- 24 Haziran 2010
- 480
- 362
- 103
yanlış okuyorsunuz sanırım bayan 3 yıllık evli oldugunu açık ve net yazmış ...sanırım konuyu anlayamadınız
Bence paketleri açmadan iğnetle ram ortalarını del nasılsa yırtılıcaktır ama hepsini delmelisin kolay gelsinMerhaba kizlar ben 3 yildir evliyim ve evlendigimiz ilk andan beri hatta nisanliligimizdan beri bana baba olma arzusunu dile getirir, bebek yapmayi cok cok istiyor yaliniz ben hic istemiyordum kendimi hazir hissetmiyordum ve biraz esimin evliligimin gencligimizin tadini cikarmaya baktim bu 3yil boyunca, esimde cok anlayislidir beni zorlamiyor tabiki ama icindeki arzuyu cok iyi hissedebiliyorum ne zamanki konu acilsa gozleri dolar ve benim hazir olacagim gunu 4 gozle bekliyor :) o 30 yaşına giricek ben ise 24 , neyse esas konuya geçiyim, bir kaç aydır kendimi biraz bebek yapma konusuna alıştırdımmı diyim ne diyim :) karar verdim yani hayırlısıyla bebeğimiz olsun istiyorum ama eşim bu kararımdan habersiz bu siralar konuyu da acmiyor hic umidi yok yani,
ben oyle beraber karar verelim beraber denemelere basliyalim olsun da istemiyorum cunku esimi biliyorum biraz piskopata baglar ve her an bekler ustun oldumu aa hamilemisin yok test yap falan cok heycanlanir yani surekli evde bebek konusu ilk aylar olmadiysa bi endiselenir falan ne biliyim o stresi yasamak istemiyorum ona yasatmak ta istemiyorum tamamen hic beklenmedik anda onun icin supriz olsun istiyorum cok cok buyuk bi supriz olur hatta ve sevincten havalara ucar Ama sorun suki ben hic hap kullanmadim simdiye kadar hep esim korundu nasil hamile kalabilirim? Delik falanla ise yariyormu?? Fikriniz nedir
Oyle yorumlar yazmışsınızki hepsine tek tek cevap veremiycem..
Bir kere doktora yazdan once gitmiştim ve herşey normal demişti bi sorun yok yani.
İkincisi kocamla ilişkimiz gayet sağlıklı 5yıldır tanışıyoruz ve severek evlendik halada seviyoruz birbirimizi, biri yazmışki aranızda sorun olursa bu cocuğu da zaten benden habersiz yaptın diye yüzüne vurabilir şeklinde bi cumle kurmuşgercekten bunu diyebilicek bi eş baba varmıdır? Benim kocam hayatta oyle biri değildir !
Kocam hala bebek sahibi olmak istiyor ve şimdiye kadar korunma sebebi benim, bana dile getirir sürekli ben istiyorum ama senin kendini hazır hissetmeni bekliyorum diye, o bana preservatif delip supriz yapmak istese o zaman işler bambaşka olur ben istemeden yapmış olur boyle bişeyi ,
Daha once ay başımda gecikmeler oldu Allah Allah aceba hamilemiyim diye suphelendiğim zamanlar tabikide oldu test yaptığım anlarda oldu bu konu daha once evimde geçti yani ozamanlarda heycan yapıp hergün bana sorardı eee üstün oldumu, falan diye ben o durumdan rahatsız oldum, eşim baba olmayı istiyor konusu artık geçmiyor derken ben her bebek konusu açıldığında aman bebeği napcaz rahatımıza bakalım tatiller yapalım falan belki seneye falan diyerek her sene geçiştirdim ve ümidi kesmiş bi durumda yani o yüzden konusu geçmiyor artık kabullendi ben daha bir iki sene baba olamıycam fikrini, yoksa her bebek gorusunde gözleri parlar ben o isteği goruyorum gozlerinde, o yuzden ahlaksızda düşüncem olduğunu düşünmüyorum insan haklarıymış neymiş şuymuş buymuş biraz abartıyorsunuz, geçenlerde eşimle sohbet ederken birbirimizin hayallerini paylaşıyorduk bendeki hayaller dunya turu iken benim hayalım cocuk sahibi olmak diye yine bana duyurdu bende eşimin hayalini gerçekleştirmek istiyorum sadece bu yani ille kotuye yorumlamayın herşeyi
