Esimden habersiz hamile kalmak...

Oldu olacak icecegine ilac atip uykusunda tecavuz edin! Boyle yontemler esinizin guvenini sarsmaktan baska hicbir ise yaramaz.. durup dururken ben hamileyim demek de hic hos bir supriz degil. Acikcasi esim boyle bir yola basvursa iyi niyetinden suphe duyar ve bidaha ona guvenmezdim.

Can'ım yanlis anlamalara sebebiyet verirsin eğer korunan esinse, hap kullanıyor olsaydin hapı bıraktım habersiz derdin, ama esin farketmeden sen korunmaya müdahale edersen benim Nasıl haberim olamaz diye içine kuşku doğabilir. Delik açsan komple patlar zaten anlar, anca içindekileri alıp çaktırmadan kendi içine boşaltabilirsin l. Bir kadın bir futbolcuyu oyle Tonga ya getirip babalık davası açmıştı Ada'mın haberi bile yoktu :))

Spermleri prezervatifin icinden alip vajinasina mi bosaltsin???

Errorr errorrr errrr

Herkes bişeyler yazmış ama bayan zaten eşinin nişanlılık döneminden beri ileri gelen bi babalık isteği olduğunu belirtmiş ki zaten değişen bişey olsa hanımefendi farkeder ve acaba istemiyor mu artk diye konu açardı.
Ne kadar da acımasızca yüklenmişsiniz sadece eşine süpriz yapmak isteyen bi bayana, İnsan hakları na kadar gitmiş konu sanki normal hayatta herşeyi insan haklarına uygun, uygun değil olarak yapıyorsunuz, asla ama asla yalan söylemiyorsunuz, ki Seden bişey saklamıyorsunuz ya

Konu sahibi siz bişeye takılmayın eğer eşiniz hala baba olmak istiyorsa beklemediği bi anda süpriz yapmak güzel olacaktır, sonuçta aradaki samimiyet belli Evet dışardan bi farklı bi süpriz yapsa hoş karsılanmayabilir ama karısısın yani ne var bunda da bu kadar abartmışlar, hap kullanmaya başladım fikri güzel

Adam demicek mi 3yıl prezervatif taktık bişe olmadı da şimdi bu nedir? Sen hayırdır falan?
tamamda ozaman da kocasından habersiz oluyo

Eşinize suprizden önce size önerim dr a gidin hamilelik Öncesi rutin test ve kontrollerinizi 3 ay önceden başlanacak hapinizi kullanin sonra eşinize süpriz yaparsiniz gerçi esinizde bu süreçte beslenmesine vs dikkat etmeli ama olsun :)

Hap aldırın eşinize bizzat bu şekilde korunmak istediğinizi diğer yöntemin canınızı yakmaya başladığını söyleyin ama hapı içmeyin

Şöyle bir sürpriz yapsan... Akşam güzel romantik bir yemek hazırlasan. Yatak odanı süslesen . Kendine şık çamaşırlar alsan. Yemekte anne olmak istediğini söylesen. Zaten adamcağız bu kadar istiyorsa o ona büyük bir sürpriz olur. Sonra romantik dakikalar geçirirsiniz. Belki o gün çocuğunuz olur

Hap aldırın eşinize bizzat bu şekilde korunmak istediğinizi diğer yöntemin canınızı yakmaya başladığını söyleyin ama hapı içmeyin
3 senedir yanmuyordu şimdi mi başladı diye şüphelenir :) canını yaktığını düşündüğü için de cinsellikten soğuma olabilir diye düşündüm

artık ben korunucam de.

3 senedir yanmuyordu şimdi mi başladı diye şüphelenir :) canını yaktığını düşündüğü için de cinsellikten soğuma olabilir diye düşündüm
O zaman canımı yakıyo değil de başka bişey uydursun.. Zaten kim severki tam en heycanlı yerde bişeyler takmaya uğraşmayı arkadaşım önerdi böyle ilişkimiz bölünmez hem falan der ne bileyim erkekler zaten pek hoşlanmıyolar genelde pre...ten onun canına minnet olur bence

ben eğer eşimin bebek istediğinden eminsem sanırım ona söylemeden yapardım ya.
çünkü kendim de eşim de çok takardık oldu mu olmadı mı diye
eşim zaten eğer istiyorsa hamileyim desem deli gibi sevinirdi.

•Sürpriiiiiz ben hamileyim...
-Ama nasıl olur kondomla mı?
•Haaa o var. Kondom olmasa kalırım mesela.
- Koca error...-

Eşine söyle bence. Çocuğu iki tarafın bilerek isteyerek dünyayı getirmesi daha büyük mutluluk. Sadece onunla baştan konuş bu saydığın o psikopat a bağlama halini görürsem mutsuz olurum korunmayı bırakalım nezaman olursa olur bana sorup durma üstelik psikoloji çok önemli sürekli aklında bu fikirle birlikte olup adet gününün geçmesini beklerken hamile kalmak dahada zorlaşıyor. Tecrubelerime dayanarak söylüyorum 1 buçuk sene bu şekilde bir tavır sergiledik ve çocuğumuz olmadı en son doktor kontrolüne başladık demekki bir sorun var tedavi olamiz gerek dedik ve Korunmasız devam ettik tadavi falan olmadık henüz test ler yapılırken bebek müjdesi aldık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…