arkadaşlar eşime bi olayda sinirlensem asla sinirimi belli etmicem ona, yoksa hemen elini kaldırır yada çok aşırı bağırarak beni korkutur.
Sıkıntımı bile söyleyemez oldum. Ya bağırırsa diye
Kime sığınacağım aynı yastığa baş koyduğum adam bile bunu yaparsa
onun aksi fikrini savunduğumda bile durum hemen bağırmaya gidiyor ve ben korkup siniyorum.Dolayısıyla ne derse kabul ediyorum
Etmesem zaten ettirene kadar 10 saat konuşur
gıcık oluyorum haksızken; burnundan kıl aldırmayan, yağ gibi suyun üstüne çıkan, kendini bulunmaz hint kumaşı sanan, makine gibi çenesi olan erkek bozuntularına...
Rabbim ıslah etsin, sana da kolaylık versin...
susarak alttan alarak kabullenerek çözemezsin bunu.bi arkadaşımda senin gibiydi.eşi bağarır çağarırmış üzerine yürürmüş.kızcaaazda görgüsü nedeniyle kabuğuna çekiliyordu garibim.bigün kocası pimini çekmiş.kızı hiç böyle deli ve kararlı görmemiştim.şimdi nasılmı :)) adam karıcım karıcım durumunda.valla el yumruğu görmeyen kendininkini balyoz sanırmış misali oldu.he tabi yine tartışıyorlar ama karşılıklı enazından.
Bencede alttan alma fazla. Benmde kocasi tarafindan sindirilmis arkadasim nasil olduysa gizu donmus adami olduresiye bogazlamis. Adam hala sut kuzusu. O bagiriyor mu sende bagir.
Bencede alttan alma fazla. Benmde kocasi tarafindan sindirilmis arkadasim nasil olduysa gizu donmus adami olduresiye bogazlamis. Adam hala sut kuzusu. O bagiriyor mu sende bagir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?