blimiyorum belki abartıyorum ama eşimden nefret ettim şu olayı yaşadıktan sonra yüzünü görmek sesini duymak istemiyorum ben bi haftalığa başka şehre annmlere gittim,bugün dündüm bi internete bakim dedim eşimle evlendikten sonra facede bilgilerimize evli olarak yazdım daha doğrusu ben değiştdim onunkini bi hafta boşluğumda hemen değiştirmş tekrar bekar yapmış....öyle ordan burdan kızlar eklemiş....daha 6 aylık evliyim bilimyorum bana çok ağır geldi akşam eve geldiğinde nasıl bir tavır takınayım ne yapaym bana fikir verin lütfen telefonumu kapattım çok üzüldüm moralim çok bozuk ve nefret ediyorum şimdi ondan...
Hıc ıstıfını bozamadan tepkıver. asla bagırma cok net ve donuk bır ıfadeyle bekar yazdıgını gordugunu soyle. bırak cevabını versın. cevabı verdıkten sonrada boyle bır olayın tekrarlanması ne benı rahatsız edtmen durumunda degıl aynı ortamda bulunmak benımle gozgozebıle gelemzsın de olayı kopar. bırak kendı karar versın . bazen erkeklerle kavga etmek hır cıkarmak ıse yararmıyor. net ve soguk ıfadeyle tehdıy etmek yeterlı olabılır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?