eşimden dayak yedim

arkadaşım seni anlıyorum ...bende 1.5 yıllık evliyim kocam çok sinirli ufak tefek konuları bile çok büyütüp kavga durumuna getiriyor geçen hafta kollarımı o kadar çok sıktıki mosmor oldu şişti ellerinin izi çıktı bende ondan kurtulmak isterken suratına tokat attım sonra çok tartıştık ben annemlere gidip herşeyi anlatmak istedim beni ölümle tehtit ediyor yada intihar ediceğini söylüyor morelim çok bozuk bir çıkış bulamıyorum

intihar edecekmiş, ederse etsin kendisi bilir, seni öldürmekle tehdit ediyormuş düşün bundan korktun ayrılmadın diyelim ama bir ömür bu tehditle yaşayabilecek misin? zaten seven insan karşısındakine ne el kaldırır, ne kötü bir söz söyler, nede tehdit eder, bu senin hayatın onun değil, öyle bir insana zaman harcama

zor bir durum kalbini kirar özür diler affedilir
ama dayak atmak siddet uygulamak ne demek
severek evlenen ciftlerin arasinda olabilicek bisey degil
allah yardimciniz olsun belkide ayrilmak daha hayirlidir sizin icin..

intihar edicem falan filan durumlarina giriyorsa tamam o adam kesinlikle piskolojik olarak rahatsiz normal birisi degildir barisirsaniz en fazla yarim sene sonra tekrarliycaktir bu durum yapmaya calistigi sey kendisini size acindirmak bu durumda bosanmak en hayirlisi cünki bu gittikce düzelicek bir durum degil dahada beter bir hal alabilir hersey

Psikolojik tedavi görmesi gerektiğini farkındayım onada söyledim kabul etmiyor...konuşarak çözecegimiz ufak problemleri yüzünden cinnet geçiriyor allahım ne yapıcam bilmiyorum ..birgün ya kendine yada bana ciddi anlamda zarar vericek diye çok korkuyorum ...onada zarar gelmesini asla istemem çünkü severek büyük umutlarla evlendim... biraz aklına başına alsın birdaha aynı şeyi yapmasın diye anneme gidicem dedim onuda bırakmıyor senin ölün çıkar diyor yada ben kendimi öldürürüm diyor ..kalsam olmuyor gitsem olmuyor çıkmazdayım siz olsanız ne yapardınız

bana senin ölün cikar bu evden diyen bir adamin yaninda oturmazdim
aileme anlatirdim ilk basta mutlaka sana destek olucaklardir
bence sende o evden kurtulmaya bak sonu iyi degil bu isin tabiki kimse bosanicam diyerek evlenmiyor ama böyle siddet tehttit konulari hafife alinicak seyler degil
söyle piskolojik tedavi görsün git babanin evine
öyle öldürmek falan da kolay degil tabi gercekten iyice ilerlememisse hastaligi yapacagini sanmam allah yardimciniz olsun ama tehtitlere boyun eyip kaderim bu demeyin

bırak intihar etsin.beyinsiz adam.
çok sinirleniyorum böyle adamlara ya !

dayak aciz ve zavallı insanların işidir. sebep her ne olursa olsun dayağa karşıyım. onun kardeşinin mezuniyeti, senin kardeşinin düğünü varmış. bu durumda tabiki kardeşinin düğünü daha önemli.
düğün bir kere oluyor. mezuniyete ise kardeşinin kendi annesi, babası gitsin.
bunda dayak atıp her yerini morartacak bir durum göremiyorum. bence hiç düşünme ve boşan derim. yuva kolay kurulmuyor ancak böyle basit bir nedenden dayak atan insan ilerde ne yapmaz.
umarım en kısa zamanda kurtulursun.

melda senin içinde üzüldüm allah yardımcın olsun.
ama tehditlerine boyun eğme.

o intihar meselesi palavra benimbir erkek arkadaşım vardı zavallı..kız arkadaşı hasta ruhlu bir tipti...yani düşün kampüsteyiz kalabalık tabii bunlar tel.de konuşuyorlar kız dışardan diğer kızların sesini duyduğu zaman kıyameti koparırdı..selam veremezdi canım arkadaşım bize ya...sonra ayrılmaya kalktı arkadaşım kızdan intihar ederim bilmemne..ne oldu ayrıldılar..aman bırak ölsün...geber sen geberirsen öldüğünle kalırsın bende hayatıma dvm ederim de...tehdit ediyorsa boyun eğme zaafını yakalarsa hep onu kullanır dik başlı ol..hatta savcılığa giderim de...ekonomik özgürlüğünde var sakın ha eyvallah etme..

düşünmeden yazılan yorumlar arkadaşımızı kırmış anlaşılan bidaha girmemiş topiğe
sanırım istediği konuşabilecek arkadaşlıktı sadece.
umarım doğru kararı vermiş olarak döner

çok ii yapıosun pislik adam eli kırılsın cıkcık keşke darp raporu alsaydın mahkemede lehine olurdu canım işin kolaylaşırdı

bak cnm aynı dertten bende muzdaribim öle dayak atmaz zamanla geçer demeyin sakın
ben 2 yılllık evliyim 25 yaşındayım hala kesilmesini bekliyorum ama hala geçmiyor yine dayak hep dayak....
tavsiyem başta nasıl taviz verirseniz öle devam eder ben çekiyorum katlanıyorum siz yapmayın benim düştüğüm hatayı yapmayın....

annemlee gidicem dediğim gün iş yerime geldi çiçek almış özür diledi ...benim canımı ne kadar yaktıgından haberi bile yokmuş kollarımdaki morlukları görünce çok şaşırdı bana bu kadar zarar verdigini farkında değilmiş...yani o an barışmak durumunda kaldım ama içim çok üzgün kafam karışık üstelik 2 ay sonra çocuk yapmayı düşünüyorduk o hala düşünüyor bende istiyorum ama bu olaylardan sonra ne yapcam bilmiyorum çok üzülüyorum ...yani gelecege karamsar bakıyorum

Yapmayın!!!
Nolur çocuk yapmayın!!!
Kendinize acımıyorsunuz anladım da o günahsız bebenin ne suçu var?

sacma bi sebepden dolayi savunmasiz kisiyi darp eden baska bir sorunda kimbilir ne yapar. seni oldurmekle yada kendini oldurmekle tehtit edip yaninda tutmaya calisiyor bence taviz verme asla cocukda yapmayin. hem affedersen nasil olsa affetti diye gene yapar alismis kudurmusdan beterdir unutma arkadasim

Son düzenleme:
eşlerini döven erkeklerin elleri kırılsın inşallaah !!! bugün müge Anlıdada çıktı ya kadının kollarını maşayla yakmış eşi...aciz yaratıklar hadım olsunlar inşallahhh klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…