Eşimden çok sıkıldım artık,çok değişti...

EYLULUM2222

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2012
41
2
36
Edirne
Eşimden çok sıkıldım artık...çok severek evlendik...ama şu son 1 senedir eşime bişeyler oldu..o kibar,o sevgi dolu insan gitti...terbiyesiz,saygısız,yobaz bir adam oldu..2 kelime konuşamaz olduk..kaba bir insan halne geldi...bişey konuşuyoruz tamam kes diyor mesela..kapa çeneni hayvan...cenene sıcayım(özür dilerim)...sanane,sen anlamazsın vs...vs...arada vurduğu bile oldu..ben utanıyorum bunları size yazmaya...bir kere yoğurt olayından kolumu morarttı sıkmaktam beni...kardeşimin kredi kartı ve benim adıma...kartım onda diye dememdiğini bırakmadı bana...suratını dağıtırım senin,işe gidemezsin..kafanın koparırım senin...aramızda tartşmalar olmuştur 6 yıllık evliyiz..belki hatalı benim olduğumda olmuştur ama ben bir kere hakaret etmedim..aşağılamadım onu..sokakta bile ittiğini biliyorum gecenlerde beni...annellerin yönünden şikayetlerim vardı bugüne kadar dinledi beni,sıkıldı vs ama dinledi..beni savundu bişey demedi...belki kendimi savunmaya başlasam,seninde çeneni çektim annemleri anlatıp durdun bana bicek..az değilsin dicek...bilmiyorum...ne var kardeşimdeyse...akşam iptal ettim kartı..neymiş ben bişey veremezmişim kardeşime,niye haberi yokmuş..haber versem kızacak..,işte gördünüz...belki yanlış ama...kardeşime 100 tl versem verdirmezsin dedim..verdirmem babası anası versin dedi...benim aile zaten başından beri tepkili..ama kendi babasına 5000 tl verdik 6 ay önce...kızım var 2,5 yaşında...onun velayetini bana vermezlerse diye korkumdan dava açamıyorum...bugün bilesem ki kesin bende kalacak..hemen açarım davayı...hatta dedim ki..artık işin sonuna geliyoruz az kaldı dedim...çekip gidicem dedim kızımıda alıp..umrumda değil dedi...demek öyle dedim..konuyu başka yere çekiyorsun diyor bana...ilaç alıp içeceğine karıştırmayı bile düşündüm sakinleştiricilerden,prozac falan..azcık insan olsun diye....

son 1 senede değişen ve yapmadığı şey kalmayan bir adam var karşınızda..belki de başka şeyler vardır,burnuma pis kokular geldi nedense..

boşan ya da boşanma diymem ancak eğer maddi imkanı olan,ekonomik özgürlüğü olan bir anneysen 2,5 yaşındaki çocuğu hiçbir mahkeme babaya vermez.

eşinin sana yaşattığı ruhsal ve fiziksel şiddeti çekmek zorunda değilsin..bu aile içinde o masumu da büyütmek zorunda değilsin..

Son düzenleme:
kızını da al, o dengesiz adamın yanından uzaklaş bi an önce..

Son düzenleme:
2,5 yaşındaki çocuğu her hakim annesine verir merak etmeyin.Üstelik geçinemem diyede düşünmeyin,babası kızınızın ihtiyaçlarını karşılamak zorunda.
Eşinizin 1 senede değişmesi çok anormal bir durum bence.Çok büyük bir olay yaşamış olmalısınız,veya sizi tamamen silmiş kalbinden.Gidip gitmemeniz umrunda bile değil galiba.:26:

1 senede bu kadar değişipte işi umrumda değil noktasına getiriyosa benimde burnuma kötü kokular gelir gibi oldu ne yalan söyliyeyim

Bu şeklide hiç davranmazdı bana...tamam kavgada ettik,kızdık,küstük vs...ama ben bile nerden evlendim diyorum bu adamla..hala neden evliyim diyorum..çekip gitmek istiyorum...ya gelir kapıma kızımı almak isterse diyorum...dava açsam neler der yapar bene kimbilir...dava sürecinde kızım ya onda kalırsa...benim ona bugüne kadar hiç saygısızlığım olmadı...ha derin konulara girerse eğer....annesine babasına kızdığım zaman çok oldu...tartıştık yeri geldi kızım konusunda...bende eşimin bu olayı çözmesi için hep onda çözüm aradım..ama hep ben yüz göz oldum...boşver takma onları,bişey deme,sen kendi bildiğini yap dedi,geçiştirdi.tamam kendi ailesi,belki bende her beklentisini yansıtamazdım aileme...ama şahidim yok..ne dayak olayında,ne kavgalarımızda..mahkeme şahit istemezmi ki...ona sorarsan dır dır yedim onu...bir susmadım...hep kes,sus...mesela eve gelir,yemeğini yer vs..gider salona oturur kapıyı kapatır..o o odada takılır,biz başka odada...sigara içiyor diye kızım görmesin koku gitmesin diye..ayrıca kafasını dinlesin diye..arada gideriz yanına..kaldığımızda olur yada hadi çıkın artık hadi bakalım..al çocucuğu çık dediğide..nasıl ispat edicem ki bunları...

ne seviyesiz bir adam ya böle .ben olsam hiç konuşmam bunla .terbiyesiz .herşeyi kaldırırım ama şiddeti küfürü asla kaldıramam .cahil,medeniyetsiz insanlar küfür eder kadın döver .