Neyse bu sabah regl'lerimin düzensiz olduğunu ve jinekologtan randevu alacağımı soyledim, doktorunda ilac kullanmamı tavsiye ettiğini soylerim, boylece suphelenmez ve bi yandanda işine gelirinşallah bir kac ay sonra yeni bi başlık açarım ben hamile kaldım eşime bunu nasıl orijinal bi şekilde anons edebilirim diye :) :)
bebek yapmak için çalışmaya baslamak ne demek yaMerhaba kizlar ben 3 yildir evliyim ve evlendigimiz ilk andan beri hatta nisanliligimizdan beri bana baba olma arzusunu dile getirir, bebek yapmayi cok cok istiyor yaliniz ben hic istemiyordum kendimi hazir hissetmiyordum ve biraz esimin evliligimin gencligimizin tadini cikarmaya baktim bu 3yil boyunca, esimde cok anlayislidir beni zorlamiyor tabiki ama icindeki arzuyu cok iyi hissedebiliyorum ne zamanki konu acilsa gozleri dolar ve benim hazir olacagim gunu 4 gozle bekliyor :) o 30 yaşına giricek ben ise 24 , neyse esas konuya geçiyim, bir kaç aydır kendimi biraz bebek yapma konusuna alıştırdımmı diyim ne diyim :) karar verdim yani hayırlısıyla bebeğimiz olsun istiyorum ama eşim bu kararımdan habersiz bu siralar konuyu da acmiyor hic umidi yok yani,
ben oyle beraber karar verelim beraber denemelere basliyalim olsun da istemiyorum cunku esimi biliyorum biraz piskopata baglar ve her an bekler ustun oldumu aa hamilemisin yok test yap falan cok heycanlanir yani surekli evde bebek konusu ilk aylar olmadiysa bi endiselenir falan ne biliyim o stresi yasamak istemiyorum ona yasatmak ta istemiyorum tamamen hic beklenmedik anda onun icin supriz olsun istiyorum cok cok buyuk bi supriz olur hatta ve sevincten havalara ucar Ama sorun suki ben hic hap kullanmadim simdiye kadar hep esim korundu nasil hamile kalabilirim? Delik falanla ise yariyormu?? Fikriniz nedir
Merhaba kizlar ben 3 yildir evliyim ve evlendigimiz ilk andan beri hatta nisanliligimizdan beri bana baba olma arzusunu dile getirir, bebek yapmayi cok cok istiyor yaliniz ben hic istemiyordum kendimi hazir hissetmiyordum ve biraz esimin evliligimin gencligimizin tadini cikarmaya baktim bu 3yil boyunca, esimde cok anlayislidir beni zorlamiyor tabiki ama icindeki arzuyu cok iyi hissedebiliyorum ne zamanki konu acilsa gozleri dolar ve benim hazir olacagim gunu 4 gozle bekliyor :) o 30 yaşına giricek ben ise 24 , neyse esas konuya geçiyim, bir kaç aydır kendimi biraz bebek yapma konusuna alıştırdımmı diyim ne diyim :) karar verdim yani hayırlısıyla bebeğimiz olsun istiyorum ama eşim bu kararımdan habersiz bu siralar konuyu da acmiyor hic umidi yok yani,
Vallah bende hayretler içerinde kaldım gorunce hayal güçleri cok kuvvetli :) :) yazım samimi mi gelmedi yada saçma mı geldi anlamadım ..
bencede söyle en mantıklısı ayrıca nası yapacaksın öyle bence artık deneyelim de eşine söyle illa ilk aydan olacak diye bişey yokMerhaba kizlar ben 3 yildir evliyim ve evlendigimiz ilk andan beri hatta nisanliligimizdan beri bana baba olma arzusunu dile getirir, bebek yapmayi cok cok istiyor yaliniz ben hic istemiyordum kendimi hazir hissetmiyordum ve biraz esimin evliligimin gencligimizin tadini cikarmaya baktim bu 3yil boyunca, esimde cok anlayislidir beni zorlamiyor tabiki ama icindeki arzuyu cok iyi hissedebiliyorum ne zamanki konu acilsa gozleri dolar ve benim hazir olacagim gunu 4 gozle bekliyor :) o 30 yaşına giricek ben ise 24 , neyse esas konuya geçiyim, bir kaç aydır kendimi biraz bebek yapma konusuna alıştırdımmı diyim ne diyim :) karar verdim yani hayırlısıyla bebeğimiz olsun istiyorum ama eşim bu kararımdan habersiz bu siralar konuyu da acmiyor hic umidi yok yani,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?