Eşimden korkuyorum:(

Eşlerden birisi sinirliyken diğerinin alttan alması gerekir ama sizde durum farklı sanırım. O hep haklı çıkmak, hiç karşı gelinmemek istiyor. Siz böyle sakındıkça daha da abartılır bu durum. Zamanla kendinizi ifade edememekten kaynaklanan psikolojik sorunlar yaşarsınız, içten içe öfkeyle dolarsınız eşinize karşı. Sonra bir yerde patlar bu. Bence bu aşamaya gelmeden bu durumu düzeltin. Konuşun güzelce. Bağırıp çağırdığı el kaldırdığı zaman tavır alın, konuşmayın gerekirse.

zaten evlilikte bayanlar alttan almasa herhalde hiçbir evlilik yürümezdi. canım benim Allah kolaylık versin. yenimi evli acaba dedim ama 5 yıldır evliymişsin az çok anlamışsındır nasıl biri olduğunu ona göre davran eş her ne kadar canı kanı olsada insanın yinede ailen gibi olmuyo belki Allah yardımcın olsun canım yer gök dua canım Rabbim eşine hidayet versin.

Eşlerini böyle sindirme politikası uygulayıp döven erkeklerin elleri kırılsın..Fırsat verme canım belli çetin cevize çatmamış daha kendisi..

eğer size şiddet uyguluyorsa bu çok kötü bunun devamı gelir neden kabuğunuza çekiliyorsunuz anlamadım aile büyüklerine söyleyin en azından onlar bişey yapsın bu şekilde devam ederse çok kötü alışkanlık olur bence

nereye kadar gidecek ki bu şekilde sen iyice pısırık olacaksın höt höt dediğinde böyle bir ortamda cocuk bile düzgün yetişemez cocugun yoksa bence yapma düzelene kadar...pekişöyle bir soru sorayım genelde esın sucluyken kızdıgın zaman mı sesını yukseltıyo yoksa her daımmı yanı suc bastırma psikolojisi içindeml

onun aksi fikrini savunduğumda bile durum hemen bağırmaya gidiyor ve ben korkup siniyorum.Dolayısıyla ne derse kabul ediyorum
Etmesem zaten ettirene kadar 10 saat konuşur

cehennemin dibine konuşsun. Sana yetiyor dimi gücü

bu aralar benim odunda böyle hoşuna gitmeyen birşey söylediğimde hemen sesini yükseltiyor ben yinede o an konuşmasamda sonra mutlaka söyleyeceğimi söylüyorum.sende söyle içindekini dök canım bu tür erkeklerle anlaşmak zordur ama çok taviz vermeAllah yardımcın olsun

gıcık oluyorum haksızken; burnundan kıl aldırmayan, yağ gibi suyun üstüne çıkan, kendini bulunmaz hint kumaşı sanan, makine gibi çenesi olan erkek bozuntularına...
Rabbim ıslah etsin, sana da kolaylık versin...

susarak alttan alarak kabullenerek çözemezsin bunu.bi arkadaşımda senin gibiydi.eşi bağarır çağarırmış üzerine yürürmüş.kızcaaazda görgüsü nedeniyle kabuğuna çekiliyordu garibim.bigün kocası pimini çekmiş.kızı hiç böyle deli ve kararlı görmemiştim.şimdi nasılmı :)) adam karıcım karıcım durumunda.valla el yumruğu görmeyen kendininkini balyoz sanırmış misali oldu.he tabi yine tartışıyorlar ama karşılıklı enazından.

bende bende bendeeee gıcık oluyorummm arkadaşım ne güzel tabir etmişsin bir eklentide ben yapayım kalas erkek müsvetteleri

Valla ders çalışmaya başlıcaktım, konuyu gördüm sinirim bozuldu. canım kusura bakma eşindir ama, karşımda olsa tekme tokat dalacam geldi

İşte çözüm budur.aynen birebir yaşadım,tecrübeyle sabit.sen de dene mutlaka pişman olmazsın

Bencede alttan alma fazla. Benmde kocasi tarafindan sindirilmis arkadasim nasil olduysa gizu donmus adami olduresiye bogazlamis. Adam hala sut kuzusu. O bagiriyor mu sende bagir.

Bencede alttan alma fazla. Benmde kocasi tarafindan sindirilmis arkadasim nasil olduysa gizu donmus adami olduresiye bogazlamis. Adam hala sut kuzusu. O bagiriyor mu sende bagir.

eyer şiddet görüyorsan aylene söyle ne korkacaksın hiçbir şekilde el kaldırmaya hakkı yok bir kere olduysa her zaman olur

korkunun ecele faydası yoktur
korkarak yaşamak yerıne eşınızden ayrılıp yenı bı hayat kurmayı denesenız?
konuşun dıcem ama, mümkün değıl dıyorsunuz
araya gırebılcek büyüklerınız vardır belkı
eşınızle onlar konuşsun

Disarda, arkadaslariyla yapsin macolugunu bakalim yiyorsa!!!
Zaten genelikle bu tip insanlar, disarda sus pus ezik gibi oluyorlar, eve geldigindede aslan kesiliyorlar.
Karaktersizligin onde gidenleri bunlar!!!!

Ay sinirden catlicagim walla. Canim sen boyle icine ata ata yipranirsin ve sonu hic iyi olmaz. Allah korusun. Bir arkadas yazmis burda kendi arkadasinin yasadigini. Bence sende kendini ezdirme ve bir kere bir patla tam patla. Esinde alismis ayilik taslamaya. Kendini bi halt zannediyo. Hepsi blof. Seni bildigi icin oyle susturmaya calisiyor.

bu doğru bir davranış değil kikarşılıklı şiddetle yada bağrışmalarla birşey çözülmez canım sakın böyle birşey yapma adamı boğazlamaya kalkarsan yada ağır hakaretler edersen gözü dönebilir zaten sinirli bir erkek sonuç Allah korusun daha kötü olabilir:26:
sana tavsiyem ikna edebilirsen eşine bir psikiyatra götür yada sevdiği saydığı aklı başında büyükleri varsa onları devreye sok eşinle konuşsunlar.inşallah biraz da olsa değişir eşin

Alcaksın eline oklavayı geçiceksin kapı arkasına işten gelir gelmez dalıp bir temiz döveceksin al sana şiddet diyeceksin bundan sonra tarzım böyle alış..

güldüğüme bakmayın sinirim bozuldu ve ben gözüm dönerse bunu yapabilirim :S

Böyle hayat geçmez eşiniz işin kolayını bulmuş. Siz köle değilsiniz, korkuyla mutluluk olmaz.

Bağırdığında ona bağırarak beni korkutamazsın artık yeter ya kendine çeki düzen ver ya da ben hayatıma gerekli düzeni vercem deyin

Tepkisine göre tavır takının ve korkmadığınızı ona göstermelisiniz korkuyorum demeyin bence erkekler bunu kullanır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…