Durumunuza cok üzüldüm, o nedenle yaziyorum. Cocugunuzu kesinlikle %100 hakim size verir.Onu hic dert etmeyin.Ancak baska bir konu var ki ;bosanmaya karar vermeden önce cok cok iyi düsünün ,bana göre kocanizdan sikayetcisiniz ,gercekten sorunlu bir iliski, hem cocuk icinde kavgali gürültülü ortamda büyümesi daha yipraticiyken, bosanmak daha saglikli .Ben olsam ayrilirdim .Sizin ki gibi eslerde ,gercekten kendiniz kafanizda iliskiyi tam bitirdiginiz ve bosanmak istediginizde,bu adamlara biseyler oluyor ,birden kisa süreli ,gecici tabii ki ,cok iyi bir baba ve vefakar bir ese dönüsüp sözler veriyorlar.Sonra kadinlar klasik bir sekilde cocugum icin barisiyorum,babasiz büyüse daha mi iyi deyip barisiyorlar,fakat 1,2 ay icinde iliski yine ayni tas ayni hamam.Evet keske araniz iyi olsada evliliginiz sürse ama olmuyorsa size yazik degil mi?Kadinlarin basina ne geliyorsa stres ve SIKINTIDAN geliyor,ileriki yaslarda bu size tansiyon,sinirsel hastaliklar vs. olarak geri dönüyor,daha kötü .Sizde annenizin biricik evladisiniz ve bu dünyaya yasamaya gelmisiniz,tabii ki cocuk varsa fedakarlikta vardir ama nereye kadar?Almadan vermek Allah 'a mahsusdur.O nedenle birazcik kendinizi düsünmenizi isterdim.