Esimden habersiz hamile kalmak...

Konu sahibi zaten şu an kocasının net bi şekilde çocuk istediğinden emin! 3 yıllık karısı sonuçta o kadar tanıyodur kocasını. Emin olmasa acaba kocam şu an istiyo mudur diye şüpheleri olsa zaten kadın da böyle bişey yapmaz .. kendi kendine bu dünyada hiç mi yanlışlıkla hamile kalan yok herkes oturup planlayıp özel operasyon mu yapıyo Allah allah ya.. Garipsiniz.. Ama konu sahibinin prezervatif delme fikri de bi o kadar komik :)

Bence çocuk istediğini söyleyip bu sevinci kocanà yaşatman gerek arkadaşım. Böyle birşey gizli yapılmaz. Süpriz de olmaz. Söylersen kocanın tepkilerini gördükçe sende mutlu olursun belki. Karakterini bilmiyorum ama sonuçta bunların hepsi ayrı ayrı tatli anilar olarak birikecek varsın kocan heyecan yapsın , seni de biraz sıkıştırsın ne olacak :)

Bence bırlıkte planlayın.Belki size bi gerekçe ile biraz daha bekleyelim diyebilir.Bi sebebi olabilir.Ortaklasa karar vermenız lazım.

Konunun arkadaşlara farklı gelmesinin nedeni banada tuhaf gelen şu nokta gibi

Eşim bir bebeğimiz olsun çook istiyor hemde çook
Ben hiçç istemiyordumm
Bu güne kadarda hiç korkmadım belkilerden, belki o bana sürpriz yapıp delik przrvtf kullanır diye

ben korunmadım
O korundu

Acayip planlarla kafanızı karıştıracağınıza, işe doktora gitmekle başlasanız daha iyi olmaz mı?

Prezervatif delmekle uğraşacağınıza, sağlıklı bir gebelik için uğraşmış olursunuz en azından.

Hiç olur mu delik melik ne uğraşıyorsun ablacım ilişki sonrasında çaktırmadan adamın spermlerini koy bi kaba gece buzluğa koy 12 saat herhalde yaşıyordu bunu araştırırsın sabah erkeeenden git doktora suni yolla döllenme mi diyorlar her neyse onu yaptır kız olursa adını melis koyarsın teşekkürler

Oyle yorumlar yazmışsınızki hepsine tek tek cevap veremiycem..
Bir kere doktora yazdan once gitmiştim ve herşey normal demişti bi sorun yok yani.
İkincisi kocamla ilişkimiz gayet sağlıklı 5yıldır tanışıyoruz ve severek evlendik halada seviyoruz birbirimizi, biri yazmışki aranızda sorun olursa bu cocuğu da zaten benden habersiz yaptın diye yüzüne vurabilir şeklinde bi cumle kurmuş gercekten bunu diyebilicek bi eş baba varmıdır? Benim kocam hayatta oyle biri değildir !
Kocam hala bebek sahibi olmak istiyor ve şimdiye kadar korunma sebebi benim, bana dile getirir sürekli ben istiyorum ama senin kendini hazır hissetmeni bekliyorum diye, o bana preservatif delip supriz yapmak istese o zaman işler bambaşka olur ben istemeden yapmış olur boyle bişeyi ,
Daha once ay başımda gecikmeler oldu Allah Allah aceba hamilemiyim diye suphelendiğim zamanlar tabikide oldu test yaptığım anlarda oldu bu konu daha once evimde geçti yani ozamanlarda heycan yapıp hergün bana sorardı eee üstün oldumu, falan diye ben o durumdan rahatsız oldum, eşim baba olmayı istiyor konusu artık geçmiyor derken ben her bebek konusu açıldığında aman bebeği napcaz rahatımıza bakalım tatiller yapalım falan belki seneye falan diyerek her sene geçiştirdim ve ümidi kesmiş bi durumda yani o yüzden konusu geçmiyor artık kabullendi ben daha bir iki sene baba olamıycam fikrini, yoksa her bebek gorusunde gözleri parlar ben o isteği goruyorum gozlerinde, o yuzden ahlaksızda düşüncem olduğunu düşünmüyorum insan haklarıymış neymiş şuymuş buymuş biraz abartıyorsunuz, geçenlerde eşimle sohbet ederken birbirimizin hayallerini paylaşıyorduk bendeki hayaller dunya turu iken benim hayalım cocuk sahibi olmak diye yine bana duyurdu bende eşimin hayalini gerçekleştirmek istiyorum sadece bu yani ille kotuye yorumlamayın herşeyi
Neyse bu sabah regl'lerimin düzensiz olduğunu ve jinekologtan randevu alacağımı soyledim, doktorunda ilac kullanmamı tavsiye ettiğini soylerim, boylece suphelenmez ve bi yandanda işine gelir inşallah bir kac ay sonra yeni bi başlık açarım ben hamile kaldım eşime bunu nasıl orijinal bi şekilde anons edebilirim diye :) :)

