- 9 Şubat 2014
- 6.345
- 5.659
- 198
Can'ım yanlis anlamalara sebebiyet verirsin eğer korunan esinse, hap kullanıyor olsaydin hapı bıraktım habersiz derdin, ama esin farketmeden sen korunmaya müdahale edersen benim Nasıl haberim olamaz diye içine kuşku doğabilir. Delik açsan komple patlar zaten anlar, anca içindekileri alıp çaktırmadan kendi içine boşaltabilirsin l. Bir kadın bir futbolcuyu oyle Tonga ya getirip babalık davası açmıştı Ada'mın haberi bile yoktu :))
Bunu yapan bir ksdin futbolcudan hamile kaldı, Alman haberlerinde duymuştumSpermleri prezervatifin icinden alip vajinasina mi bosaltsin???
Errorr errorrr errrr
Bunu yapan bir ksdin futbolcudan hamile kaldı, Alman haberlerinde duymuştum
Adam demicek mi 3yıl prezervatif taktık bişe olmadı da şimdi bu nedir? Sen hayırdır falan?
tamamda ozaman da kocasından habersiz oluyoCan'ım yanlis anlamalara sebebiyet verirsin eğer korunan esinse, hap kullanıyor olsaydin hapı bıraktım habersiz derdin, ama esin farketmeden sen korunmaya müdahale edersen benim Nasıl haberim olamaz diye içine kuşku doğabilir. Delik açsan komple patlar zaten anlar, anca içindekileri alıp çaktırmadan kendi içine boşaltabilirsin l. Bir kadın bir futbolcuyu oyle Tonga ya getirip babalık davası açmıştı Ada'mın haberi bile yoktu :))
Hap aldırın eşinize bizzat bu şekilde korunmak istediğinizi diğer yöntemin canınızı yakmaya başladığını söyleyinMerhaba kizlar ben 3 yildir evliyim ve evlendigimiz ilk andan beri hatta nisanliligimizdan beri bana baba olma arzusunu dile getirir, bebek yapmayi cok cok istiyor yaliniz ben hic istemiyordum kendimi hazir hissetmiyordum ve biraz esimin evliligimin gencligimizin tadini cikarmaya baktim bu 3yil boyunca, esimde cok anlayislidir beni zorlamiyor tabiki ama icindeki arzuyu cok iyi hissedebiliyorum ne zamanki konu acilsa gozleri dolar ve benim hazir olacagim gunu 4 gozle bekliyor :) o 30 yaşına giricek ben ise 24 , neyse esas konuya geçiyim, bir kaç aydır kendimi biraz bebek yapma konusuna alıştırdımmı diyim ne diyim :) karar verdim yani hayırlısıyla bebeğimiz olsun istiyorum ama eşim bu kararımdan habersiz bu siralar konuyu da acmiyor hic umidi yok yani,
ben oyle beraber karar verelim beraber denemelere basliyalim olsun da istemiyorum cunku esimi biliyorum biraz piskopata baglar ve her an bekler ustun oldumu aa hamilemisin yok test yap falan cok heycanlanir yani surekli evde bebek konusu ilk aylar olmadiysa bi endiselenir falan ne biliyim o stresi yasamak istemiyorum ona yasatmak ta istemiyorum tamamen hic beklenmedik anda onun icin supriz olsun istiyorum cok cok buyuk bi supriz olur hatta ve sevincten havalara ucar Ama sorun suki ben hic hap kullanmadim simdiye kadar hep esim korundu nasil hamile kalabilirim? Delik falanla ise yariyormu?? Fikriniz nedir
3 senedir yanmuyordu şimdi mi başladı diye şüphelenir :) canını yaktığını düşündüğü için de cinsellikten soğuma olabilir diye düşündümHap aldırın eşinize bizzat bu şekilde korunmak istediğinizi diğer yöntemin canınızı yakmaya başladığını söyleyinama hapı içmeyin
