Esimden habersiz hamile kalmak...

Kondom alerji yapıyor dersin.Kımsede kusura bakmasın hamile kalma ihtimali olan kadınla da şey etmesinler.ilaç kullanıyorum desen daha inandirici olurdu konu sahibesi...

Bazıları şok olacak kal gelecek yer arıyo...
Ne var bunda bu kadar kınayacak ben hiç garipsemedim.3 yıldır evli olduğu kocası nişanlılıktan beri cocuk istiyo,kadında karar vermiş ve eşine süpriz yapmak istemiş.Sanki tüpçüden nasıl hamile kalabilirim gibi bi soru var karşımızda.
Eminsen eşinden yana,gayette yap süprizde everest olur.

Sanki hayatta hersey normalda bi bu sok edici esim sevinicek sonucta aman benden habersiz nasil hamile kalirsin nasil insan haklarima girersin diye kizmiycak, ona cocuk vericem yok bide kizsin ...

Kahkaha attm uykusunda bu arada sevimli bi surpriz gibi dursa da o korundugunu dusundgu icin bence de hos karsilamayablr. Bu heyecani yasamayi o da isteyeblr.

bence sağlık için doğumm kontrole başladım desen. hem bence güzel bir sürpriz olur. adet düzensizliğim ya da ne bileyim hormonal sıkıntım vardı başladım sen kullanma desen. bu arada yumurtlama zamanını falan iyi takip etç mutlaka bir kadın doğuma görün enfeksiyon falan varsa tedavi olmadan bebeği düşünme. hadi sağlıcakla

Kk kadinlari bazen fazla pisikopata bagliyo bence gayet normal bir durum eminm aniden soylesen daha cok sevinir dogum kontorol hapina basladim birazda normla iliski yasiyalim diye de hicde supelenmez harka bir supriz olur benim tedaviyle oldu yoksa boyle bir haber vermek hayalimdi hep

Bence esinize söyleyin..zaten denemelere başlanınca hemen pat diye olmuyor çocuk ..biz kadınlar emin olun daha stresliyiz birkaç denemeden sonra olmayınca..bence söyleyin derim ama karar sizin..
bu şans meselesı bende hemen oldu hamıle kaldım ...

3 yıl hep kondomla ben asıl oraya takıldım dogum kontrol hapı dururken bır kere hıs olarak guzel degilkı kondomla korunmak..

Bi dizide gorustum kadın prezervatifi iğne ile dışından delilikler açıyordu..bu işine yarayabilir

Bence gayet normal,hoş bir süpriz art niyet aramaya gerek bir durum da yok. Kondomu delme olayı fazla riskli süreci uzatabilir. En Güzeli adet düzensizliğin olduğunu söyleyip doğum kontrol hapı kullanmak istediğini söyle bu en mantıklı yol olur senin için. Rabbim inşallah tez vakitte nasip eder bir bebiş :)

3 yıl hep kondomla ben asıl oraya takıldım dogum kontrol hapı dururken bır kere hıs olarak guzel degilkı kondomla korunmak..
Ben bir ay kullandım doğum kontrol hapı düzenli kullanmayı beceremedim bi içtim bi unuttum sonra biraz sanki libidomda azalma gibi hissi iştahımın açılması kilo almam falan derken belkide piskolojiktir, o ilk bir ay boyunca hap içmeme rağmen eşim yine korundu yani anlıycanız hic normal ilişki yaşamadık eşimi de rahatsız etmiyor bu durum hapıda bıraktım daha da kullanmadımm, bilmiyorum benim içinde aynı onun içinde hic bana açmadı bu konuyu doğrusu

Güzel yorumlarınız için teşekurler bu arada :)
Hap kullanmaya başlıycam dedim :) suratının ifadesi düştü birden , artık bebek yapalım zamanı geldi diyeceğine hapmı çıkartıyorsun başıma dedi dedim daha kendimi hazır hissetmiyorum zamanımız var :) :) neyse hayırlıı

Bence tam iliski sirasinda, bi cocugumuz olsun istiyorum demek daha romantik.
Ilk cocugumuzu ben istedim, ikincide de esim. Spontane oldu.
Ikisi de tek seferde oldu. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…