Eşimden öyle nefret ettim ki!

feryalcan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2009
373
4
96
Ordu
blimiyorum belki abartıyorum ama eşimden nefret ettim şu olayı yaşadıktan sonra yüzünü görmek sesini duymak istemiyorum ben bi haftalığa başka şehre annmlere gittim,bugün dündüm bi internete bakim dedim eşimle evlendikten sonra facede bilgilerimize evli olarak yazdım daha doğrusu ben değiştdim onunkini bi hafta boşluğumda hemen değiştirmş tekrar bekar yapmış....öyle ordan burdan kızlar eklemiş....daha 6 aylık evliyim bilimyorum bana çok ağır geldi akşam eve geldiğinde nasıl bir tavır takınayım ne yapaym bana fikir verin lütfen telefonumu kapattım çok üzüldüm moralim çok bozuk ve nefret ediyorum şimdi ondan...

Yooo abartmıyosun , benim eşimde aynı şeyi yapsa kıyameti koparırım valla.

Aaaaaaaa!!!!!akannehir
bu erkekler de işin suyunu çıkardılar iyice he!!:mymeka:

bu erkeklerde boş bırakmaya gelmiyor yani sakin olmaya çalış canım sonuna kadar haklsn evli adamın profilinde neden bekar yazıyoki ayrıca ne arkadaşıymş o öyle ben bunada karşıyım evli adamın normal bir kadınla arkadaş olabileceğine dahi inanmıyorum bu benim fikrim çünkü zamanla erkekler başka şeylere dönüştürüyorlar bence iyice bir konuş bakalım ben senin iyerinde olsam şimdi arardım

akannehir 6 ayda daha neler yani bu erkekler o zaman neden evlenirler özgürlük bu kadar vazgecilmezse

bende bekleyemez on kere arardım heralde.ama aramaman daha iyi gelene kadar uyduracak bir sürü bahane bulur.düşünmeye vakti olmasın.çokta sinirlenme bence.sessizliğinle ez onu

Bekarlığa özenmişse ,sağdan soldan kız eklemişse,ona neden evlendiğini sorun !..guclubacismile

Vayy canına..
1 hafta da olsa bekar yazayım kar kardır.. demiş resmen..

Şimdi söyliycen de kimbilir ne bahaneler bulcak..Zeytinyağ gibi üste çıkmada uzmandırlar çünkü..

Akşama al ifadesini, bakalım ne dicek?

Iste aninda firsatdan istifade buna derim ben.:hulya:

Hey Allahim ya...birde 2-3 aylina gitsen kimbilir neler olacak...baksana adam 1 haftayi bile degerlendirmis vesselam.

Vallaha agzindan burnundan getir güzelim, ac bayramlik agzini...Utanmaz!:mymeka:

canım bunun hiçbir açıklaması yok ama yaa bunu açık açık konuşcaksın ama sonu çok kötü olabilir
yada kulağının üstüne yatıcaksınn çok kötü bi durum tabiii inş hakkında hayırlısı olsunn..,
sende face bekar yapsan nederrr?? bide bunu denesen...

Hıc ıstıfını bozamadan tepkıver. asla bagırma cok net ve donuk bır ıfadeyle bekar yazdıgını gordugunu soyle. bırak cevabını versın. cevabı verdıkten sonrada boyle bır olayın tekrarlanması ne benı rahatsız edtmen durumunda degıl aynı ortamda bulunmak benımle gozgozebıle gelemzsın de olayı kopar. bırak kendı karar versın . bazen erkeklerle kavga etmek hır cıkarmak ıse yararmıyor. net ve soguk ıfadeyle tehdıy etmek yeterlı olabılır.

ben aynısını yapsam sen ne dersin deyin, deyin....
sen 1 hafta iş gezisine falan,gitsen, ben bekarım olarak değiştirip, erkekler eklesem,ne dersin.
bakalım ne diyecek.

yatağını paylaşma yemeğini yapma konuşmada ne hali varsa görsün tepkin şiddetli olsun kş adamın gözü korksun artık evlendin ya demirbaş sın ya her istediğini yapacağını sanıyor , çapkınmıydı yoksa daha önceleri ? merak ettim belki genetik mi bu adamda?​

Son düzenleme:
Biz bu erkeklere hiç güvenemeyecek miyiz
Bence abartmıyorsun kesinlikle...
Ben olsam kesinlikle kıyameti kopararırım. O bilgisayarını da kafasında parçalarım
Daha evliliğin 6. ayında ne demek ya...

Katiliyorum ben buna.
Sogukkanli, sakin ve gayette kararli bir tavir erkeklere daha cok koyuyor.
Normalde ona nasil davraniyorsan, bir kac hafta normalin disinda tavirlar sergile.
Ne bileyim isten geldiginde gidip sariliyorsan, bu kez yapma, baska seylerle ugras.
Akli basina gelsin.
Güvenmiyorum hic bir erkege ben, hepsi ayni hepsi!

hepinizie tşk ederim bi de tam çocuk yapmya karar verdiğimiz ayda o kadar sinirliymi ve kötüyüm eğer hamileysem bu çocuğu aldırcam çünkü çok nefrett ettim iğrendim kendimi yok sayılmış gibi hissediyorum

Yaptığına bir anlam veremedim. Madem yapacak (yaptığına tabi ki hak vermiyorum)bunu neden facebook gibi biryerden kendini bekar göstererek yapmış ki. Sonuçta sizin bunu görebileceğinizi nasıl tahmin edemiyor.

Değiştirmesine iyi bir niyet yüklenecek bir tarafıda yok. Tepkinizi nasıl gösterirsiniz bilemem artık ama ben ağzıma geleni içimden geldiği gibi söylerdim.

6 aylık evlisiniz ve 1 haftalık boşluk nasıl değerlendirilmiş!!pes doğrusu...
kimse kusura bakmasın ama ben tekmeyi basar kapının önüne koyarım arkadaşım...benim evlilik anlayışım böyle şeyleri kaldırmıyo!!!ayrıca öyle ağlayarak bağırarak da yapmam bunu, gayet ciddi ağır bir konuşma yapar defederim evden de hayatımdanda!!!
bu ne bee acayip sinir oldum....!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…