esinizin uzerine olan telefonun numarasini vermezsiniz hesap bilgilerinde annenizinkini verirsiniz.. e devlet sifrenizi bilip girmezse haberi olmaz saniyorum.Merhaba iyi akşamlar benim telefon numaram eşimin adına ben ziraatten kart çıkarmak hesap açmak istiyorum para falan biriktirmek için eşimin bu durumdan haberi olur mu bilenler yardım eder mi acaba niye gizli diye sormayın eşim çok cimri ailem para yollayınca vermiyor bana kendisi alıyor o yüzden kendi adıma hesap açmak istiyorum bi kaç kere konusunu açtım yaptığın her işlemden haberim olur telefonun benim adıma dedi var mı öyle bir şey
Olur cünkü msjlar ona gidecek.Merhaba iyi akşamlar benim telefon numaram eşimin adına ben ziraatten kart çıkarmak hesap açmak istiyorum para falan biriktirmek için eşimin bu durumdan haberi olur mu bilenler yardım eder mi acaba niye gizli diye sormayın eşim çok cimri ailem para yollayınca vermiyor bana kendisi alıyor o yüzden kendi adıma hesap açmak istiyorum bi kaç kere konusunu açtım yaptığın her işlemden haberim olur telefonun benim adıma dedi var mı öyle bir şey
O nasıl kafa beEşinden gizli onu boşasan sonra şapdanak ortada kalsa sende ailenden gelen parayı ailenle yesen daha iyi değil mi kuzum
normalde eşler arası gızlı ıslerı dogru bulmam ama sızın durum farklı bu duruma mecbur kalmıs ve hayatınızı idame ettırebılmek ıcın mecbur bırakılmıssınız bu sebeple tam olarak yazıyorum yardımcı olmak ıcınMerhaba iyi akşamlar benim telefon numaram eşimin adına ben ziraatten kart çıkarmak hesap açmak istiyorum para falan biriktirmek için eşimin bu durumdan haberi olur mu bilenler yardım eder mi acaba niye gizli diye sormayın eşim çok cimri ailem para yollayınca vermiyor bana kendisi alıyor o yüzden kendi adıma hesap açmak istiyorum bi kaç kere konusunu açtım yaptığın her işlemden haberim olur telefonun benim adıma dedi var mı öyle bir şey
Haberi olur çünkü banka ile ilgili bütün bilgilendirme mesajları tanıtım mesajları banka aramaları bu telefon numarasına gidecektir otomatik olarak de işimizi İlla görecek ve fark edecektir annenizin telefon numarasını verin benceMerhaba iyi akşamlar benim telefon numaram eşimin adına ben ziraatten kart çıkarmak hesap açmak istiyorum para falan biriktirmek için eşimin bu durumdan haberi olur mu bilenler yardım eder mi acaba niye gizli diye sormayın eşim çok cimri ailem para yollayınca vermiyor bana kendisi alıyor o yüzden kendi adıma hesap açmak istiyorum bi kaç kere konusunu açtım yaptığın her işlemden haberim olur telefonun benim adıma dedi var mı öyle bir şey
Yeni bir hat alın kendi adiniza sadece banka için kontorluMerhaba iyi akşamlar benim telefon numaram eşimin adına ben ziraatten kart çıkarmak hesap açmak istiyorum para falan biriktirmek için eşimin bu durumdan haberi olur mu bilenler yardım eder mi acaba niye gizli diye sormayın eşim çok cimri ailem para yollayınca vermiyor bana kendisi alıyor o yüzden kendi adıma hesap açmak istiyorum bi kaç kere konusunu açtım yaptığın her işlemden haberim olur telefonun benim adıma dedi var mı öyle bir şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?