olsaydı kimse boşanmazdı kimse boşanmak için evlenmez Allah yardimciniz olsun bir
Soz var-dır bizde zehirsiz yılan yoktur diye kusursuz insan yok dünyada tabiki kendi hayatınız neler çektinizi bilemem burda yazdıklarınıza dayanarak bunları yazdim i

Biz 2014 yılında da mahkemeden dönmüştük.Esim bu süreci kaldıramadı.Tartismalarimizda hep küfür oldu.Bana aileme.öyle olunca bend2 küfür ettim ona ailesine.Ama artık kaldıramıyoruz ne o ne ben.Ve ben her tartışmada boşanalım demeye başladım.Avukatla görüşmelerin bile oldu aslında.Esim hiç yanaşmadı bu zamanlarda boşanmaya.Ben de normal hayata devam ettim.
Ama bu son olay bardağı taşırdı.Ve anlaşmalı ayrılıyoruz sonunda.Ama çok üzülüyorum.Kendimi suçluyorum hep.Kizim için daha mi alttan alsam bu aşamada olmazdık diyorum.İcim yanıyor çok üzülüyorum.

Back
X