- 14 Kasım 2009
- 480
- 183
- 628
- Konu Sahibi Nazlican333
-
Ne ara mahkemeye gittinizde bugüne gün aldınız ?Yarın anlaşmalı olarak eşimden boşanıyorum.Ama pişman oluyor gibiyim.Ne yapacam bilmiyorum.Esim dün bana tartışma esnasında oruspu dedi.Ben de bu lafı kaldıramadım.Cok zoruma gitti.Anlasmali olarak boşanalım dedim.Tamam dedi.
Yarın başvuru yapacaklar galibaNe ara mahkemeye gittinizde bugüne gün aldınız ?
O öyle söylerken sende p.zev.nksin o zaman deseydin ya onunda zoruna gitseydiYarın anlaşmalı olarak eşimden boşanıyorum.Ama pişman oluyor gibiyim.Ne yapacam bilmiyorum.Esim dün bana tartışma esnasında oruspu dedi.Ben de bu lafı kaldıramadım.Cok zoruma gitti.Anlasmali olarak boşanalım dedim.Tamam dedi.
Detay yok hiçYarın anlaşmalı olarak eşimden boşanıyorum.Ama pişman oluyor gibiyim.Ne yapacam bilmiyorum.Esim dün bana tartışma esnasında oruspu dedi.Ben de bu lafı kaldıramadım.Cok zoruma gitti.Anlasmali olarak boşanalım dedim.Tamam dedi.
Asıl kiziniz icin bosanmalisiniz bu saygisiz adamdan.yani daha öncede mahkemeden dönmüştük zaten.En ufak bir şeyde bana aileme küfür ediyor.Artık daha fazla dayanamadım.Kızım var 9 yaşında en cok ona üzülüyorum.Acaba onun için devam etse miydim.
Ne olması gerekiyor mesela ?Hep kendimi suçluyorum.Acaba ben farklı davransaydim nasil olurdu diye...
Çocukları bahane olarak görmekten vazgeçin. Adam size"o..." demiş, ötesi yok. Azıcık kendinize saygınız olsun. Bu adamın sonradan değiştiğini de düşünmüyorum. Adamlar ne b.. olduklarının sinyalini evlenmeden önce açık şekilde gösteriyorlar ama bir çok kadın değişir umuduyla evleniyor. Evlendikten sonra da "yuvam" dağılmasın diye her şeylerine katlanıyorlar. Bir erkeğin yuvam dağılmasın dediğini duydunuz mu? Adamlar o kadar rahat ki! Bu rahatlığı da onlara veren maalesef kadınlar.
Sizce bunu söyleyebilen biriyle tek sorun bu olabilir miTopa tutulacam olsun hiç önemli değil,orospu deyince orospu olmuyirsunuz. Ha kabul edilir değil,lakin bosanmslikda değil. Yüzüne bakmayin,surundurun gerekirse. Eğer başka sorunlar yoksa tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?