Inşallah vardır o kötü kokularda ..tez vakitte biter...ama önce kızımızn bende kalıcağını yüzde yüz bilmem lazım...

Böyle adam müsvettelerine tahammül edemiyorum yav. Ezik durma o manyağın karşısında. Başın dik olsun. Seni ezip geçemeyeceğini anlasın. Cesaret edemesin seninle bir daha böyle konuşmaya. Soruları ardı arkasına sıralayacağına git bir avukata sor takır takır alırsın cevabı. Çalışıyorsun tabiki kızını sana verirler.

Güç gösterisi yapmaya çalışıyor aklı sıra denyo (çok sinirlendim ağzımı bozdum he)

Öncelikle Allah yardımcın olsun arkadaşım. Evet diğer arkadaşlar gibi bende sana boşan ya da boşanma diyemem. Çocuğunuzun henüz 2.5 yaşında ve anneye muhtaç bir dönemde olmasından dolayı velayetinin size verileceği kanaatindeyim. Ayrıca eşinizin çocuğu almak isteyeceğini de düşünmüyorum. Şahitlerim yok demişsin sana hakaret etmeye başladığında telefonun videosuna filan kaydedebilirsen kaydetmeye çalış ne bileyim onun gibi şeyler ya da. Çok kibardı çok iyiydi son bir yılda böyle oldu demişsiniz acaba odunluk içinde bir yerlerde saklı duruyordu da gün yüzüne mi çıktı?

canım benım yasadıkların cok zorr..allahım yardım etsın vee sana doğru yolu gostersın..su bosanmaya karar verme ve bosanma sureci cok zor cok..hersey guzel giderken neden boyle değişiyor bu erkeklerr neden nedenn

Yüz kızartıcı bir olayın yok . bebeğin çok küçük büyük ihtimalle kızını sana verirler.

Devletin atadığı avukatlar var giidip ayrıntılı sorup aklındaki bütün sorulardan kurtulabilirsin.

Eger sana şiddet uyguluyo ise oyuncak şekilde kameralar var ses kayıt cihazları var bunlarla sana yaptığı fiziksel şiddet ve pisikolojik şiddeti kanıtlayabilirsin.

işin içinde olmadan boşan veya boşanma demek çok kolay, biliyorum..

ama kendiniz için olmasa bile, çocuğunuz için o adamdan ve o evden kurtulmanız lazım.
öyle saygısız bir baba, annesine onları yapan bir baba profili görerek büyümemeli kızınız. onun da bütün hayatını etkiler.
o küfürler nedir öyle.. şiddette var..

maddi özgürlüğünüz varsa, bence bir gün bile katlanmaya değmez. çok üzüldüm

valla inş vardır o kötü kokular demişsiniz demek ki başka kadın bile umrunuzda değil sevmiyorsunuz adamı (normal olarak), en zor aşamayı atlatmışsınız o zaman. hani çok görüyoruz daha kötü durumlarda bile eşimi seviyorum modundan çıkamayan kadınları. size sadece işi resmileştirmek ve ondan kurtulmak kalmış. gözümden kaçtı mı bilmiyorum da çalışıyor musunuz?

ye neden erkekler emanetlerine sahip çkmıyor bizler onlara emanet edilmedik mi?
neden böyle davranıyor ki eşin yazık günah değil mi?
hem dava açarsan hakime : bana böyle davranıyordu dersen zaten ağzı bozuk sinirli bir adama kimse çocuk felan vermez o konuda sıkıntı yok

Durumunuza cok üzüldüm, o nedenle yaziyorum. Cocugunuzu kesinlikle %100 hakim size verir.Onu hic dert etmeyin.Ancak baska bir konu var ki ;bosanmaya karar vermeden önce cok cok iyi düsünün ,bana göre kocanizdan sikayetcisiniz ,gercekten sorunlu bir iliski, hem cocuk icinde kavgali gürültülü ortamda büyümesi daha yipraticiyken, bosanmak daha saglikli .Ben olsam ayrilirdim .Sizin ki gibi eslerde ,gercekten kendiniz kafanizda iliskiyi tam bitirdiginiz ve bosanmak istediginizde,bu adamlara biseyler oluyor ,birden kisa süreli ,gecici tabii ki ,cok iyi bir baba ve vefakar bir ese dönüsüp sözler veriyorlar.Sonra kadinlar klasik bir sekilde cocugum icin barisiyorum,babasiz büyüse daha mi iyi deyip barisiyorlar,fakat 1,2 ay icinde iliski yine ayni tas ayni hamam.Evet keske araniz iyi olsada evliliginiz sürse ama olmuyorsa size yazik degil mi?Kadinlarin basina ne geliyorsa stres ve SIKINTIDAN geliyor,ileriki yaslarda bu size tansiyon,sinirsel hastaliklar vs. olarak geri dönüyor,daha kötü .Sizde annenizin biricik evladisiniz ve bu dünyaya yasamaya gelmisiniz,tabii ki cocuk varsa fedakarlikta vardir ama nereye kadar?Almadan vermek Allah 'a mahsusdur.O nedenle birazcik kendinizi düsünmenizi isterdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…