Bence paketleri açmadan iğnetle ram ortalarını del nasılsa yırtılıcaktır ama hepsini delmelisin kolay gelsin

Bence çok masumane ve güzel bir düşünceniz var...
Tepkileri okuyunca ben de çok şaşırdım insanlar Öküzün altında buzağı aramış resmen...
Bence çok tatlı bir sürpriz olur...
Bizde de öyle oldu..
Evlendik zaten ilk 1 ay biraz sıkıntılı geçti o ilk günden dolayı..
Sonrasında korunmak istiyorduk ben 2. üni. okuyorum diye..
Sadece bir kere kaçamak oldu o da tam değil yani yine çekilmişti o ara yoktu elimizde prezervatif..
O ay adetim bir gün geçti ben de alay konusu ettim kendi kendime eşimden habersiz gittim test aldım tamamen gırgırına meraktan almıştım hep görürdüm nasıl bişi diye : )
Ve sabah erkenden kalkıp yaptım bi de ne göreyim kopkoyu iki çizgi...
Okula gitmeden önce ona güzel bir mektup yazıp bırakmıştım okuldayken okumuş..
Böyle bir mutluluk yok acaip mutlu oluyorlar..
Doğru yoldasın ilaç kullanmaya başladım dersin Rabbim inşallah gönlüne göre de verir canım..

Bu arada prezervatifi delip de hamile olan tanıdığım var benim..
Tamam kadın istemiyordu ama adam çok istiyordu ve böyle bişi yapmış gebe kalmış..
Yani ihtimal var böyle bile yapsa..

bebek yapmak için çalışmaya baslamak ne demek ya onun için özel programmı var cidden bilmediğim için soruyorum korunmayı bırakın ve her gün birbirinize zaman ayırın olur büyük ihtimal

kk da maalesef herşeye korkunç yorumlar yapmayı adet edinmişiz galiba niye acayip olsun bu durum keşke benim için bebeğin sürpriz olabileceği bir durum olsaydı gerçekten her ay adet olmamayı umut edip strese girmek o günü beklemek çocuğu çok isteyen bir insan için çok zor eşinize yapmak istediğiniz çok güzel çok beğendim en çok yapmak istediğim şey bir bebek sürpriziydi eşime ama ilk gebeliğimi birlikte öğrendik ikmizede sürpriz olmuştu şimdi ikinciyi istiyoruz 1 yılı geçti maalesfe olmuyor ve benim her ay mutsuzluğum artıyor inanın eşiniz sabırsızsa ona çok büyük bir iyilik yapıyorsunuz. bu bir yılın başında ikinci gebeliğim kalbi durduğu için sonlandırıldı maalesef ve defalarca gecikme oldu adetimde, adet olunca sadece ben hayal kırıklığına uğramıyorum eşimde hayal kırıklığı yaşıyor keşke elimde olsa da o da bende üzülmesek. umarım herşey gönlünüzce olur.

Bu işin sürprizi olmaz.
Niyetinizi açıkça söyleyin cinsiyeti sürpriz olsun.

Vallah bende hayretler içerinde kaldım gorunce hayal güçleri cok kuvvetli :) :) yazım samimi mi gelmedi yada saçma mı geldi anlamadım ..

Biz şerbetlendik ondan.
Burada "nişanlımdan hamile kalsam da düğün çabuk olsa" diyen üye de var "sevgiliyi kandırıp hamile kaldım. Öğrenince beni terk etti" diye ağlayan da var, "eşim bebek istemiyor ama ben hamile kalmalıyım ne yapayım" diye sorana "çaktırmadan prezervatifi del kız nereden bilecek" diyen boş kafalar da var.
Biraz takılın buralara siz de alışırsınız.

bence sen eşinden gizli bisey yapma canım nokta uykum geldi

bencede söyle en mantıklısı ayrıca nası yapacaksın öyle bence artık deneyelim de eşine söyle illa ilk aydan olacak diye bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…