• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimden korkuyorum:(

arkadaşlar eşime bi olayda sinirlensem asla sinirimi belli etmicem ona, yoksa hemen elini kaldırır yada çok aşırı bağırarak beni korkutur.
Sıkıntımı bile söyleyemez oldum. Ya bağırırsa diye
Kime sığınacağım aynı yastığa baş koyduğum adam bile bunu yaparsa:(:43:

5 yildir evli oldugunuz bir adamdan söz ediyorsunuz.
Evli oldugunuz insan duygularinizi paylasamadiginizi, korktugunuzu dile getiriyorsunuz, o halde
neden birlikte oldugunuzu merak ediyorum. Neden?
Evlilik dostluktur herseyden önce, konusmak, birlikte gülmek/aglamak, iletisim halinde olmak ise
bir birlikteligi olusturan, besleyen yapi taslari.
Biri digerinden korktugu iliskilerde ögretmen-cocuk, tutuklu-gardiyan iliskisinden sözedebiliriz ama
buna evlilik demek dogru olmaz.
Hic kimsenin size bagirmaya hakki yok, patronuna sinirlenince sesini yükseltemeyecegini bilen, dolayisiyla
sinirlerine hakim olabilen erkek bunu pekala esine karsida yapabilir. Tabi eger isterse.
Kime siginacaksiniz, kime güveneceksiniz, tabiki önce kendinize.
Yikici olun, ortaligin tozunu attirin demiyorum, ama karsinizdaki insana onun hayat arkadasi oldugunuzu
size kafasina göre davranamayacagini anlatmalisiniz.
Bunuda korkarak yapamazsiniz, korkunun oldugu yerde sevgi yoktur, ancak bir boyun egis, istemsiz
bir itaat vardir.
Sahiden böyle bir evlilik mi istiyorsunuz?

5 yıllık evlısınız ...eşini tanıyamadınmı hala...onun bu halını fark edıp gerekırse bosanmalıydın tamam kotu yorum yapıyorum belkı ama ömür boyu bu sekılde gıtmez sımdı 5 yıllık evlısınız...yarın bır gun 10 yıl olacak ama sen ne olacaksın evaldın varmı bılmıyorum eger varsa o ne olacak yazık degılmıı..neden boyun egıyorsun eşinee .....bağırıyorsa sende bağırr kımle evlı oldugunu bılsın kendını ezdırme canım yaa pısırık olma erkek dıyee ayaklarına köle mı olacagızz. bende evlıyım 3.5 yıllık ...tartıssak bılee eşitlik var her zaman o bana bagırıyorsa ben öyle pısırık duramam bende bağırıyorum sesını kesıyor...ne canım bu evlendık dıyee erkeklerın hızmetcısımıyız,,altlarına yatan o... mıyızz...töbe yarabbım sınırlendım yemın ederım yaaa.. neden korkuyorsunuz yaa sızde ınsansınız o da ınsan sızden ne ustunlugu varr erkek olmasımı onları üstün kılan..erkeklık bağırmak çağırmak degıldır madem ustunsunuz erkekler gösterın ustunlugunuzu ..ama bilginizle kültürünğzle seviyenizlee....şerefsizlikle değil....

uzun oldu belkı ama başlıgı okur okumazzz çıldırdımm..öcümü yaa bu erkeklerrr ne korkuyorsun ....hakkını ara kendını ezdırmeee ne bu canımm esirmisin sen evlendın dıyee....:47:

benim de eşim şiddet uygulaması dışında seninki gibiydi.2 sene sesimi çıkaramadan herşeyi kabullendim ama en sonunda bardak taştı elini kaldırdı ama vuramadı.sindiremedim ve ayrılmak üzere baba evine döndüm çünkü dayanamıyordum artık.uykularımdan bile sıçrayarak uyanıyordum.ayrı kaldığımız dönemlerde de hep dimdik ayakta durdum,sensiz de yaşayabiliyorum çok mutluyum imajı çizdim ki gerçekten de mutluydum.aile büyüklerinin de araya girmesiyle tekrar denemeye karar verdik ama doktora gitmesi şartıyla çünkü sevgimiz tam olarak bitmemişti.şimdi herşey yolunda tabi sinirlendiği,bağarmaya başlayacağı durumlar oluyor önce güzellikle uyarıyorum işe yaramazsa bende aynen sesimi yükseltiyorum ve güçlü duruyorum karşısında.bebek düşünmeye bile başladık.inşallah senin evliliğinde düzelir canım ama lütfen karşısında güçlü dur korktuğunu belli etme.erkek milletinin sanırım ezdikçe korkuttukça hoşuna gidiyor ve mutlaka bir uzmana gidin yanlış yaptığını uzman birinden duymaları da çok iyi geliyor.iyi şanslar

o sana bağırdığında sende ona bağır nasıl oluyormuş benimde konuşma tarzım böyle çünkü sen bana öğrettinde bakalım ne diyecek

cok fazla tavız vermıssın .
esını kusura bakma da sen boyle yapmıssın .
sus dedıgı zaman susarsan el kadıracak dıye ses etmezsen
adam senı susturmanın yontemını bulmus .
senın korktugunun farkın da ,sesın cıkacak gıbı olsa
adamın elını kaldırması yeter .
cok yanlıs yapıyorsun cok .

oldu, ne ala memleket. o bağırsın sen sus, sin..
avazın çıktığı kadar bağır, deli deliyi görünce çomağını saklar misali...
görsün bakalım o mu daha deli yoksa senmi
unutmadan kol boyundan uzak dur,ne olur ne olmaz....

üzüldüm açıkcası 5 yıl az bir zamn deilkiiii yaa kıyamam korkmaa hiççç o korksunnn sende bagırr hataa çık git evden

Back
X