- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.409
- 248
- Konu Sahibi EYLULUM2222
-
Bu şeklide hiç davranmazdı bana...tamam kavgada ettik,kızdık,küstük vs...ama ben bile nerden evlendim diyorum bu adamla..hala neden evliyim diyorum..çekip gitmek istiyorum...ya gelir kapıma kızımı almak isterse diyorum...dava açsam neler der yapar bene kimbilir...dava sürecinde kızım ya onda kalırsa...benim ona bugüne kadar hiç saygısızlığım olmadı...ha derin konulara girerse eğer....annesine babasına kızdığım zaman çok oldu...tartıştık yeri geldi kızım konusunda...bende eşimin bu olayı çözmesi için hep onda çözüm aradım..ama hep ben yüz göz oldum...boşver takma onları,bişey deme,sen kendi bildiğini yap dedi,geçiştirdi.tamam kendi ailesi,belki bende her beklentisini yansıtamazdım aileme...ama şahidim yok..ne dayak olayında,ne kavgalarımızda..mahkeme şahit istemezmi ki...ona sorarsan dır dır yedim onu...bir susmadım...hep kes,sus...mesela eve gelir,yemeğini yer vs..gider salona oturur kapıyı kapatır..o o odada takılır,biz başka odada...sigara içiyor diye kızım görmesin koku gitmesin diye..ayrıca kafasını dinlesin diye..arada gideriz yanına..kaldığımızda olur yada hadi çıkın artık hadi bakalım..al çocucuğu çık dediğide..nasıl ispat edicem ki bunları...
çalışıyorum 6 senedir aynı yerdeyim...işimde çok sevilen bir insanım...eşimin ailesiyle yaşadığım bazı sornlarda patronun vs yansımıştı..gergin oluşum ve hüzünlü oluşumdan anlamışlardı..bana hep destek verdiler...hatta izin alıp eve gelmiştim bir gün...ama eşim ile yaşadıklarımı kimse bilmiyor...
maalesef iki tarafta evlenınce birbirini daha iyi tanıyor,artık sizi karısı olarak degil arkadaşı olarak görüyor galiba,aranızda ki saygıda kalmamış.bence siz ihtarınızı çekin baktınız yola gelmiyor ki buyuk ihtimal gelmeyecektir böyle bir odunla yaşamayın.
sanırım beni yumuşak gördü yada yapabileceğime inanmamış olabilir ki böyle güveniyor kendine...şimdi ise hafta sonu için plan yapmış...süprizi varmış bize...biryerlere gidicez...inananın yakıştırmak çok insanın kendine bu durumu...utanmak cabası...diyelim ki hoşçakal dedim evdev çektim gittim...annemlere gittim...polisle falan gelip kızımı aldı kaçtı diye alabilirmi benden...
cnm.... artık yeni yasalara göre (2 hafta önce tv de izledim...) bayana şahit gerekmemekte şiddet olaylarında bildiğim kadarıyla........
Slm,,size tekrar yazıyorum..anlatacaklarım karşısında sizde çok şaşıracaksınız..bende çok şaşıyor ve hala burda olmamdan dolayı kendime çok kızıyorum.ne kadar cesaretsiz bir insanım ben..kendimi ezdirmeye devam ediyorum..eşimle aramız ara ara güzel..daha doğrusu o sinirli olmadığı zaman hep güzel..kontrol edemediği bir sinir mekanızması var.nasıl çözücez bilemiyorum..empati kuramıyor..değişik bir kişiliğe büründü..benim sevdiğim adam gitti..nasıl evlendim dediğim bir adam geldi..özellikle çocuğumuz doğduktan sonra başladı bu durum..ben güzel ve çekici bir bayanım..etrafımda evli olamama rağmen takılan vs.çok oldu..ama ben o yapıda biri değilim...ben bir kadınım,insan sevilmek istiyor,güzel bir söz,bir dokunuş..diymi ama..bizimki dur dokunma,ay tamam,öpme...gecen gün bri yere gittik ailesiyle...kızımında wc sorunu oldu ogün,yanımdaki bezler yetmedi..bez alalım dedik..kıyamet koptu,özür dileyerek sizden bana kıçınımı gezdirmeye geliyon sen,fazla niye almıyosun,bundan sonra beraber gelmek yok,git nereye gidersen babanın evine mi gitcen git.seni bilmem ne.annesiyle babası sus oğlum,ayıp,terbiyesizlik yapma.bizim ki hala konuşuyor annesine bağrıyor sus diye.ben ağzımı açamadım. Açsam ağlıcam çünkü..babası en sonunda bir bağırdı sus sus diyorsun,kendin sus önce dedi..1 hafta konuşmadım.insan gelip derki ne bileyim bişeyler der gönlümü almak için..babası ve annesi hala kırgın ona konuşmuyorlar..bu pazar günü oturuyoruz,bişey sorudu bana geç cvp verdim,kumandayı attı bana.ne yapıyorsun sen hastamısın,bu nasıl bir hareket dedim,küçük zigon sahpaların en ufağını fırlattı.bacağıma geldi ve mosmor geziyorum halen.hoş fotoğrafını çektim ayağımın.saklıyorum fotoyu..ben ağladım falan,çocukta ağladı..kayınvalidemlere gidecektim,çocuğum gitmek istemedi.kaldem evde..annesine anlattım bunu tabi..bilsinler oğullarının ne olduğunu.kadın uyuyamıyor bu durumlar yüzünden.bende aynıyım.sorun ne,istediğini ne,bu sinir ve sabırsızlık niye.gel bak ayağıma ne yaptın diyorum,öl geber umrumda değil dedi bana.bugün iyi,yarın asabi,anlayamıyorum..o hala şükretmeli ki yanındayım hala...ama inanın çok sıkıldım,böyle hayat mı olur,isyanda etmek istemiyorum allahımın gücüne gitmesin diye,bir bildiği vardır diye,sabrediyorum.ama ben benden gidiyorum,gençliğim ölüyor,ziyan oluyorum..halbuki daha farklı olabilirdi..
sanırım beni yumuşak gördü yada yapabileceğime inanmamış olabilir ki böyle güveniyor kendine...şimdi ise hafta sonu için plan yapmış...süprizi varmış bize...biryerlere gidicez...inananın yakıştırmak çok insanın kendine bu durumu...utanmak cabası...diyelim ki hoşçakal dedim evdev çektim gittim...annemlere gittim...polisle falan gelip kızımı aldı kaçtı diye alabilirmi benden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?