• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimden boşanmak istiyorum

Sevdahilal94

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2018
48
1
86
31
Öncelikle herkese merhaba lütfen benim bu yazdığım şeyleri yanlış anlamayın ben ne yapacağımı bilmiyorum ben senelerdir boşanmak istiyorum ama benden bir türlü ayrılmıyor iki tane çocuğumuz var kaç defa boşanmak istedim ama beni bırakmıyor tehdit ediyor hem fiziksel hem psikoloji çok büyük şiddet var ne olursa olsun hep beni suçluyor evde küçücük bir şey kırılsa bile hep beni suçluyor ve çocuklarım da bunu çok dikkate alıyor kaç defa çocuklarımın gözünün önünde burnum ağzım kanadı Almanya’da yaşıyorum ondan değil ama boşanırsam yaşayacaklarından korkuyorum Sizden bir akıl falan istediğim yok sadece dertleşmek istedim. Allah’ım herkesin yardımcısı olsun böyle benim gibi ve benden beter insanlar için

Öncelikle herkese merhaba lütfen benim bu yazdığım şeyleri yanlış anlamayın ben ne yapacağımı bilmiyorum ben senelerdir boşanmak istiyorum ama benden bir türlü ayrılmıyor iki tane çocuğumuz var kaç defa boşanmak istedim ama beni bırakmıyor tehdit ediyor hem fiziksel hem psikoloji çok büyük şiddet var ne olursa olsun hep beni suçluyor evde küçücük bir şey kırılsa bile hep beni suçluyor ve çocuklarım da bunu çok dikkate alıyor kaç defa çocuklarımın gözünün önünde burnum ağzım kanadı Almanya’da yaşıyorum ondan değil ama boşanırsam yaşayacaklarından korkuyorum Sizden bir akıl falan istediğim yok sadece dertleşmek istedim. Allah’ım herkesin yardımcısı olsun böyle benim gibi ve benden beter insanlar için

Almanya'da yasalar nasıl işliyor bilmiyorum. Ama darp edildiğinde, devlete sığınabilirsin, şikayetçi olursan polis gelir kocanı alır, sonra devlet sana ve çocuklara yardımcı olur. Tr'de bile böyle sistem, almanya'da mutlaka vardır. Böyle bir sürece girdin mi? Yani devlete, yetkili yerlere başvurup şikayetçi oldun mu?

benim eniştem de 50 yasindan sonra çocuklara fiziksel, halama ise psikololojik ve ekonomik siddete başladı valla. onlar da almanyada yaşıyor. halam işe girdi ve esine boşanma davası açtı. ev ikisinin üstüne olduğu için su an avukat bir yıl süre verdi. eğer bir yıl içinde toparlanmazsa esi dava açılacak. eylül ayında 1 yıl doluyor. ve halam hala davayı açma taraftarı. onun 4 çocuğu var. biri hariç diğer hepsi kendi işinde gücünde zaten. sadece bir tanesi hala okuyor 16 yasinda. zaten enistem ekonomik olarak bir katkı sağlamıyor. çocuklar çalışıp eve bakıyordu yıllardır. bence güçlü olun. haklarınızı öğrenin ve boşanın. Allah yardımcıbız olsun

Almanya’da mutlaka boşanan kadın hele şiddet mağduruysa destek alıyordur. Neden bu konuyla ilgili kurumlara başvurmuyorsunuz?
Sosyal bir devlettesiniz, kanayana kadar dövüyorda dışarı da ses gider. Çocuklar söyler. Belki bu durumda çocuklar devlet korumasına alınıyor dahi olabilir. Lütfen korkmak yerine devlete sığının

benim eniştem de 50 yasindan sonra çocuklara fiziksel, halama ise psikololojik ve ekonomik siddete başladı valla. onlar da almanyada yaşıyor. halam işe girdi ve esine boşanma davası açtı. ev ikisinin üstüne olduğu için su an avukat bir yıl süre verdi. eğer bir yıl içinde toparlanmazsa esi dava açılacak. eylül ayında 1 yıl doluyor. ve halam hala davayı açma taraftarı. onun 4 çocuğu var. biri hariç diğer hepsi kendi işinde gücünde zaten. sadece bir tanesi hala okuyor 16 yasinda. zaten enistem ekonomik olarak bir katkı sağlamıyor. çocuklar çalışıp eve bakıyordu yıllardır. bence güçlü olun. haklarınızı öğrenin ve boşanın. Allah yardımcıbız olsun
50 yaşından sonra niye degisir ki insan

50 yaşından sonra niye degisir ki insan
ruh hastası işte. annesi vefat etti türkiyede, kendisi bilet bulup cenazeye gelemedi. onun vicdan azabıyla herhalde evdekilere işkenceye başladı. halamın söylediğine göre hep sorunlu bir tipmiş ama annesinin vefatından sonra daha da asabi olmuş. kirli çamaşırları ykkanıyor diye bile kavga çıkarmış. çocukları odasına girmek istemiyor çok kötü koktuğu için. babalarının yaptığı yemekleri yemiyorlar falan. enistem de halam dava açınca halama yaranmaya çalışmaya başladı, çocukları kötülüyor. onlar bozdu aramızı falan diyor. tabii ki halam geri adım atmıyor.

Ya size anlatamam beni nelerle korkutuyor. Evin içindeki eşyaların yarısı benim o gitmiyor benim gitmeni istiyor yapamayacağımı bildiği için. Ailem burda anlamayacak annem beni almaya hemen hazır bekliyor. Ben dayanamıyorum arkadaşlar az önce boru patladı beni suçluyor gerçekten inanamıyorum dayanamıyorum. 30 yaşında başımda beyazlar çıktı. Her hafta benim onu aldattığını iddia ederek bana şırfıntı ve daha nice sözler küfürler ederek eziyor

Almanyada boşanan kadınlar için haklar yok mu ? Siz dava acamiyor musunuz ?

Ya size anlatamam beni nelerle korkutuyor. Evin içindeki eşyaların yarısı benim o gitmiyor benim gitmeni istiyor yapamayacağımı bildiği için. Ailem burda anlamayacak annem beni almaya hemen hazır bekliyor. Ben dayanamıyorum arkadaşlar az önce boru patladı beni suçluyor gerçekten inanamıyorum dayanamıyorum. 30 yaşında başımda beyazlar çıktı. Her hafta benim onu aldattığını iddia ederek bana şırfıntı ve daha nice sözler küfürler ederek eziyor

Neden polisi aramıyorsun?

Yani????

Anlamadım eşyaları alsanız ne olacak almasanız ne olacak
Anneniz bekliyor madem dönün yanına

Sizi aldatmakla itham eden adamın yanında durma motivasyonunuz nedir

Polisi neden aramıyorsunuz??

E bu iftiracı adam yarın öbürgün gördüm aldattın diyip sizi öldürürse ne olacak?

Kafanıza çok vurdu herhalde Almanya gibi bir ülkede yaşıyorsunuz aileniz destekçiniz ne bekliyorsunuz şikayetçi olup boşanmak için?

Sizi çok iyi anlıyorum. Gerçekten böyle parazit gibi insanlardan kurtulmak hiç kolay değil. Andığım kadarıyla sizde tükenmiş durumdasınız.
Önce pisikolojik destek alın iyi, duruma geldiğinizde, size yardımcı olabilecek kurumları araştırın ardımda kocanız olacak adamdan kurtulun.

Back
X