Bankalar mernisten kayit cekerler amma velakin siz iletisim olarak sms bilgilendirme baska numara verirseniz o telefona gitmez. Sadece musteri temsilcinize bunu hususi olarak belirtin gozden kacmasin. Bankaciyim.Merhaba iyi akşamlar benim telefon numaram eşimin adına ben ziraatten kart çıkarmak hesap açmak istiyorum para falan biriktirmek için eşimin bu durumdan haberi olur mu bilenler yardım eder mi acaba niye gizli diye sormayın eşim çok cimri ailem para yollayınca vermiyor bana kendisi alıyor o yüzden kendi adıma hesap açmak istiyorum bi kaç kere konusunu açtım yaptığın her işlemden haberim olur telefonun benim adıma dedi var mı öyle bir şey
Hayır haberi olmaz çünkü tlf siz kullanıyormuşsunuz sizin tlf bilgi msjı gelir sadece şifre işlemleri için yada banka reklamları için yanlız dikkat etmelisiniz msjları görürse sıkıntı yaşaya bilirsin .Merhaba iyi akşamlar benim telefon numaram eşimin adına ben ziraatten kart çıkarmak hesap açmak istiyorum para falan biriktirmek için eşimin bu durumdan haberi olur mu bilenler yardım eder mi acaba niye gizli diye sormayın eşim çok cimri ailem para yollayınca vermiyor bana kendisi alıyor o yüzden kendi adıma hesap açmak istiyorum bi kaç kere konusunu açtım yaptığın her işlemden haberim olur telefonun benim adıma dedi var mı öyle bir şey
Yok ya nerden haberi olacak.. Numaranız eşinizin üzerine olabilir de sonuçta o numarayı siz kullanıyorsunuz öyle değil mi?? İnternetten başvurunuzu yapın ya da hiç internetten bulaşmayın gidin bankaya başvuru yapın hemen alın bankamatik kartınızı.. Parayı direk kartınıza yatırın.. Eğer internet bankacılığı kullanırsanız illaki eşiniz uygulamayı görür ama sadece kart kullanırsanız görme şansı olmaz.. Bir de işlem yapacağınız zaman size mesaj gelecek ama o zamanlarda da sonuçta sizin numaranız olduğu için size gelecek bu mesaj.. Eşinizin üzerine kayıtlı olması birşeyi değiştirmez.. Gelen mesajı da sizlersiniz olur biter bu kadar yani..Merhaba iyi akşamlar benim telefon numaram eşimin adına ben ziraatten kart çıkarmak hesap açmak istiyorum para falan biriktirmek için eşimin bu durumdan haberi olur mu bilenler yardım eder mi acaba niye gizli diye sormayın eşim çok cimri ailem para yollayınca vermiyor bana kendisi alıyor o yüzden kendi adıma hesap açmak istiyorum bi kaç kere konusunu açtım yaptığın her işlemden haberim olur telefonun benim adıma dedi var mı öyle
Kendi üzerinize bir hat alarak başlayın işe ama evliliklerde gizli yapılan hictbiseyden hayır gelmiyo maalesefMerhaba iyi akşamlar benim telefon numaram eşimin adına ben ziraatten kart çıkarmak hesap açmak istiyorum para falan biriktirmek için eşimin bu durumdan haberi olur mu bilenler yardım eder mi acaba niye gizli diye sormayın eşim çok cimri ailem para yollayınca vermiyor bana kendisi alıyor o yüzden kendi adıma hesap açmak istiyorum bi kaç kere konusunu açtım yaptığın her işlemden haberim olur telefonun benim adıma dedi var mı öyle bir şey
Hiçte çocuk yapmaya uğraşmıyorum açtığım konulara iyi bak istersenaklımı kaybedicem daha da bu insan müsveddesinden çocuk yapmaya uğraşıyormuşsun
e sana müstehak o zaman
Hat esinin uzerineymis ama kendi kullanıyormuş mesaj neden esine gitsin ki?Olur cünkü msjlar ona gidecek.
siz kullansanız bile denk gelir falan.
Baska no verin.
Başkasının telefonu nu verin annenizin mesela yada cok yakin arkadsinizinkini ozanan olmazMerhaba iyi akşamlar benim telefon numaram eşimin adına ben ziraatten kart çıkarmak hesap açmak istiyorum para falan biriktirmek için eşimin bu durumdan haberi olur mu bilenler yardım eder mi acaba niye gizli diye sormayın eşim çok cimri ailem para yollayınca vermiyor bana kendisi alıyor o yüzden kendi adıma hesap açmak istiyorum bi kaç kere konusunu açtım yaptığın her işlemden haberim olur telefonun benim adıma dedi var mı öyle bir şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?