Merhaba kizlar ben 3 yildir evliyim ve evlendigimiz ilk andan beri hatta nisanliligimizdan beri bana baba olma arzusunu dile getirir, bebek yapmayi cok cok istiyor yaliniz ben hic istemiyordum kendimi hazir hissetmiyordum ve biraz esimin evliligimin gencligimizin tadini cikarmaya baktim bu 3yil boyunca, esimde cok anlayislidir beni zorlamiyor tabiki ama icindeki arzuyu cok iyi hissedebiliyorum ne zamanki konu acilsa gozleri dolar ve benim hazir olacagim gunu 4 gozle bekliyor :) o 30 yaşına giricek ben ise 24 , neyse esas konuya geçiyim, bir kaç aydır kendimi biraz bebek yapma konusuna alıştırdımmı diyim ne diyim :) karar verdim yani hayırlısıyla bebeğimiz olsun istiyorum ama eşim bu kararımdan habersiz bu siralar konuyu da acmiyor hic umidi yok yani,
ben oyle beraber karar verelim beraber denemelere basliyalim olsun da istemiyorum cunku esimi biliyorum biraz piskopata baglar ve her an bekler ustun oldumu aa hamilemisin yok test yap falan cok heycanlanir yani surekli evde bebek konusu ilk aylar olmadiysa bi endiselenir falan ne biliyim o stresi yasamak istemiyorum ona yasatmak ta istemiyorum tamamen hic beklenmedik anda onun icin supriz olsun istiyorum cok cok buyuk bi supriz olur hatta ve sevincten havalara ucar Ama sorun suki ben hic hap kullanmadim simdiye kadar hep esim korundu nasil hamile kalabilirim? Delik falanla ise yariyormu?? Fikriniz nedir
O zaman canımı yakıyo değil de başka bişey uydursun.. Zaten kim severki tam en heycanlı yerde bişeyler takmaya uğraşmayı3 senedir yanmuyordu şimdi mi başladı diye şüphelenir :) canını yaktığını düşündüğü için de cinsellikten soğuma olabilir diye düşündüm
Eşine söyle bence. Çocuğu iki tarafın bilerek isteyerek dünyayı getirmesi daha büyük mutluluk. Sadece onunla baştan konuş bu saydığın o psikopat a bağlama halini görürsem mutsuz olurum korunmayı bırakalım nezaman olursa olur bana sorup durma üstelik psikoloji çok önemli sürekli aklında bu fikirle birlikte olup adet gününün geçmesini beklerken hamile kalmak dahada zorlaşıyor. Tecrubelerime dayanarak söylüyorum 1 buçuk sene bu şekilde bir tavır sergiledik ve çocuğumuz olmadı en son doktor kontrolüne başladık demekki bir sorun var tedavi olamiz gerek dedik ve Korunmasız devam ettik tadavi falan olmadık henüz test ler yapılırken bebek müjdesi aldık.Merhaba kizlar ben 3 yildir evliyim ve evlendigimiz ilk andan beri hatta nisanliligimizdan beri bana baba olma arzusunu dile getirir, bebek yapmayi cok cok istiyor yaliniz ben hic istemiyordum kendimi hazir hissetmiyordum ve biraz esimin evliligimin gencligimizin tadini cikarmaya baktim bu 3yil boyunca, esimde cok anlayislidir beni zorlamiyor tabiki ama icindeki arzuyu cok iyi hissedebiliyorum ne zamanki konu acilsa gozleri dolar ve benim hazir olacagim gunu 4 gozle bekliyor :) o 30 yaşına giricek ben ise 24 , neyse esas konuya geçiyim, bir kaç aydır kendimi biraz bebek yapma konusuna alıştırdımmı diyim ne diyim :) karar verdim yani hayırlısıyla bebeğimiz olsun istiyorum ama eşim bu kararımdan habersiz bu siralar konuyu da acmiyor hic umidi yok yani,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?